Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-244 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-244 Sample Questions:

1. You are the administrator of a Windows NT Server computer named Server1. Server1 hosts an application named App1.
App1 must be available at all times, except during scheduled maintenance periods.
During a scheduled maintenance period, you install the most recent Windows NT Server service pack on Server1 by using the default settings.
You also install two recent Microsoft hot fixes, which are named Hotfix1.exe and Hotfix2.exe. Hotfix1.exe corrects a security vulnerability, and Hotfix2.exe corrects a disk performance problem. After you install Hotfix2.exe, you discover that the hot fix is incompatible with a device driver on Server1 and is preventing App1 from functioning properly.
You need to restore App1 to full functionality as quickly as possible. You also want to ensure that Server1 retains the most recent security updates. What should you do?
A: Reinstall Hotfix2.exe.
B: Uninstall Hotfix2.exe.
C: Reinstall the service pack. Install Hotfix1.exe.
D: Uninstall and reinstall the service pack.
Copy the files from Hotfix1.exe to a folder on Server1.
Answer: B

2. You are the administrator of a Windows NT Server network that contains Windows 2000 Professional computers. The network is divided into five TCP/IP subnets, and each subnet has its own Windows NT Server computer.
You add a Windows NT Server computer named ServerA to one of the subnets, and you configure the DHCP Server service on ServerA. You create a DHCP scope for each of the subnets. You configure all of the client computers to use DHCP. When the client computers start, only computers on the same subnet as ServerA can obtain DHCP addresses.
You want to allow all of the client computers to obtain their TCP/IP configurations from ServerA. You want to accomplish this task by using the least amount of administrative effort.
What should you do?
A: Configure the DHCP Server service on each Windows NT Server computer, and assign an IP scope for each subnet.
B: Configure the DHCP Server service on ServerA to exclude the IP addresses of the routers from the subnet scopes you have defined.
C: Configure the DHCP Relay Agent on each Windows NT Server computer.
D: Configure a WINS service on each Windows NT Server computer.
Answer: C

3. You are the administrator of a Windows NT Server computer named ServerA. ServerA is the Routing and Remote Access server for your network. ServerA is connected to the Internet and is configured to provide virtual private network (VPN) connections to your intranet.
You want to prevent unauthorized users from gaining access to your network by using VPN connections on ServerA. You want to ensure that only VPN connections are used on ServerA.
What should you do?
A: Configure the VPN connection on computers that connect to ServerA to require data encryption.
B: Configure the VPN connection on computers that connect to ServerA to use the Extensible Authentication Protocol (EAP).
C: Configure Routing and Remote Access Service (RRAS) on ServerA to disable IP forwarding.
D: Configure TCP/IP on ServerA to enable PPTP filtering for the network adapter that is connected to the Internet.
Answer: D

4. You are the administrator of a network that consists of a single Windows NT domain. The domain contains Windows NT Server computers, UNIX computers, and Windows 2000 Professional computers. The domain also contains a DHCP server and a WINS server.
The UNIX computers use a DNS service on a computer named UNIX1 that is managed by an offsite contractor. The contractor usually takes three to five days to respond to requests.
Users of the Windows 2000 Professional computers are required to use IP addresses to access the UNIX computers. You want to configure the network to make it easier for these users to access the UNIX computers. You also want to eliminate the need for a contractor to manage the name resolution for the UNIX computers.
Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A: Configure the network DHCP scope to include the IP addresses of the UNIX computers in its range.
B: Configure the network DHCP scope to use UNIX1 as a DNS server.
C: Configure the network DHCP scope to use a Windows NT Server computer as a DNS server.
D: Install the DNS Server service on a Windows NT Server computer, and configure the UNIX computers to use the new DNS Server service.
E: Install an additional WINS server, and create WINS records for each UNIX computer.
Answer: C, D

5. You are the administrator of a Windows NT domain. The domain contains Windows NT Server computers and Windows 2000 Professional computers. The domain uses DNS and WINS for name resolution. ServerA is a Windows NT Server computer that provides a DNS service. The DNS service is used to provide name resolution for access to the company's intranet Web sites and Internet Web sites. You want to provide fault tolerance for the DNS service on ServerA. What should you do?
A: Configure another server as a caching-only DNS server.
B: Configure another server as a secondary DNS server.
C: Configure ServerA's DNS service to use a WINS server as a push partner.
D: Configure ServerA's DNS service to use WINS name resolution.
Answer: B

6. You are the administrator of a Windows NT Server computer that is used as a print server. You use the default settings to share a printer on the server as CheckPrinter. CheckPrinter is used for printing payroll checks. A user named Carmen is your company's payroll clerk. Carmen reports that some employees print documents to CheckPrinter, which wastes blank checks and prevents Carmen from printing payroll checks. You need to allow only Carmen to send documents to CheckPrinter. What should you do?
A: Change the share name of CheckPrinter to CheckPrinter$. Configure Carmen's computer to print to CheckPrinter$.
B: Assign Carmen the Full Control permission for the printer driver files.
Assign the Domain Users group the No Access permission for the printer driver files.
C: Assign Carmen the Print permission for CheckPrinter.
Remove the Everyone group from the CheckPrinter access control list (ACL).
D: Assign Carmen the Print permission for CheckPrinter.
Assign the Everyone group the No Access permission for CheckPrinter.
E: Assign Carmen the Manage Documents permission for CheckPrinter.
Assign the Everyone group the No Access permission for CheckPrinter.
Answer: C

7. You are the administrator of a Windows NT Server computer. The server is connected to a laser print device, which is shared as Laser1.
The office staff uses Laser1 to print word processing documents and spreadsheets. The accounting staff uses Laser1 to print financial reports. These financial reports usually take a long time to print.
The office manager informs you that the financial reports are preventing the office staff from using Laser1 effectively. She also tells you that the financial reports can be printed on Laser1 in the evening when other documents are not being printed.
You want to allow the accounting staff to send print jobs during the day without interrupting the office staff's normal printing activity. What should you do?
A: Create a shared printer named Acct to print to the laser print device.
Set the priority on Acct to 30 and the priority on Laser1 to 50. Instruct the accounting staff to print the financial reports to Acct.
B: Create a shared printer named Acct to print to the laser print device.
Set the priority on Acct to 50 and the priority on Laser1 to 30. Instruct the accounting staff to print the financial reports to Acct.
C: Write a batch file that assigns the accounting staff the Print permission for Laser1.
Schedule the batch file to run each morning at 5:00 A.M.
Write a second batch file that removes the Print permission for Laser1 from the accounting staff. Schedule the batch file to run each evening at 8:00 P.M.
D: Create a shared printer named Finance to print to the laser print device.
In the Finance printer properties, configure the printer to be available from 8:00 P.M. to 5:00 A.M. Instruct the accounting staff to print the financial reports to Finance.
E: Create a shared printer named Reports to print to the laser print device. Set the priority on Reports to 10.
Instruct the accounting staff to print the financial reports to Reports.
Answer: D

8. You are the administrator of a Windows NT Server computer that is used as a print server. You use the default settings to share a printer on the server as CheckPrinter. CheckPrinter is used for printing payroll checks. A user named Carmen is your company's payroll clerk. Carmen reports that some employees print documents to CheckPrinter, which wastes blank checks and prevents Carmen from printing payroll checks. You need to allow only Carmen to send documents to CheckPrinter. What should you do?
A: Change the share name of CheckPrinter to CheckPrinter$. Configure Carmen's computer to print to CheckPrinter$.
B: Assign Carmen the Full Control permission for the printer driver files.
Assign the Domain Users group the No Access permission for the printer driver files.
C: Assign Carmen the Print permission for CheckPrinter.
Remove the Everyone group from the CheckPrinter access control list (ACL).
D: Assign Carmen the Print permission for CheckPrinter.
Assign the Everyone group the No Access permission for CheckPrinter.
E: Assign Carmen the Manage Documents permission for CheckPrinter. Assign the Everyone group the No Access permission for CheckPrinter.
Answer: C

9. You are the administrator of a network that consists of a single Windows NT domain. The domain contains Windows NT Server computers and Windows 2000 Professional computers. A Windows NT Server computer named ServerA provides DHCP, WINS, and DNS services. The DNS service is used to provide name resolution for access to the company's intranet Web sites.
The domain also contains UNIX client computers that use a UNIX-based DNS service. The UNIX DNS server is configured to forward unresolved name resolution requests to ServerA's DNS service. You want to enable the UNIX computers to access new Windows NT Server computers when they are added to the network.
You want the UNIX computers to be able to connect to the Windows NT Server computers by using host names rather than IP addresses. You want to accomplish this task by using the least amount of ongoing administrative effort. What should you do?
A: Configure the WINS service to have static mappings for each UNIX client computer.
B: Configure ServerA's DNS service to use WINS name resolution.
C: Configure ServerA's WINS service to use the UNIX DNS server as a push partner.
D: Configure a HOSTS file on ServerA that contains an entry for each Windows NT Server computer.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved