Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-262 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-262 Sample Questions:

1.Your company's network consists of one Active Directory forest. You are planning to deploy Live Communications Server 2005 in the forest.
You complete all of the steps necessary to prepare Active Directory.
You need to identify the Active Directory objects that were created during the preparation.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Run the Domains.msc tool to locate the CN=Microsoft,CN=System,DC=Contoso,DC=com container.
B. Run the LCSCheck.exe tool to locate the CN=Microsoft,CN=System,DC=Contoso,DC=com container.
C. Run the Ldp.exe tool to locate the CN=Microsoft,CN=System,DC=Contoso,DC=com container.
D. Run the Adsiedit.exe tool to locate the CN=Microsoft, CN=System,DC=Contoso,DC=com container.
Answer: C,D

2.Your company's network consists of one Active Directory domain. You are preparing to deploy Live
Communications Server 2005 on a server named Server1 in the domain.
You log on to a domain controller by using a user account that is a member of the Enterprise Admins group. You attempt to initiate Prep Schema by running Setup.exe, but you receive a failure message.
You need to ensure that you can initiate Prep Schema. What should you do?
A. Use an account that is a member of the Domain Admins group only.
B. Use the Enterprise Administrator account of the domain.
C. Use an account that is a member of the local Administrators group on Server1.
D. Use the LcsCmd.exe tool to run the SchemaPrep command.
Answer: B

3.Your company's network consists of one Active Directory forest that contains a single domain named contoso.com.
You are planning to deploy Live Communications Server 2005. The company's written security policy states that communication between client computers and servers running Live Communications Server must be encrypted.
You need to ensure that Microsoft Office Communicator 2005 automatically discovers the user's home server. What would you do?
A. Add an SRV record named _sipinternal._tcp.contoso.com.
B. Add an SRV record named _sipinternal._tls.contoso.com.
C. Add an SRV record named _sipinternaltls._tcp.contoso.com.
D. Add an SRV record named _sip._tcp.contoso.com.
Answer: C

4.Your company's network consists of one Active Directory domain named contoso.com. You deploy Live Communications Server 2005 in the domain. You configure Live Communications Server 2005, Access Proxy to use enhanced federation.
You need to ensure that other companies can locate your company's Access Proxy by using enhanced federation. What should you do?
A. Create an SRV record for _sipfederationtls._tcp.contoso.com that points to the host (A) record for your company's Access Proxy in an internal authoritative DNS zone for contoso.com.
B. Create an SRV record for _sipfederation._tls.contoso.com that points to the host (A) record for your company's
Access Proxy in an internal authoritative DNS zone for contoso.com.
C. Create an SRV record for _sipfederationtls._tcp.contoso.com that points to the host (A) record for your company's Access Proxy in an external authoritative DNS zone for contoso.com.
D. Create an SRV record for _sipfederation._tls.contoso.com that points to the host (A) record for your company's
Access Proxy in an external authoritative DNS zone for contoso.com.
Answer: C

5.Your company's network consists of one Active Directory forest. You deploy Live Communications Server 2005 on a server named Server1 in the internal network. You deploy Live Communications Server 2005, Access Proxy on a server named Server2 in the perimeter network.
You discover that Server2 cannot locate Server1 on the internal network. You need to ensure that Server2 can locate Server1.
What should you do?
A. Create a host (A) record in the internal DNS zone for Server2.
B. Create a static route from Server2's private network adapter to the internal network.
C. Add an entry to the Hosts file on Server2 to locate Server1.
D. Add an entry to the Lmhosts file on Server2 to locate Server1.
Answer: C

6.Your company's network consists of one Active Directory forest.
You are preparing to install Live Communications Server 2005 to support 10,000 users. You need to ensure that the installation meets the following conditions:
•Capability of load balancing
•Support of a two-tier infrastructure
What should you do?
A. Install Live Communications Server 2005 Standard Edition on multiple servers.
B. Install Live Communications Server 2005 Enterprise Edition with multiple front-end servers.
C. Install Live Communications Server 2005 Standard Edition on one server. Install Live Communications Server
2005, Access Proxy on multiple servers.
D. Install Live Communications Server 2005, Director on one server.
Answer: B

7.Your company's network consists of one Active Directory forest that contains a single domain. The network also contains six domain controllers that run Microsoft Windows 2000 Server with Service Pack 2.
You are preparing to install Live Communications Server 2005. You need to ensure that the installation will finish without failure.
What should you do?
A. Raise the domain functional level to Windows 2000 native mode.
B. Install Service Pack 4 on all domain controllers.
C. Install Live Communications Server 2005 on one of the domain controllers.
D. Install and configure Active Directory Application Mode (ADAM).
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved