Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-234 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-234 Sample Questions:

1. You are designing a Commerce Server site. The site will require users to register. During the registration process, you want users to select their job role from a drop-down list. You want the site administrator to be able to create new job roles.
How should you design this functionality?
A. Create a profile named Job_role.
Create one property for each job role by using the Profile Designer module in Business Desk.
B. Create a site term named Job_role.
Enter a term for each job role by using the Site Terms Editor module in Business Desk.
C. Create an array named Job_role in the Const.asp file.
Add all job roles to the array.
D. Create an SQL table named Job_role.
Map the Job_role property in the user profile to this table by using the Profile Designer module in Business Desk.
Answer: B

2. You are designing the authentication strategy for a Commerce Server site. You want to allow users to add items to their shopping cart before the users are authenticated. However, you want to ensure that users are authenticated before they complete a purchase.
User profiles will be stored in the Active Directory directory service. You want to minimize custom programming.
Which authentication strategy should you use?
A. Windows Authentication mode only
B. Custom Authentication mode only
C. Autocookie mode only
D. Windows Authentication with Autocookie mode
E. Custom Authentication with Autocookie mode
Answer: D

3. You deploy a new Commerce Server site for your company. The company uses a single Web server for the site. The site databases are located on a separate database server. New users are registering on the site.
You install the Business Desk client on the business manager's client computer. The business manager runs the Registered Users by Date Registered report. The report retrieves no user information but does not generate an error.
What should you do to enable the report to retrieve user information?
A. Using the Business Desk client, open the report properties.
Configure the report to connect to the Transactions database.
B. Using the Business Desk client, open the report properties.
Configure the report to connect to the Profiles data store.
C. Use Microsoft SQL Server Enterprise Manager to create a Data Transformation Services (DTS) package.
Configure and run the DTS package to transfer user information from the Transactions database to the Data Warehouse.
D. Install Microsoft SQL Server Analysis Services on the business manager's computer.
Install the Commerce Server Analysis and Data Warehouse feature on the business manager's computer.
Answer: C

4. Your company has a Commerce Server site for selling telephones. You want to display the manufacturer's suggested retail price (MSRP) for every product in every category.
One of the products is a telephone that has a built-in answering machine. This telephone will be in a category by itself. The answering machine uses either digital or analog-tape technology. You want to refer to this technology as media_type. In the future you will add microcassette technology as a third option under media_type.
How should you configure your catalog definitions?
A. Create a property definition for MSRP of type Currency, and add the property to the category definition.
Create a property definition of type Text named media_type, and add it to the category definition.
B. Create a property definition for MSRP of type Currency, and add the property to the product definition.
Create a property definition of type Text named media_type, and add it to the category definition.
C. Create a custom catalog that has custom pricing on each category to match the MSRP.
Create a property definition of type Text in the base catalog.
Name the property definition media_type, and add it to the product definition.
D. Create a custom catalog that has custom pricing on each category to match the MSRP.
Create a property definition of type Boolean in the base catalog.
Name the property definition media_type, and add it to the product definition.
Answer: B

5. You are developing a Commerce Server site for your company. The site will sell products from different vendors. Each vendor will have a separate catalog.
Your company will not fulfill orders. New orders will be sent directly to each vendor for fulfillment.
You want to use Microsoft BizTalk Server to send orders to the vendors. How should you implement this process?
A. Write a script in a Scriptor pipeline component to loop through an order and separate the order into XML documents for each vendor.
Use BizTalk Server to send the appropriate XML document to each vendor.
B. Use the Splitter pipeline component to separate an order into Dictionary objects for each vendor.
Use BizTalk Server to send the appropriate order information to each vendor.
C. Create a new database table that has column names that correspond to each name/value pair in the OrderForm object.
Use the SaveReceipt pipeline component to save the combined order in this table.
Use BizTalk Server to separate the order and send the appropriate order to each vendor.
D. Use the ShippingMethodRouter pipeline component to separate the order based on a user's chosen shipping method.
Use BizTalk Server to send the appropriate order to each vendor.
Answer: B

6. You are an administrator for a Commerce Server site. You want a report that groups users based on their purchases. You want the report to include:
• Product quantity purchased
• Product SKUs
• User group generalizations
• User group comparisons
The Data Warehouse is up-to-date. How should you create this report?
A. Run the Report preparation DTS task.
View the Customer Sales report.
B. Create a Prediction model configuration that includes product quantity sold and product SKUs.
Build a Segment model.
View the Segment report.
C. Run the Configuration synchronization DTS task.
View the Product Sales report.
D. Create a Prediction model configuration that includes product quantity sold and product SKUs.
Build a Prediction model.
View the Prediction model.
Answer: B

7. You are designing a product search page for a Commerce Server site. When a user's search returns more than 20 products, you want the user to be able to limit the result set by searching within it.
You want to minimize the amount of custom programming. Which type of search should you implement?
A. category search
B. free-text search
C. property search
D. specification search
Answer: D

8. You are designing a direct mail campaign. You want to personalize the e-mail message that is sent to each user by including the user's name. You want to minimize the amount of custom programming.
In which format should you create the body of the message?
A. as an e-mail file
B. as a text file
C. as an ASP page
D. as a Microsoft Word mail merge document
Answer: C

9. You are the administrator for a Commerce Server site. You need to estimate the proper scaling of the site. The site has the following usage profile.
• The site is visited by 48,000 users per day.
• Peak usage is 5,000 user visits per hour.
• Peak usage lasts one hour.
• Users are connected to the site for an average of 10 minutes.
• A user session consists of an average of 20 page views.
One Web server can support 20,000 page views per hour. How many Web servers should you include in your load-balanced cluster?
A. two
B. four
C. six
D. twelve
Answer: C

10. You are the administrator for a Commerce Server site. Users report that pages load too slowly. You want to create a usage profile of the site so you can identify performance bottlenecks and calculate user capacity.
Which three types of data should you include in the usage profile? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. peak number of users
B. IP addresses of users' client computers
C. number of hits each page receives
D. order in which pages are viewed
E. entry pages
F. session length
Answer: ACF

11. You are designing a Commerce Server site. The site must be highly available.
Which three actions should you perform to maximize the availability of the site? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Set up multiple Web servers, each with its own URL.
B. Set up multiple Web servers in a load-balanced cluster.
C. Set up multiple database servers in a failover server cluster.
D. Set up the Profile database and the Product Catalog database on separate servers.
E. Replicate the Product Catalog database to multiple servers in a load-balanced cluster.
F. Replicate the Transactions database to multiple servers in a load-balanced cluster.
Answer: BCE

12. You are developing a Commerce Server site for a company. The site is based on the Supplier Solution Site. The site will be part of the company extranet and will be used by business partners. The site must be able to support up to 10,000 purchase transactions per hour.
You want to prevent anonymous access to the company's business data. You do not want to transmit user passwords over the network.
Which authentication model should you use on the site?
A. Use SSL with Basic authentication.
B. Use Integrated Windows authentication.
C. Use the Commerce Server login form. Set the Forms login options property to FORCE_LOGIN_ON_ENTRANCE.
D. Use the Commerce Server login form. Set the Forms login options property to FORCE_LOGIN_ON_PURCHASE.
Answer: B

13. Tailspin Toys has two e-commerce sites. One site is in the United Kingdom and one site is in the United States. Tailspin Toys has a single Active Directory forest with two domains.
You are upgrading the two sites to Commerce Server 2000. The sites will be maintained separately.
Tailspin Toys wants users who shop on the two sites to feel that they are shopping on a single site. Users who shop at tailspintoys.msn.com should be able to shop at tailspintoys.msn.co.uk without reentering their account name and password.
How should you implement user management for Tailspin Toys?
A. Use a cookie to coordinate authentication across domains.
B. Use Commerce Server to manage user profiles.
C. Use Microsoft Passport to manage user profiles.
D. Use Integrated Windows authentication to coordinate authentication across domains.
Answer: C

14. You are a developer for Coho Vineyard & Winery. The vineyard maintains its own Commerce Server site, and you are creating a separate site for the winery. The vineyard site will sell only wine, and the winery site will sell all other related products. Although the sites will be maintained separately, both will exist within the cohovineyardandwinery.com domain. The winery site uses a custom profile store.
You need to implement authentication and user management for both sites. You want users who are shopping on one of the Coho Vineyard & Winery sites to be able to shop on the other site without reentering their account names and passwords.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Use a cookie to coordinate authentication between the two sites.
B. Use Windows Integrated authentication to coordinate authentication between the two sites.
C. Use Basic authentication to retrieve the user name and password when a user is moving between the two sites.
D. Use Commerce Server 2000 to manage user profiles.
E. Use Microsoft Passport to manage user profiles.
Answer: AD

15. You are designing a Commerce Server site for a company. The site is based on the Retail Solution Site. The site will be hosted on a Web server named Server1, which is outside the corporate firewall. The company has an additional server named Server2, which is behind the corporate firewall. Server2 runs Microsoft BizTalk Server.
The company will send each order to BizTalk Server for processing and transmission to the appropriate supplier. How should you integrate the site with BizTalk Server?
A. Use the Interchange.Submit object that is part of the Retail Solution Site.
Open ports through the corporate firewall to support COM requests.
B. Use the Interchange.Submit object that is part of the Retail Solution Site.
Install BizTalk Server on Server1.
Configure BizTalk Server on Server1 to communicate with BizTalk Server on Server2.
C. Use the Interchange.Submit object that is part of the Retail Solution Site.
Install Business Desk on Server1.
D. Install Message Queuing on Server1.
In the Payment.asp file, remove the code that calls the Interchange.Submit object.
Add code to call a transacted message queue.
Answer: D

16. You are designing campaigns for a Commerce Server site. You want to reduce the price of some products by five dollars. The site will display the original price and this reduced price for all products.
You also want to give all users a 10 percent discount off all products. The five-dollar price reduction will be applied first, and the 10 percent discount will be applied to the reduced price.
Your catalog has a Current_price property for products. You create Campaign_A, with one discount for 10 percent off all products.
What should you do next?
A. Add a second discount to Campaign_A for five dollars off the appropriate products.
Set the priority of the second discount to be greater than the priority of the 10 percent discount.
B. Add a second discount to Campaign_A for five dollars off the appropriate products.
Set the priority of the second discount to be less than the priority of the 10 percent discount.
C. Create Campaign_B. Add a discount to Campaign_B for five dollars off the appropriate products.
D. Create an Original_price property on the product catalog. Enter the five-dollar reduced price in the Current_price property, and enter the original price in the Original_price property.
Answer: D

17. You are designing a Commerce Server site to sell coffee and books about coffee. The Commerce Server catalog has one category named Coffee and one category named Books. The Books category includes a book about each type of coffee.
When a user places a bag of coffee in the shopping basket, you want to display a recommendation for the book about the type of coffee the user selected. You want to minimize the administration of this site feature.
How should the relationships between the coffee types and the books be defined?
A. In the Category Relationships section for the Coffee category, create a relationship to the Books category.
B. In the Product Relationships section for every product in the Coffee category, create a relationship to the appropriate product in the Books category.
C. In the Predictor resource, build a Prediction model to define the relationships.
D. In the Predictor resource, build a Segment model to define the relationships.
Answer: B

18. You are creating a Commerce Server site for Coho Vineyard & Winery. The site is based on the Retail Solution Site.
Coho Vineyard & Winery wants to implement a discount system for all employee purchases. Employees of Coho Vineyard will receive a 25 percent discount on all site purchases, and employees of Coho Winery will receive a 15 percent discount on all site purchases.
Coho Vineyard & Winery will soon be adding similar group discount plans for partners and customers. How should you implement the discounts?
A. Create a custom user attribute to indicate the appropriate discount for each user.
Create a custom pipeline component to adjust order price based on the custom user attribute.
Use the Pipeline Editor to add the custom pipeline component to the Checkout pipeline.
B. Create a custom user attribute to indicate the appropriate discount for each user.
Use the Campaign Expressions module to create an expression based on the attribute.
Use the Target Group module to create one target group for the 25 percent discount and one target group for the 15 percent discount.
Use the Campaign Manager module to create a campaign for each target group to adjust order price by the appropriate percentage for that target group.
C. Use the Target Group module to create one target group for the 25 percent discount and one target group for the 15 percent discount.
Use the Pipeline Editor to add the OrderDiscount component to the Checkout pipeline.
Configure the OrderDiscount component to adjust order price based on the target group of the user.
D. Use the Target Group module to create one target group for the 25 percent discount and one target group for the 15 percent discount.
Use the Catalogs module to create one catalog for the 25 percent discount pricing and one catalog for the 15 percent discount pricing.
Use the Catalog Sets module to create one catalog set for the target group that will receive the 25 percent discount and one catalog set for the target group that will receive the 15 percent discount.
Configure DTS to import product updates to each catalog, adjusting the price for the appropriate discount when the update is imported.
Answer: A

19. You are creating a Commerce Server site for your company. The site will provide news articles to users based on the preferences the users set. Users can modify their preferences whenever they want.
You want to authenticate users with their Microsoft Windows 2000 security context. Where should you store the users' login names, passwords, and preferences?
A. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) data source
B. Active Directory only
C. Microsoft SQL Server 2000 only
D. both Active Directory and Microsoft SQL Server 2000
Answer: D

20. You are developing a Commerce Server site to sell books for a company. The company offers all of its children's books at a reduced price to preferred customers. Once every year, the company also runs a sale that offers a 10 percent discount off all books to all customers. For preferred customers, this discount is applied to the already reduced price.
You want to minimize maintenance of the catalog and product information. How should you design the catalog?
A. Design a custom catalog for preferred customers.
B. Design a catalog that has indirect pricing by setting the price in the Category Properties sections.
C. Design a Standard_Price property and a Preferred_Price property in the product profile definition.
D. For each children's book, create a separate product that has the preferred-customer reduced price.
Answer: A

21. You are the administrator for a Commerce Server site that sells toys online. Customers can purchase ads that will run on the site.
Tailspin Toys wants to purchase two ads to run on the site. The company wants the ads to be displayed a total of 3,000 times. The company wants the first ad to be displayed twice as often as the second ad.
If the ads are successful, Tailspin Toys will increase the number of times the ads will be displayed. The company will want the first ad to continue to be displayed twice as often as the second.
You want to minimize setup time and administration. How should you design the ads?
A. Create two campaigns, one for each ad.
For each campaign, in the Set goals by list, select Campaign.
B. Create two campaigns, one for each ad.
For each campaign, in the Set goals by list, select Advertising Items.
C. Create a single campaign that includes the two ads.
In the Set goals by list, select Campaign.
D. Create a single campaign that includes the two ads.
In the Set goals by list, select Advertising Items.
Answer: C

22. You are designing a Commerce Server site for Wide World Importers. A variety of products will be sold on the site. The site will be localized for 10 countries. You need to design the catalog and product definitions. You must fulfill the following requirements.
• Users in each country must see prices in that country's currency.
• A single currency will be used as the reference currency. Prices in other currencies must change according to the current exchange rate.
• Administration of prices should be minimized.
What should you do?
A. Create a custom catalog for every currency that will be supported.
In the Pricing Method list, select Percentage adjustment.
Dynamically calculate the percentage adjustments for the custom catalogs by using a lookup table of exchange rates.
B. Create a single custom catalog.
In the Pricing Method list, select Percentage adjustment.
Dynamically calculate the percentage adjustment for the custom catalog by using a lookup table of exchange rates.
C. Create a base catalog.
Create a single price property on the catalog for the reference currency.
Dynamically calculate prices in other currencies by using a lookup table of exchange rates.
D. Create a base catalog.
Create multiple price properties on the catalog, one for every currency that will be supported.
Manually change the prices as the exchange rates change.
Answer: C

23. You are designing a direct mail campaign for a company. The company's Commerce Server site is based on the Retail Solution Site.
You want to send an e-mail message to all new users who registered on the site during the past month. You want to minimize custom programming and data entry.
How should you implement this campaign?
A. Write an SQL query that selects all new registered users from the Web server log files.
Import the query results into List Manager.
Create a direct mail campaign that has the newly generated list as the Mailing List.
B. Run the New Registered Users report.
Export this report to the List Manager.
Create a direct mail campaign that has the newly generated list as the Mailing List.
C. Create a direct mail campaign that has the Direct Mail Name property set to New Registered Users.
D. Write an SQL query that selects from the site's Data Warehouse all new users who registered during the past month, and save the query in a text file.
Create a direct mail campaign that has the Direct Mail Name property set to the name of the query text file.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved