Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-238 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-238 Sample Questions:

1. You are a messaging professional. Your company runs a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. You have implemented a managed folder mailbox policy that deletes messages that are more than a year old in the Inbox folder for all users. The company executives must be exempted from this policy. You need to ensure that all messages in the Inbox folder of the executives are deleted after three years. What should you do?
A. Create a new managed default folder of type Inbox named Executive Inbox. Create a managed content setting for the folder that deletes messages after three years. Create a new managed folder mailbox policy that uses the folder. Assign the policy to the executives.
B. Create a new custom managed folder named Executive Mailbox. Create a managed content setting for
the folder that deletes messages after three years. Create a new managed folder mailbox policy that uses the folder. Assign the policy to the executives.
C. Move all executive mailboxes to a dedicated Mailbox server. On the server, configure the Managed Folder Assistant to never run.
D. Modify the managed content setting for the Inbox folder so that messages will be deleted after three years. Create a new managed folder mailbox policy that uses the folder. Assign the policy to the executives.
Answer: A

2. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has enabled anti­spam features with default settings on the Edge Transport server. A number of e­mail messages are incorrectly identified as spam. You need
to reduce the number of e­mail messages that are incorrectly identified as spam. You also need to ensure that your solution enables the Exchange administrators to review the e­mail messages that are identified as spam. What should you do?
A. Use real­time block lists. Include transport rules that journal all e­mail messages to a central mailbox.
B. Use IP Block lists. Include transport rules for all e­mail messages that are received by any Edge Transport server to blind copy e­mail messages to a central mailbox.
C. Modify the spam confidence level (SCL) thresholds and enable quarantine for the suspected e­mail messages to store these e­mail messages in a central mailbox.
D. Modify the spam confidence level (SCL) thresholds and enable quarantine for the suspected e­mail messages to store these e­mail messages in the users junk e­mail folder.
Answer: C

3. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has deployed an Edge Transport server and enabled edge synchronization. Your company uses a mailbox named Info@adatum.com for public enquiries about the company. Users report that they receive e­mail messages containing inappropriate content. You need to reduce the number of inappropriate e­mail messages that the users receive. You also need to ensure that the Info@adatum.com mailbox receives all the e­mail messages without any filtering on the basis of content. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Implement Realtime Block lists.
B. Implement safelist aggregation for the Info@adatum.com mailbox.
C. Increase the Spam Confidence Level (SCL) on the content filter.
D. Configure the Info@adatum.com mailbox as an exception on the content filter.
Answer: C, D

4. You are a messaging professional. Your company has four offices. Each office has a perimeter network. The perimeter network includes a wireless access point that allows access for employees and guest users. The perimeter network is created between two Microsoft Windows Server 2003 computers that run Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006. Each office has an Edge Transport server on the perimeter network, and a Hub Transport server, a Client Access server, and a Mailbox server on the internal network. One office has a member server that runs Internet Authentication Service (IAS). Employees who connect to the wireless access points are not able to receive e­mail messages from the nearest Exchange server. You need to ensure that all employee computers that are connected to the wireless access points can retrieve e­mail messages in the most secure manner. You also need to ensure that guest computers can access the perimeter network by connecting to the wireless access point. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Configure the wireless access point as a RADIUS client and activate TKIP­PSK security.
B. Configure the internal ISA Server 2006 computer in each office to publish RPC over HTTPS services on the Client Access Server.
C. Configure the external ISA Server 2006 computer in each office to publish RPC over HTTPS services
on the Edge Transport server.
D. Configure the internal ISA Server 2006 computer in each office as a RADIUS client and configure each wireless client computer to establish a VPN connection to the nearest ISA Server 2006 computer. E.Configure the external ISA Server 2006 computer in each office as a RADIUS client and configure each wireless client computer to establish a VPN connection to the nearest ISA Server 2006 computer.
Answer: B, D

5. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company policy has the following requirements: All members of the sales team must have a folder named Customers in their mailboxes to store e­mail messages received from customers. All e­mail messages placed in the Customers folder of individual mailboxes must be accessible to all other members of the sales team. Members of the sales team must be able to access the messages by using Microsoft Office Outlook 2003. You need to meet the outlined requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create a distribution group that includes all members of the sales team.
B. Create a managed folder mailbox policy that includes the Customers folder. Assign the policy to the sales team.
C. Create a managed custom folder named Customers. Configure a managed content setting for the folder to journal e­mail messages to a mail­enabled public folder.
D. Create a managed custom folder named Customers. Configure a managed content setting for the folder to journal e­mail messages to the SMTP address that is assigned to a Microsoft Windows SharePoint Services document library.
E. Configure a journal rule that is applied to external e­mail messages sent to the distribution group. Configure the journal rule to send messages to the SMTP address that is assigned to a Microsoft Windows SharePoint Services document library.
Answer: B, C

6. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has a main office and five branch offices. The company has deployed Exchange Server 2007 computers in each office. The legal department personnel in each office send e­mail messages with an A/C Privileged classification. A mailbox named AttorneyCommunications is located on a Mailbox server at the main office. The legal department requires that a copy of all e­mail messages with the message classification of A/C Privileged be sent to the AttorneyCommunications mailbox. You need to meet the outlined requirement. You also need to ensure that the rule deployment minimizes the network bandwidth usage between the offices. What should you do?
A. Configure a transport rule that will send a copy of all messages with a classification of A/C Privileged to
the AttorneyCommunications mailbox. Disable the transport rules agent on all Hub Transport servers at the branch offices.
B. Configure a journal rule that will send a copy of all messages sent to or from the legal department to the AttorneyCommunications mailbox. Disable the journal rules agent on all Hub Transport servers at the branch offices.
C. Configure a transport rule that will send a copy of all messages with a classification of A/C Privileged to the AttorneyCommunications mailbox. Disable the journal rules agent on all Hub Transport servers.
D. Configure a journal rule that will send a copy of all messages sent to or from the legal department to the
AttorneyCommunications mailbox. Disable the transport rules agent on all Hub Transport servers.
Answer: C

7. You are a messaging professional. Your company has deployed Microsoft Exchange Server 2007 computers. The company plans to implement Edge Transport servers. The Edge Transport servers will be deployed on a perimeter network. The Edge Transport servers must be configured to use external servers for name resolution. You need to configure the ports that the external firewall will require for inbound and outbound access. Your solution must also reduce the effort required to configure the Edge Transport servers. What should you do?
A. Configure the firewall to allow inbound access on TCP port 25 and outbound access on UDP ports 50389 and 50636.
B. Configure the firewall to allow both inbound and outbound access on TCP port 25 and outbound access on TCP and UDP port 53.
C. Configure the firewall to allow inbound and outbound access on TCP port 25 and outbound access on TCP ports 50389 and 50636.
D. Configure the firewall to allow inbound and outbound access on TCP port 25 and outbound access on all dynamic TCP ports greater than 1023.
Answer: B

8. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has deployed Edge Transport servers. The Edge Transport servers use the default anti­spam settings. The SMTP Send connectors and Receive connectors are on an Edge Transport server for a subsidiary company. The volume of spam increases significantly. In addition, an increase in the number of SMTP connections to the Edge Transport servers is reported. You need to reduce the volume of spam without affecting the SMTP connections to the subsidiary company. You want to achieve this goal by using the least amount
of administrative effort. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Use the IP Allow List filters on the Edge Transport servers.
B. Use the IP Allow List filters on the Hub Transport servers.
C. Use the IP Allow List providers on the Hub Transport servers.
D. Use the IP Block List providers on the Edge Transport servers. E.Use the IP Block List filters on the Edge Transport servers.
Answer: A, D

9. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has offices in the following locations. Los Angeles (LA), U.S. Tokyo, Japan Occasionally, executives from Tokyo report that business critical e­mail messages
to and from the LA office is lost or delayed. The e­mail support personnel state that they address
all Exchange system alerts every morning, but the reports from LA are more than 12 hours old. You use Microsoft Operations Manager (MOM) 2005 to report the status of the messaging system. You need to ensure that the support personnel in Tokyo receive the most current information from LA. What should you do?
A. Set the Data Transformation Services (DTS) job on the MOM 2005 servers in LA to run at 16:00 hours. (09:00 hours in Tokyo.)
B. Schedule Event Combiner to pull logs from the Exchange servers in LA at 16:00 hours. (09:00 hours in Tokyo.)
C. Configure all Performance Monitor Alerts on the Exchange servers in LA to send messages to the e­mail support personnel in Tokyo.
D. Install the Microsoft SQL Server Desktop Engine (MSDE) on the MOM 2005 servers in LA. Adjust permissions on the database to provide access to the Tokyo support personnel.
Answer: A

10. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has the following messaging security requirements: All e­mail messages sent by the users must be permanently retained. All e­mail messages sent by the users must be removed from the user mailboxes after 60 days. You need to meet the outlined requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create a policy that requires all users to enable journaling for all contacts in their contact list.
B. Create a policy that requires all users to use the AutoArchive feature in their Sent Items folder for all the e­mail messages older than 60 days.
C. Create a managed content setting for the entire Mailbox folder. Configure the setting to remove all the e­mail messages from the user mailboxes after 60 days.
D. Create a managed content setting for the Sent Items folder. Configure the setting to journal all e­mail messages that are delivered to the Sent Items folder in the user mailbox.
E. Create a distribution group that includes all the mailbox users. Configure a Journal rule that journals messages for this distribution group and forwards all the e­mail messages to a dedicated mailbox.
Answer: C, E

11. You are a messaging professional. Your company uses a Microsoft Exchange Server 2007 messaging system. The company has two offices. Each office is configured as a Microsoft Active Directory site. Exchange Server 2007 computers are deployed on each site. The company deploys
an Edge Transport server in each office. All Internet e­mail messages are sent through the Edge Transport servers. Custom SMTP connectors are configured on each Edge Transport server. The companys security policy states that no messages that contain client account numbers can be sent through the Internet. Users must be able to send these messages to other users inside the organization. You implement an Edge Transport rule on one of the Edge Transport servers that prevent users from sending messages that contain client account numbers through the Internet. A routine audit identifies that messages that contain client account numbers are still being sent through the Internet. You need to prevent users from sending e­mail messages that contain client
account numbers through the Internet. You also need to ensure that all other message delivery systems remain unaffected. What should you do?
A. Export the Edge Transport server configuration on the server where you configured the Edge Transport rule. Import the configuration on the server that does not have the rule configured.
B. Configure an Edge Transport rule that prevents users from sending messages that contain client account numbers through the Internet on the Edge Transport server that does not have the rule configured.
C. Delete the Edge Transport rule on the Edge Transport server. Create a Transport rule on a Hub Transport server. Configure the rule to drop all messages that contain client account numbers.
D. Delete the Edge Transport rule on the Edge Transport server. Create a Transport rule on a Hub Transport server that assigns a Confidential message classification to all messages that contain client account numbers.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved