Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-224 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-224 Sample Questions:

1. You are the administrator for your company. You currently have a Windows NT 4.0 domain with no messaging software installed. You are planning to install Exchange 2000 Server in your network.
You must prepare your network for the installation of Exchange 2000 Server on a new server computer named Server1. You want to take only the steps necessary for a typical installation of Exchange 2000 Server in your network.
Which three actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Upgrade the PDC to Windows 2000.
B. Upgrade a BDC to Windows 2000.
C. Install Windows 2000 Server on Server1.
D. Install the NNTP service on Server1.
E. Create an NTFS partition on Server1, and designate the partition as drive M.
F. Install Active Directory Connector (ADC) on a domain controller.
Answer: ACD

2. You are the Exchange administrator for your company. Users report that each time one of them sends an e-mail message to a large distribution group of external addresses, the message is not delivered and the sender receives a non-delivery report (NDR). You verify that messages sent to small external distribution groups and single external users are being delivered.
You need to configure the server to allow all messages to be delivered. What should you do?
A. Use the Active Directory Users and Computers console to change the message size limits on the distribution group.
B. Use the Active Directory Users and Computers console to change the message restrictions on the distribution group.
C. Increase the maximum number of connections on the SMTP virtual server.
D. Increase the maximum number of recipients on the SMTP virtual server.
Answer: D

3. You are the Exchange administrator for your company. Due to limited storage space on your Exchange 2000 Server computer, you need to configure storage limits for the mailboxes of all staff employees without placing storage limits on the mailboxes of executives. Your company plans to hire at least 50 additional executives during the next six months.
You need to configure the storage limits. You need to perform this task with the least amount of administrative effort and the least amount of system resource usage.
What should you do?
A. Create a new mailbox store in the default storage group.
Move all executive mailboxes to this mailbox store.
Configure storage limits on the default mailbox store.
B. Create a mailbox store in a new storage group.
Move all staff employee mailboxes to this mailbox store.
Configure storage limits on the default mailbox store.
C. Configure storage limits on the default mailbox store.
Use the Active Directory Users and Computers console to override the storage limit default settings for each executive.
D. Configure storage limits on the default mailbox store.
Use the Active Directory Users and Computers console to override the storage limit default settings for each staff employee.
Answer: A

4. You are the Exchange administrator for your company. You create a newsfeed to a public folder. You have a limited amount of storage space on your Exchange 2000 Server computer. You want to minimize the amount of space that the newsfeed posts occupy.
In the event of server failure, you plan to recover all newsfeed items from the main Internet newsfeed server located at your Internet service provider. You need to be able to recover all other messages that have occurred since the last full backup.
What should you do?
A. Configure a new public folder store in a new storage group.
Create the newsfeed public folder in this store.
Enable circular logging for this public folder.
B. Configure a new public folder store in the existing storage group.
Create the newsfeed public folder in the new public folder store.
Enable circular logging for this public folder.
C. Create a new public folder in the existing public folder store.
Configure the newsfeed to post messages to this public folder.
Disable circular logging for this public folder.
D. Create a new public folder store in a new storage group.
Create the newsfeed public folder in this store.
Disable circular logging for this public folder.
E. Configure a new public folder store in the existing storage group.
Create the newsfeed public folder in the new public folder store.
Disable circular logging for this public folder.
Answer: A

5. You are the Exchange administrator for your company. Your company recently acquired another company. The acquired company has an existing e-mail system that you will not be migrating. You plan to add servers to your Exchange 2000 Server organization to accommodate all of the employees of the acquired company.
You need to configure the new servers so that the acquired company's network administrators can administer the new Exchange servers. You want to prevent these administrators from administering the existing Exchange servers.
What should you do?
A. Create a new Exchange site.
Install the new servers into this site.
Set the appropriate permissions at the organization and site levels.
B. Install the new servers into the existing Exchange site.
Set the appropriate permissions at the server level.
C. Create a new administrative group.
Install the new servers into this group.
Run the Exchange Administration Delegation Wizard to assign the appropriate permissions.
D. Install the new servers into the existing administrative group.
Run the Exchange Administration Delegation Wizard to assign the appropriate permissions.
Answer: C

6. You are the Exchange administrator for your company. The company is opening five new branch offices. Each branch office will have three new Exchange 2000 Server computers.
At three of the branch offices, a separate IT administration staff will be responsible for the Exchange servers in the branch office. For the other two branch offices, the Exchange servers will be administered remotely by the corporate IT staff at the main office.
You need to configure the servers to allow for this administration. What should you do?
A. Create five new Exchange sites.
Install the Exchange servers into the appropriate sites.
Assign the appropriate permissions at the site level.
B. Install all of the new Exchange servers into the existing Exchange site.
Assign the appropriate permissions at the server level.
C. Create five new administrative groups.
Install three Exchange servers into each new group.
Run the Exchange Administration Delegation Wizard to assign the appropriate permissions for each administrative group.
D. Create three new administrative groups.
Install three Exchange servers into each new group.
Install the remaining Exchange servers into the existing administrative group.
Run the Exchange Administration Delegation Wizard to assign the appropriate permissions for each administrative group.
Answer: D

7. You are the Exchange administrator for your company. You are setting up a new Exchange 2000 Server environment to support 10,000 IMAP users.
You are adding 12 new server computers to the company's network. You need to configure the Exchange environment for standardized client configurations. You do not want the user mailbox servers to perform authentication.
What should you do?
A. Install four Windows 2000 domain controllers.
Install eight Exchange 2000 mailbox member servers.
Configure load balancing among the Exchange servers.
B. Install 12 Windows 2000 domain controllers.
Install Exchange 2000 Server on six of these domain controllers.
Configure load balancing among the Exchange servers.
C. Install six Windows 2000 domain controllers.
Install Exchange 2000 Server on two of these domain controllers, and configure them as front-end servers.
Install six Exchange 2000 mailbox member servers.
Configure load balancing between the Exchange front-end servers.
D. Install two Windows 2000 domain controllers.
Install six Exchange 2000 mailbox member servers.
Install four Exchange 2000 front-end member servers.
Configure load balancing among the Exchange front-end servers.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved