Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-230 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-230 Sample Questions:

1. You are the network administrator for a large financial institution. You are installing a BizTalk Server 2000 configuration that uses two Web servers and two database servers. All four servers are Microsoft Windows 2000 Advanced Server computers.
Each Web server has Internet Information Services (IIS) and BizTalk Server 2000 installed, and the two Web servers together make a BizTalk Server group. The two database servers have a shared-disk system that is connected through a fiber channel.
You need to configure fault-tolerance on the servers so that the BizTalk Server 2000 configuration will continue to operate in the event of the loss of any single server.
What should you do?
A. Configure Network Load Balancing (NLB) on both the Web servers and the database servers.
B. Configure Network Load Balancing (NLB) on the Web servers.
Configure the Cluster service on the database servers.
C. Configure the Cluster service on the Web servers.
Configure Network Load Balancing (NLB) on the database servers.
D. Configure the Cluster service on both the Web servers and the database servers.
Answer: B

2. You are the BizTalk Server administrator for Woodgrove Bank. You maintain business-to-business (B2B) interchanges between your bank and several thousand customers. The number of customers is changing constantly as hundreds of customers are added or removed on a daily basis.
Woodgrove Bank maintains a database of customers in a mainframe-based financial application. This application can export information that is to be sent to customers into XML messages that are submitted to the BizTalk Server routing engine. The XML message contains either the URL or the e-mail address, including the appropriate protocol, of the customer in a field named Customer. The field is identified in the schema as a routing field.
You want to configure your BizTalk Server computer to accommodate a constantly changing group of customers without having to change the setup every time a customer is added or removed. What should you do?
A. Create a distribution list and a new channel and link the channel to the list.
Verify that the document submission specifies the appropriate destination.
B. Create an open channel from the financial application and a port to an organization.
Configure the document submission to use open sources.
C. Create a channel from the financial application and an open port to an organization.
Configure the document submission to use open destinations.
D. Create a channel from the financial application and an open port to an organization.
Verify that the document submission specifies the appropriate destination.
Answer: C

3. You are a BizTalk Server administrator for your company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to receive confidential information from all its trading partners. You need to ensure that the senders of transactions are identified in order to guarantee the authenticity of transactions. You plan to use existing certificates to achieve this goal.
You need to configure the BizTalk Server computer to verify all inbound transactions for authenticity. What should you do?
A. Configure all channels to verify the signature certificate against each trading partner's certificate.
B. Configure all channels to verify the signature certificate against your company's certificate.
C. Configure all channels to verify the encryption certificate against each trading partner's certificate.
D. Configure all channels to verify the encryption certificate against your company's certificate.
Answer: A

4. You are a BizTalk Server administrator for Woodgrove Bank. Woodgrove Bank uses BizTalk Server 2000 to receive loan applications from automobile dealers for approval. This loan approval process currently takes from two to five minutes to complete. However, automobile dealers report that loan approvals occasionally take an hour or more to complete.
You discover that the Auto shrink properties of the Tracking database is disabled. You also examine the polling folder and the queues as shown in the Loan Applications exhibit and the BizTalk Server Administration exhibit. (Click the Exhibit button.)
You need to decrease the loan processing time. What should you do?
A. Configure the Microsoft SQL Server settings for the Tracking database to Auto shrink.
B. Increase the maximum number of worker threads.
C. Add a new BizTalk Server computer to the existing BizTalk Server group to receive documents and reconfigure the existing BizTalk Server computer for document processing only.
D. Decrease the Time between BizTalk Server Scheduler calls setting by using the BizTalk Server Properties dialog box.
Answer: C

5. You are the BizTalk Server administrator for your company. Your company uses BizTalk Server 2000 to integrate internal applications that export data in the form of comma-delimited flat files. Some of the interchanges post data that contain the delimiter as part of the data. When such interchanges are posted, the following error message appears in the Event Log.
While parsing record "PurchaseOrder", the parser cannot find the required trailing delimiter: "" (0x000d).
The parser failed to convert the document due to processing errors. See the following messages for details.
While trying to process document #1 during submission "{8A158662-27E6-42EE-85E7-4BD16F6BF34D}", the parser component named "BizTalk.ParserFFile.1" failed on the method "GetNextDocument" with the error code "0xc0c01433". Possible causes are: the component found unexpected data in the incoming stream; a document specification could not be found given the data; or an internal component failure occurred. If this problem continues, remove this component from the valid list of parser components or contact your system administrator.
Suspended Queue ID: "{1685BE17-B328-4481-891A-0744AD71F423}"
The parser failed to convert the document due to processing errors.
What are two likely causes of the failure of the interchange? (Each correct answer presents a complete cause. Choose two.)
A. The node containing the fields with the delimiter as part of the data does not have an Escape Type property and an Escape Value property associated with it.
B. The field with the delimiter as part of the data does not have a wrap character associated with it.
C. The field with the delimiter as part of the data does not have a pad character associated with it.
D. The root node of the document specification does not have an Escape Type property and an Escape Value property associated with it.
Answer: AB

6. You are a BizTalk Server developer for your company. Your company is in the process of business-to-business (B2B) integration with a trading partner. Both companies agree to use BizTalk Server 2000 for the B2B integration.
Your company will send all purchase order documents to the trading partner by using BizTalk Server 2000. You need to create a schema to validate each XML purchase order file received by BizTalk Server 2000 from your company's purchase order application. You need to configure the schema specification to include only those fields that are contained in the purchase order.
You need to perform this task with the least amount of administrative effort. What should you do?
A. Use the New option on the File menu in BizTalk Editor and select Blank Specification.
Create records and fields based on the data from the XML purchase order file.
B. Use the New option on the File menu in BizTalk Editor and select Blank Specification.
On the Reference tab, change the Standard property value to Custom.
Create records and fields based on the data from the XML purchase order file.
C. Use the New option on the File menu in BizTalk Editor and select X12.
Select the appropriate version of the 850Schema.xml file.
Remove the fields that are not present in the XML purchase order file.
D. Use the Import option on the Tools menu in BizTalk Editor and select Well-formed XML Instance.
Use the XML purchase order file as input.
Modify the schema specification to define the data type and the field length properties.
Answer: D

7. You are a BizTalk Server developer for your company. Your company will receive purchase orders from one of its trading partners in a flat-file format, and you plan to use BizTalk Server 2000 to convert the purchase orders into your company's internal XML format.
The XML format includes a total price attribute that contains the total of the prices for each of the line items in the purchase order. The flat files do not include total price information, but each line item includes extended price information. The extended price information in the source specification has a data type of string.
You need to use functoids in BizTalk Mapper to calculate the total price for each purchase order. What should you do?
A. Connect the output from an Addition functoid to the Total Price field.
B. Connect the output from a Cumulative Sum functoid to the Total Price field.
C. Connect the output from a Cumulative String functoid to the Total Price field.
D. Connect the output from an Iteration functoid to the Total Price field.
E. Connect the output from a Looping functoid to the Total Price field.
Answer: B

8. You are the BizTalk Server administrator for your company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 for enterprise application integration (EAI). Your BizTalk Server group will use File receive functions to communicate with integrating applications. The File receive functions are configured to poll for data files on the hard disk of your BizTalk Server computer.
You need to configure BizTalk Server 2000 to poll remote file locations. You want to achieve this functionality with the least amount of administrative effort.
What should you do?
A. Install BizTalk Server 2000 on the remote computer and configure File receive functions to poll the file location.
B. Configure a shared folder to which the applications post their files.
On the BizTalk Server computer, map a network drive to this shared folder.
Configure the File receive functions to run on the BizTalk Server computer.
Configure the mapped network drive as the polling location.
Provide appropriate authentication information to connect to the remote computer.
C. Configure a shared folder to which the applications post their files.
Configure the File receive functions to run on the BizTalk Server computer.
Configure the polling location as \\server\share.
Provide appropriate authentication information to connect to the remote computer.
D. Configure a File receive function to poll the local hard disk on the BizTalk Server computer.
Schedule FTP uploads from remote locations to this local hard disk.
Answer: C

9. You are a BizTalk Server developer for your company. You create a Microsoft Visual Basic COM component that submits purchase orders to your BizTalk Server computer. The purchase order documents are in XML format. No receive functions are configured on this server.
You want to ensure that only users in the purchasing department can submit purchase order documents to the BizTalk Server computer.
You create a group on the BizTalk Server computer. The group represents users in the purchasing department.
What else should you do?
A. Add the group to the BizTalk Server Administrators group on the BizTalk Server computer.
Remove any other users and groups from the BizTalk Server Administrators group.
B. Create a Microsoft SQL Server login for the group by using SQL Enterprise Manager.
Configure InterchangeSQ as the default database for the login, and make the login a member of the db_datawriter database role.
Ensure that no other group has permissions on this database.
C. Add the group to the BizTalk Server Report Users group on the BizTalk Server computer.
Remove any other users and groups from the BizTalk Server Report Users group.
D. Use Component Services to enable role-based security for the BizTalk Server Interchange Application.
Add the group of users in the purchasing department to a role on the BizTalk Server Interchange Application, and associate the role with the Submit and SubmitSync methods of the IInterchange interface.
Answer: D

10. You are the administrator of a Microsoft Windows 2000 network and a BizTalk Server computer. The BizTalk Server computer is a member of your Active Directory domain.
A software developer named Paulette needs to create channels on the BizTalk Server computer. Paulette reports that when she attempts to use BizTalk Messaging Manager to configure the server, she receives the following error message: "You are not authorized to access Microsoft BizTalk Server 2000."
You need to allow Paulette to create and edit channels on the BizTalk Server computer without allowing her to administer other computers on the network. What should you do?
A. Use Certificate Services to create an X.509 certificate that validates Paulette's identity, and install the certificate on her copy of Microsoft Internet Explorer.
B. Use Active Directory Users and Groups to add Paulette to the Enterprise Administrators group.
C. Use Computer Management to add Paulette to the BizTalk Server Administrators group on the BizTalk Server computer.
D. Create a Microsoft SQL Server login for Paulette on the SQL Server computer that runs the InterchangeBTM database.
Grant the login Read and Write permissions on the InterchangeBTM database.
Answer: C

11. You are the BizTalk Server administrator for your company. A database administrator left your company, and now you are concerned that the passwords on your Microsoft SQL Server computer might be compromised. You decide to change the accounts and passwords that your BizTalk Server computer uses to access SQL Server. Your BizTalk Server computer and SQL Server computer are both members of an Active Directory domain.
You want to use SQL Server Enterprise Manager to create a new SQL Server login that will be used by the BizTalk Server computer to access the messaging databases. You want to maximize the security of this login, and you do not want to grant any unnecessary permissions.
What should you do?
A. Create a login that uses SQL Server authentication.
Make the login a member of the public database role for each of the BizTalk Messaging databases.
B. Create a login that uses SQL Server authentication.
Make the login a member of the db_owner database role for each of the BizTalk Messaging databases.
C. Create a login that uses Microsoft Windows 2000 authentication.
Make the login a member of the public database role for each of the BizTalk Messaging databases.
D. Create a login that uses Microsoft Windows 2000 authentication.
Make the login a member of the db_owner database role for each of the BizTalk Messaging databases.
Answer: B

12. You are a BizTalk Server architect for your company. Your company supplies automobile spare parts to its trading partners. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to integrate your sales order system with your trading partners' purchase order systems. The trading partners agree to use HTTP to send purchase order (PO) documents to your Web server.
A single Internet Information Services (IIS) server hosts your company's Web site. BizTalk Server 2000 is also installed on this server. BizTalk Server 2000 is connected to a different computer that is running Microsoft SQL Server.
Without adding hardware, you need to design your BizTalk Server 2000 installation for maximum reliability. What should you do?
A. Design an XLANG schedule that takes the PO documents from a receive ASP page and processes them.
Configure the Connection Timeout in IIS to more than 900 seconds.
B. Design a receive ASP page to store the PO documents in a message queue.
Define a Message Queuing receive function to process the documents from the queue.
C. Design a receive ASP page to receive the PO documents.
Use the SubmitSync method of the IInterchange interface to post the document to BizTalk Server 2000 from the ASP page.
D. Design a receive ASP page to receive the PO documents.
Use the Submit method of the IInterchange interface to post the document to BizTalk Server 2000 from the ASP page.
Answer: B

13. You are a BizTalk Server administrator for your company. The company recently integrated its back-end enterprise resource planning (ERP) applications by using BizTalk Server 2000. Data flow to BizTalk Server 2000 is received through Message Queuing or SMTP messages.
The Message Queuing receive functions are designed to receive the documents in flat-file format. The message queues associated with the Message Queuing receive functions are designed to be transactional. The current e-mail server uses Microsoft Exchange 2000 Server, which is installed on a Microsoft Windows 2000 Server computer.
You need to install BizTalk Server 2000 and Exchange 2000 Server. You also need to configure Message Queuing for optimal processing performance while accounting for scalability for this business model.
What should you do?
A. Install BizTalk Server 2000 and Exchange 2000 Server on separate computers.
Configure the Message Queuing receive functions to operate on another computer.
B. Install BizTalk Server 2000 and Exchange 2000 Server on separate computers.
Configure the Message Queuing receive functions to operate on the Exchange server.
C. Install BizTalk Server 2000 and Exchange 2000 Server on the same computer.
Configure the Message Queuing receive functions to operate on the BizTalk Server computer.
D. Install BizTalk Server 2000 and Exchange 2000 Server on separate computers.
Configure the Message Queuing receive functions to operate on the BizTalk Server computer.
Answer: D

14. You are the BizTalk Server architect for your company. Your company uses enterprise resource planning (ERP) applications to support its current operations. The general ledger, accounts payable, accounts receivable, and management accounting applications are categorized as financial applications. The sales, purchase, inventory, and forecasting applications are categorized as logistics applications.
BizTalk Server 2000 is being deployed throughout the company to integrate the business processes of all these applications. One BizTalk Server group will consist of one computer integrating the financial applications. Another BizTalk Server group will consist of one computer integrating the logistics applications. Document tracking is required for all inbound and outbound interchanges.
You need to design the database architecture for the BizTalk Server groups so that you can administer both BizTalk Server groups from any server in either BizTalk Server group. In addition, you need to configure the architecture for optimal performance and scalability.
What should you do?
A. Configure a Tracking database and a Shared Queue database for each BizTalk Server group.
Configure a single BizTalk Messaging Management database for both BizTalk Server groups.
B. Configure a Tracking database, a Shared Queue database, and a BizTalk Messaging Management database for each BizTalk Server group.
C. Configure a Tracking database and a BizTalk Messaging Management database for each BizTalk Server group.
Configure a Shared Queue database for one BizTalk Server group, and configure the other BizTalk Server group to point to this Shared Queue database.
D. Configure a single BizTalk Messaging Management database, a single Shared Queue database, and a single Tracking database for both BizTalk Server groups.
Answer: A

15. You are a BizTalk Server developer for an international company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to translate incoming purchase orders from its customers to a standard format. The customers will send purchase order documents in a variety of formats as attachments to e-mail messages.
You need to design a BizTalk Server solution to receive purchase order documents, and you need to perform this task with the least amount of development effort. What should you do?
A. Use the BizTalk Messaging Manager to create a port that uses the SMTP transport type.
B. Create a mailbox on your corporate Microsoft Exchange 2000 Server computer.
Implement an Exchange Server script that calls the Submit method of the IInterchange interface when an inbound purchase order document is received.
C. Use the BizTalk Messaging Manager to create a port that uses the File transport type.
Associate a File receive function with the port's file folder.
D. Create an ASP page that uses the Post method to receive the file and then calls the Submit method of the IInterchange interface.
Answer: B

16. You are a BizTalk Server developer for your company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to receive electronic invoices from one of its trading partners. The security group at the trading partner informs you that they will open their firewall for outbound communication through TCP port 80 only.
You need to design a BizTalk Server solution to receive electronic invoices from this trading partner. What should you do?
A. Use the BizTalk Messaging Manager to create a port that uses the HTTP transport type.
B. Use the BizTalk Messaging Manager to create a port that uses the File transport type.
Associate a File receive function with the port's file folder.
C. Create an ASP page to receive each invoice and call the Submit method of the IInterchange interface.
Configure your Web site to accept only HTTPS communications.
D. Create an ASP page to receive each invoice and call the Submit method of the IInterchange interface.
Configure your Web site to accept HTTP communications.
Answer: D

17. You are a BizTalk Server developer for your company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to receive electronic invoices from one of its trading partners.
You receive invoices from the trading partner through an FTP transmission. You plan to use a File receive function to submit the invoices to a BizTalk Server channel. The channel will map the invoices to your company's standard XML schema.
You need to develop a component to store the invoices into your Microsoft SQL Server database. You need to accomplish this task by using the least amount of development effort.
Which kind of component should you create?
A. a custom parser
B. a custom serializer
C. a custom functoid
D. an application integration component (AIC)
Answer: D

18. You are a BizTalk Server developer for your company. Your company wants to use BizTalk Server 2000 to receive electronic invoices from one of its trading partners.
You receive invoices from the trading partner through an FTP transmission. You plan to use a File receive function to submit the invoices to a BizTalk Server channel. The channel will map the invoices to your company's standard XML schema. The invoices then need to be stored in a Microsoft SQL Server database. You decide to create an ActiveX DLL that will store the invoices in the database.
You need to use the BizTalk Messaging Manager to install the ActiveX DLL in a messaging port and set the database connection string. Which interface or interfaces should your DLL implement? (Choose all that apply.)
A. IBizTalkSerializerComponent
B. IBizTalkParserComponent
C. IBTSAppIntegration
D. IPipelineComponent
E. IPipelineComponentAdmin
F. ISchemaImporter
Answer: DE

19. You are a BizTalk Server developer for your company. You are creating a BizTalk Server solution to receive X12 856 shipping notices. You have a connection to a value-added network (VAN) that saves incoming shipping notices in a file folder. To minimize communication costs, the trading partner sending the shipping notices will compress the X12 files to a binary format.
You need to create a component that decompresses the X12 files. You want to accomplish this task with the least amount of development effort.
What should you do?
A. Build a component that implements the IBizTalkParserComponent interface.
Use the component as a custom parser in a File receive function.
B. Build a component that implements the IBTSCustomProcess interface.
Use the component as a custom preprocessor in a File receive function.
C. Build a component that implements the ISchemaImporter interface.
Use the component to import the compressed files into BizTalk Editor.
D. Build a component that implements the IFunctoid interface.
Use the component to map the compressed X12 data to XML in BizTalk Mapper.
Answer: B

20. You are a BizTalk Server developer for your company. You are creating a BizTalk Server solution to receive X12 (4010) 850 purchase orders from a trading partner. Your company's internal applications can process only certain qualifiers in the REF01 Reference Identification Qualifier field of the REF segment.
You need to restrict the incoming purchase orders to ones that contain acceptable qualifiers. You load the 850 document specification into BizTalk Editor.
What else should you do?
A. On the Parse tab, select the source tag identifier of the REF segment.
B. On the Parse tab, select the structure of the REF segment.
C. On the Code List tab, select the code types of the REF segment.
D. On the Declaration tab, select the content type of the REF segment.
Answer: C

21. You are the BizTalk Server administrator for your company. You need to configure your company's new business-to-business (B2B) system to receive X12 purchase orders over the Internet by using HTTP. You have only three servers available.
You need to design the B2B system so that it will continue to receive purchase orders in the event of a total failure of any one server. What should you do?
A. Configure two servers to run BizTalk Server 2000 and one server to run Internet Information Services (IIS).
Create an ASP page that receives the purchase orders and passes them to BizTalk Server 2000 by calling the Submit method of the IInterchange interface.
Install the ASP page on the IIS server.
Configure Network Load Balancing (NLB) on the BizTalk Server computers.
B. Configure two servers to run Internet Information Services (IIS) and one server to run BizTalk Server 2000.
Create an ASP page that receives the purchase orders and passes them to BizTalk Server 2000 by calling the Submit method of the IInterchange interface.
Install the ASP page on each IIS server.
Configure Network Load Balancing (NLB) on the IIS servers.
C. Configure two servers to run BizTalk Server 2000 and one server to run Internet Information Services (IIS).
Create an ASP page that receives the purchase orders and passes them to a message queue.
Create a receive function on the message queue.
Install the ASP page on the IIS server.
Configure Network Load Balancing (NLB) on the BizTalk Server computers.
D. Configure two servers to run Internet Information Services (IIS) and one server to run BizTalk Server 2000.
Create an ASP page that receives the purchase orders and passes them to a message queue.
Create a receive function on the message queue.
Install the ASP page on each IIS server.
Configure Network Load Balancing (NLB) on the IIS servers.
Answer: D

22. You are the network administrator for your company. You are implementing your company's new business integration system by using BizTalk Server 2000. You want to divide the responsibilities for processing different document types among five BizTalk Server computers.
One set of three BizTalk Server computers will process purchase orders and invoices. Another set of two BizTalk Server computers will process price verifications and inventory verifications. There will be several trading partners that exchange both purchase order and inventory verification requests with your company, although these exchanges are separate business processes.
You need to configure the Microsoft SQL Server databases that BizTalk Server 2000 will use. You also need to centralize administration.
What should you do?
A. Create a single BizTalk Messaging Management database that is shared by both sets of BizTalk Server computers.
Create a single Shared Queue database that is shared by both sets of BizTalk Server computers.
B. Create a single BizTalk Messaging Management database that is shared by both sets of BizTalk Server computers.
Create a separate Shared Queue database for each set of BizTalk Server computers.
C. Create a separate BizTalk Messaging Management database for each set of BizTalk Server computers.
Create a single Shared Queue database that is shared by both sets of BizTalk Server computers.
D. Create a separate BizTalk Messaging Management database for each set of BizTalk Server computers.
Create a separate Shared Queue database for each set of BizTalk Server computers.
Answer: B

23. You are the network administrator for your company. You administer a BizTalk Server group that uses the BizTalk Messaging Service to receive purchase orders in a variety of formats from a large number of trading partners. These documents need to be tracked.
Purchase orders are received by an ASP page. The ASP page uses the Submit method of the IInterchange interface to send them to BizTalk Server 2000. There is little use of XLANG schedules. The BizTalk Server group has a single database server that supports the BizTalk Messaging Management database, the Shared Queue database, the Tracking database, and the Orchestration Persistence database. When you run System Monitor on the database server, you notice that the CPU usage is almost 100 percent.
You add a second, identical database server to the BizTalk Server group. You need to distribute the database load across the two servers.
What should you do?
A. Leave the BizTalk Messaging Management database and the Orchestration Persistence database on the original server.
Move the Shared Queue database and the Tracking database to the new server.
B. Leave the BizTalk Messaging Management database on the original server.
Move the Shared Queue database, the Orchestration Persistence database, and the Tracking database to the new server.
C. Leave the BizTalk Messaging Management database, the Shared Queue database, and the Tracking database on the original server.
Move the Orchestration Persistence database to the new server.
D. Leave the BizTalk Messaging Management database, the Orchestration Persistence database, and the Shared Queue database on the original server.
Move the Tracking database to the new server.
Answer: D

24. You are the network administrator for your company. You are installing a new BizTalk Server 2000 configuration, and you need to configure the Microsoft SQL Server 2000 computer that will store the BizTalk Messaging Management database and the Orchestration Persistence database.
You need to configure the database server's hard disk subsystems to ensure that the database server will continue to operate with no interruption of service if one hard disk fails.
What should you do?
A. Configure the data files on a RAID-0 disk array.
Configure the transaction log on a separate RAID-0 disk array.
B. Configure the data files on a RAID-0 disk array.
Configure the transaction log on a separate RAID-1 disk array.
C. Configure the data files on a RAID-5 disk array.
Configure the transaction log on a separate RAID-0 disk array.
D. Configure the data files on a RAID-5 disk array.
Configure the transaction log on a separate RAID-1 disk array.
Answer: D

25. You are the BizTalk Server administrator for your company. Your BizTalk Server computer runs a variety of XLANG schedules. After discovering a bug in one of the schedules, you use BizTalk Orchestration Designer to modify and recompile the schedule. You then redeploy the schedule to the production servers.
What is the most likely impact of the change?
A. Schedules that are already running will be updated immediately.
Schedules that are started after the change will use the new version.
B. Schedules that are already running will continue to use the previous version.
Schedules that are started after the change will use the new version.
C. Schedules that are already running will be updated after they are dehydrated and rehydrated.
Schedules that are started after the change will use the new version.
D. Schedules will continue to use the previous version until the COM+ application running the schedule is restarted.
Answer: B

26. You are the BizTalk Server administrator for your company. You are developing a BizTalk Server solution that will use one Web server and one BizTalk Server computer. The Web server will support ASP pages that receive purchase orders in a variety of formats from your company's trading partners by using HTTP. You want the ASP pages to continue to receive purchase orders even if the BizTalk Server computer has a catastrophic failure and becomes unavailable.
You need to configure the communications between the ASP pages and the BizTalk Server computer. What should you do?
A. Configure the ASP pages to call the SubmitSync method of the IInterchange interface.
B. Configure the ASP pages to call the Submit method of the IInterchange interface.
C. Configure the ASP pages to write each purchase order to a message queue on the BizTalk Server computer.
Create a Message Queuing receive function that reads the purchase orders from the message queue.
D. Configure the ASP pages to write each purchase order to a message queue on the Web server.
Create a Message Queuing receive function that reads the purchase orders from the message queue.
Answer: D

27. You are a BizTalk Server administrator for your company. The company uses BizTalk Server 2000 to integrate its enterprise resource planning (ERP) applications under its manufacturing, production, financial, and human resources departments. Each department has its own BizTalk Server computer for running the department's applications. The names of the BizTalk Server computers are Manufacturing, Production, Financial, and HR. Each department also has a computer running Microsoft SQL Server.
You need to configure the BizTalk Server computers and their corresponding SQL Server database servers for ease of maintenance. What should you do?
A. Configure the Manufacturing and Production servers as part of one BizTalk Server group, and configure the Financial and HR servers as part of another BizTalk Server group.
Configure each BizTalk Server group to point to separate SQL Server computers that have separate BizTalk Messaging Management and Shared Queue databases.
Configure each BizTalk Server group to point to a single Tracking database.
B. Configure the Manufacturing and Production servers as part of one BizTalk Server group, and configure the Financial and HR servers as part of another BizTalk Server group.
Configure each BizTalk Server group to point to separate SQL Server computers that have separate Shared Queue databases.
Configure each BizTalk Server group to point to a single BizTalk Messaging Management database and a single Tracking database.
C. Configure the Manufacturing and Production servers as part of one BizTalk Server group, and configure the Financial and HR servers as part of another BizTalk Server group.
Configure each BizTalk Server group to point to separate SQL Server computers that have separate instances of the BizTalk Messaging Management, Shared Queue, and Tracking databases.
D. Configure the Manufacturing and Production servers as part of one BizTalk Server group, and configure the Financial and HR servers as part of another BizTalk Server group.
Configure each BizTalk Server group to point to separate SQL Server computers that have separate instances of the Shared Queue and Tracking databases.
Configure each BizTalk Server group to point to a shared BizTalk Messaging Management database.
Answer: D

28. You are the BizTalk Server administrator for your company. The company uses BizTalk Server 2000 to integrate its entire suite of existing back-end applications. The integration process was performed by using File receive functions.
You expect the BizTalk Server computer to process approximately 50,000 interchanges per day initially. You expect this number to increase over a period of time. You plan to install and configure three BizTalk Server computers to support these business requirements.
You need to consider the application requirements while ensuring that your BizTalk Server group can optimally manage work-item processing, File receive functions, and 50,000 interchanges per day.
You install all three BizTalk Server computers in one BizTalk Server group. You need to configure the BizTalk Server group.
What should you do?
A. Configure all the File receive functions in two of the three BizTalk Server computers.
Enable work-item processing on all three BizTalk Server computers.
B. Configure File receive functions in each BizTalk Server computer.
Disable work-item processing on all three BizTalk Server computers.
C. Configure all the File receive functions and enable work-item processing on one BizTalk Server computer.
Disable work-item processing on the other two BizTalk Server computers.
D. Configure all the File receive functions and disable work-item processing on one BizTalk Server computer.
Enable work-item processing on the other two BizTalk Server computers.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved