Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-235 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-235 Sample Questions:

1. Your company uses a BizTalk orchestration named POProcess to process purchase order requests from a trading partner. You create and deploy a Business Activity Monitoring (BAM) view to monitor the amount of time it takes to respond to requests. The BAM view contains an associated activity definition named POProcessView.xml. You need to import and link the BAM definition file to the POProcess event source. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. In the Health and activity Tracking tool, configure message tracking for the orchestration.
B. In Tracking Profile Editor (TPE), import the BAM activity definition.
C. In TPE, import the POProcess activity and drag the event source shapes to the Key Performance Indicators.
D. In the BizTalk Server 2006 Administration console, configure message tracking for the host instance.
Answer: B, C

2. Your company uses Business Activity Monitoring (BAM) to monitor the amount of time spent on a review. BAM contains a view that aggregates the time by location and per EmployeeID. You need to use the Key Performance Indicators (KPIs) best suited for a Dimension Data aggregation type. Which two KPIs should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Review Started
B. Review Completed
C. Review EmployeeID
D. Review Location
Answer: A, B

3. Your company wants to use a Business Activity Monitoring (BAM) view in the BAM Portal Web site to share real­time results with its trading partners. The current view named OrderProcurement includes an associated activity definition. You notice that the view does not appear in the BAM Portal Web site. The BAM Portal Web site is configured with default settings. You need to ensure that the OrderProcurement view appears in the BAM Portal Web site. What should you do?
A. Run the BM tool and deploy the OrderProcurement activity definition.
B. Run the Tracking Profile Editor tool to deploy the BizTalk Tracking Tool file for the OrderProcurement activity definition link.
C. On the OrderProcurement.xls file, click the BAM menu and click Export to Xml.
D. Run the BizTalk Configuration tool to reconfigure the BAM Portal Web site and the BAM database.
Answer: A

4. Your company requires a BizTalk solution to receive purchase orders from a trading partner. The trading partner sends a sample purchase order XML file along with a sample flat file that a legacy system can import. You create schemas for both the sample files. You notice that the schemas contain the same record and element names but different field layouts. You need to create a map that transforms the XML messages into flat­file messages. Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Create a map that contains a Custom functoid.
B. Configure the map grid properties auto link node option to name.
C. Configure the schema property of the output file to native.
D. Configure the map grid properties auto link node option to structure. E.Create a map and select the destination and source sample schemas.
Answer: B, C, E

5. Your companys BizTalk solution contains a Business Activity Monitoring (BAM) activity named BAM_ContosoRegionalSales_livedata.xls. This activity contains a BAM view named ContosoRegionalSales. The activity is also linked to a BizTalk orchestration, and it monitors real­time aggregated (RTA) regional sales data. You open the Health and Activity Tracking tool and see successful completion details and other tracking data. However, the regional sales data in BAM is blank. You need to ensure that the BizTalk orchestration is being tracked by BAM. What should you do?
A. Run the BAM Manager (BM.exe) to stamp BAM_ContosoRegionalSales_livedata.xls with the connection string to the BAM database.
B. Turn on the Tracking Subservice while you use the default BizTalk Host.
C. Run the BizTalk Tracking Tool (BTT.exe) to deploy the BAM tracking profile.
D. Run the BAM database DTS package to calculate aggregations.
Answer: C

6. Your company hosts two BizTalk orchestrations named POProcess and POCreditProcess. You use Business Activity Monitoring (BAM) to create an activity definition file named POCreditCycle. The file contains activities for both orchestrations; each orchestration is identified by using a PONumber. You need to link the activities to both orchestrations so that the BAM view records POProcess before POCreditProcess. What should you do first?
A. Create a relationship folder for both orchestrations and the activities by using the PONumber.
B. Use BizTalk Tracking continuation to create a relationship between the orchestrations and the activities.
C. Import the activity definition file and link the orchestrations and shapes to the activity items.
D. Create a relationship folder for both orchestrations and the activities by using the default value for ActivityID.
Answer: B

7. You receive a notification that an orchestration instance is suspended but resumable. You need
to track the orchestration instance and identify why it was suspended. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. On the Group Hub page, view all resumable service instances.
B. In the Health and Activity Tracking tool, query the Most recent 100 services terminated with errors option.
C. Open the most recent service instance and view the error information.
D. On the Group Hub page, view all messages for the most recent service instance.
Answer: A, C

8. Your company uses Microsoft SQL Server Analysis services to aggregate values inside a Business Activity Monitoring (BAM) activity named ContosoOrderProcurement. This activity contains an aggregated BAM view named ContosoNorthAmericaView, which is not in real time. When you open this view, you notice that the data does not contain the current aggregated values. You need to view the current aggregation values in the BAM view. What should you do?
A. Run the BAM database DTS package named BAM_AN_ContosoNorthAmericaView and refresh the view.
B. Configure the view to use real­time aggregation.
C. Click Refresh in the BAM view.
D. Define and refresh the view in the SQL Analysis services.
Answer: A

9. You create an atomic transaction to read data from an external database. The processing time
for the transaction may take several minutes. You need to ensure that the data in the source database has not changed at the time the transaction is committed. What should you do?
A. Set the transaction time­out to Zero.
B. Set the Isolation Level property to Repeatable Read.
C. Set the Isolation Level property to Read Committed.
D. Set the Transaction Type property to Long running.
Answer: B

10. You create an orchestration to communicate with a Web service that requires credentials. You also create a Web service port with default settings. When you use the port, you discover that messages are not sent. What should you do?
A. Set the AuthenticationScheme parameter to match the Username and Password of the Web service.
B. In Internet Information Services, disable the Anonymous Access parameter for the Web service.
C. Set the ProxyUsername and ProxyPassword parameters to match the Username and Password of the Web service.
D. Set the UseSSO parameter to True.
Answer: A

11. You are building a BizTalk orchestration to process purchase orders. You require pricing information for the products that you order from various trading partners. You choose to use Role Links to simplify the integration of trading partners. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create a Role Link type and select the provider role.
B. Create a Role Link type and select the consumer role.
C. Dynamically set the Role Link to use a Role Link class.
D. Dynamically set the Role Link to use a Role Link class that has been implemented.
Answer: A, D

12. Your companys BizTalk orchestration consumes a Web service. The Web service rejects parameters but returns a complex structure. You need to configure your orchestration to send a request to the Web service. You also need to ensure that the orchestration can receive the response. Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Create a message that uses the Web service request schema
B. Create a message that uses the Web service response schema.
C. Use a Construct Message shape to construct a Web service response. D.Use a Construct Message shape to construct a Web service request.
E. Use a Message Assignment shape to initialize the Web service response.
Answer: A, B, D

13. Your company uses a solution to query its supplier on the availability of products. You want to associate the supplier's response to the issued query. The query contains a unique query identification number named QueryID. You want to identify responses from the supplier based on the QueryID. You create a new Correlation Type field and select the Properties to Correlate On option. However, the QueryID field does not appear in the Properties to Correlate On list. You need
to ensure that the QueryID field appears in the Properties to Correlate On list. What should you do?
A. Add a Receive shape and set the Following correlation property to an existing correlation set.
B. Distinguish the QueryID field.
C. Promote the QueryID field.
D. Create a new correlation set.
Answer: C

14. You are designing a BizTalk solution for your company to exchange order information with more than 100 trading partners. During the order fulfillment process, some trading partners require regular updates. The trading partners often change the services they use to communicate and the type of messages they want to receive. You need to design a solution that does not require recompiling or reconfiguring the order fulfillment process. What should you do?
A. Use the Decision shape in an orchestration to identify the recipient.
B. Use dynamic ports to identify the recipient at run time.
C. Use Trading Partner Management with Role Links.
D. Use adapters to abstract communication methods and implement content­based routing.
Answer: C

15. You recently deployed your companys BizTalk orchestration to a production server. When you submitted the first set of messages to the BizTalk Server 2006 computer, it did not generate any output messages. When you check the BizTalk Administration console, you notice the following: The orchestrations are suspended and resumable. There are no orchestration instances available for debugging. Pipeline service events appear as completed. No errors appear in the event log. You need to ensure that the previously submitted messages are processed. What should you do?
A. In Health and Activity Tracking, change the Data Source Reporting view from Archive to Live. Then, restart the host instance.
B. In the BizTalk Administration console, start the orchestration and resume the messages.
C. In the BizTalk Administration console, select message flow.
D. In the BizTalk Administration console, bind and rebind the orchestration. Then, restart the host instance.
Answer: B

16. You implement a BizTalk orchestration that calls a custom .NET class named UtilityLib.DateFormatter and a method named ChangeToJulian. The orchestration contains a string variable named sDate, which uses a standard date format value. You need to use BizTalk Orchestration shapes to pass the sDate variable to the ChangeToJulian method. Then, you need
to send the result to a logical port. Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. In the orchestration view, create a variable of the dataType string and name it "julianDateNumber."
B. In the orchestration view, create a message of the dataType string and name it "julianDateNumber."
C. Drag an Expression shape to the orchestration.
D. Use the Expression shape to set the "julianDateNumber" string to the return value of the UtilityLib.DateFormatter.ChangeToJulian method by passing sDate as its parameter.
E. Drag a Message Assignment shape to the orchestration. Then, select the julianDateNumber message as the message constructed in the Construction shape.
F. Use the Message Assignment shape to set the "julianDateNumber" string to the return value of the UtilityLib.DateFormatter.ChangeToJulian method by passing sDate as its parameter.
Answer: B, E, F

17. You are developing a BizTalk orchestration. The orchestration executes in the following sequence. Message Received Atomic Transaction Start Message Sent 1 Message Sent 2 Atomic Transaction End You need to identify where persistence points occur in the orchestration. What should you identify?
A. There is one persistence point that occurs at Atomic Transaction Start.
B. There are two persistence points, one occurs at Atomic Transaction Start and one occurs at Atomic
Transaction End.
C. There is one persistence point that occurs at Atomic Transaction End.
D. There are five persistence points: one each at Atomic Transaction Start, Atomic Transaction End, Message Sent 1, Message Sent 2, and Message Received.
Answer: C

18. Your company uses BizTalk Server 2006 to process encrypted XML interchanges. You want each message to be validated and routed to an orchestration. The messages that are not validated must be stored in their native format in the BizTalk MessageBox database. You need to design a recoverable interchange solution. You need to achieve this goal by using the minimum amount of coding effort. What should you do?
A. Set the Recoverable Interchange Processing property of the default XML Receive pipeline to True.
B. Set the Recoverable Interchange Processing property of an XML Disassembler pipeline component to True.
C. Create a Custom pipeline component.
D. Create a send port that routes failed messages to the MessageBox Suspended queue and filters the messages on the basis of the ErrorType, FailureCode, and ReceivePortName properties.
Answer: B

19. Your company uses an application to process orders from its trading partners. You want to document when persistence points are created. You include the following steps in the Electronic Data Interchange system. Send Message A Atomic Transaction Begin Send Message B Atomic Transaction End You need to identify where the persistence points are created. What should you identify?
A. There are two persistence points, one at Send Message A and one at Send Message B.
B. There are three persistence points: one at Send Message A, one at Send Message B, and one at Atomic Transaction End.
C. There are two persistence points, one at Send Message A and one at Atomic Transaction End.
D. There are three persistence points: one at Send Message A, one at Atomic Transaction Begin, and one at Atomic Transaction End.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved