Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-223 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-223 Sample Questions:

1. You are the cluster administrator for your company. The company wants its file services to be highly available. You need to evenly migrate all of the data on 10 dedicated file servers across an active/active cluster. The old servers will be deployed throughout the network for various noncritical functions.
Many users have mapped drives an embedded UNIC references to the existing servers name and share names. You need to ensure that those existing connections continue to function properly after the migration.
The cluster is configured to have three disk groups. Cluster group, Disk group 1, and Disk group 2. You have created File Share resources in the appropriate disk groups by using the existing share names.
You want to redirect user access to the new Server cluster without changing the settings on the user’s computers. What should you do?
A. For the Cluster group, create 10 IP Address resources and 10 Network Name resources that use the original service names.
Rename the old servers.
B. For Disk group1, create one IP Address resource and five Network Name resources that use the original Server names.
For Disk group2, create one IP Address resource and five Network Name resources that use the original Server names.
Rename the old servers.
C. For Disk group1, create one IP Address resource and five Network Name resources that use the original Server names.
For Disk group2, create one IP Address resource and five Network Name resources that use the original Server names.
Change the IP Addresses on the old servers.
D. For the Cluster group, create 10 IP Address resources that have the same IP addresses as the original servers.
For Disk group1, create Network Name resources that have unique names.
For Disk group2, create Network Name resources that have unique names.
Change the IP Addresses on the old servers.
Answer: B

2. You are the administrator of a Windows 2000 Advanced Server cluster. The cluster provides file and print share resources for your company. You add 350 cluster File Share resources to support a new research project.
After adding the resources, you decide to test the cluster for failover. During the test, the users of the new shares are denied access to their files after failover.
You need to ensure that users can access the shares after failover. What should you do?
A. Use Windows Explorer to reassign share-level permissions.
B. Use the cluster administrator to reassign share-level permissions.
C. Use dynamic file shares to remove and then re-create the cluster File Share resources.
D. In the Advanced File Share Properties dialog box, clear the Hide subdirectory shares check box.
Answer: B

3. You are the administrator of a new Windows 2000 Advanced Server cluster. You want to configure the cluster to support both DHCP service resource and a WINS service resource. You create a Services Resource group. The group contains the resources shown in the following table.
DHCP Service resource
WINS Service resource
Physical Disk resource
IP Address resource

The services resource group fails when you try to bring it online. What should you do to bring the group online?
A. Add a Network Name resource to the Services Resource group.
B. Add one Generic Service resource to the Services Resource group.
C. Add a second IP Address resource to the Services Resource group.
D. Add two Generic Service resources to the Services Resource group.
Answer: A

4. You are the Cluster Administrator for your company. You need to create a new cluster. First, you install and configure the cluster storage. Next, you configure two network adapters each in two Windows 2000 Advanced Server computers named Server1 and Server2. Server1 and Server2 are member servers in Windows 2000 domain and will be configured as cluster nodes.
On Server1, you create a local cluster named Cluster Account. You enable the User cannot change password option. You place the Cluster Account user in the Administrators group. You assign the necessary rights to the Cluster Account user.
You install the Cluster service on Server1. You specify the Cluster Account user as the account under which the Cluster service will run. You install the Cluster service on Server2, specifying the same user name and password as you did for Server1.
You receive an error message stating that the Server cannot join the cluster. You want to ensure that Server2 can join the cluster. What should you do?
A. For the Cluster Account user on Server1, enable the Password never expires option.
B. Create a domain user under which the Cluster service will run on Server1 and Server2.
C. For the Cluster Account user on Server1, disable the User cannot change password option.
D. Add the Cluster Account user on Server1 to the Administrators group on Server2. On Server2, assign the necessary rights to the Cluster Account.
Answer: B

5. You are the administrator of Windows 2000 Advanced Server computer. You need to prepare the Server for use as a cluster node. The Server contains a SCSI controller and three internal 4.3 GB hard disks. You plan to attach the Server to an external storage subsystem that contains eight 18.3-GB hard disks.
You connect the three 4.3-GB hard disks to the SCSI controller’s internal connector. Next, you connect the external storage subsystem to the SCSI controller’s external connector. When you start the Server, you receive numerous BIOS error messages that indicate errors on the SCSI bus.
Before installing the Cluster service, you need to be able to access the internal and external disks attached to the Server. What should you do?
A. Replace the SCSI controller.
B. Replace the external SCSI cable.
C. Set the SCSI ID to 6.
D. Install an additional SCSI controller in the Server.
Connect the external drive array to the new controller’s external connector.
E. Disable the on-board SCSI termination on the SCSI controller.
F. Connect a SCSI terminator to the SCSI-out connector on the external storage subsystem.
Answer: D

6. You are the cluster administrator for your company. You need to configure the two Windows 2000 Advanced Server computers for cluster nodes. You need to implement fault-tolerance methods for the local storage. You also need to implement fault-tolerance methods for the external storage subsystem.
Each Server contains two 9.3 GB hard disks. The external storage subsystem contains eight 10-GB hard disks. You need to ensure that the cluster can tolerate the failure of a single hard disk in either Server and in the external storage subsystem.
Which two fault-tolerance methods should you use?
A. Configure the hard disks in each Server as Windows 2000 striped volumes.
B. Configure the hard disks in each Server as Windows 2000 RAID 5 volumes.
C. Configure the hard disks in each Server as Windows 2000 mirrored volumes.
D. Configure the hard disks in the external storage subsystem to use a hardware RAID 5 array.
E. Configure the hard disks in the external storage subsystem as Windows 2000 striped volumes.
F. Configure the hard disks in the external storage subsystem as Windows 2000 RAID 5 volumes.
Answer: CD

7. You are the administrator of a Windows 2000 Advanced Server cluster. The cluster consists of two nodes that are designated NodeA and NodeB. You configure several groups and resources, but you cannot bring any of the Network Name resources online.
Windows 2000 is installed in the default location on both NodeA and NodeB, and the Quorum resource is located on logical drive Q in the default path. You attempt to view the log of cluster activity, but the log does not appear.
You want to be able to review as much detail of the cluster activity as possible so that you can identify the problem.
What should you do?
A. Increase the size of quorum log.
B. Increase the size of the System event log.
C. Configure the Application event log to not overwrite events.
D. On both nodes, configure a system environment variable named ClusterLog with a value of C:\winnt\cluster\cluster.log.
Answer: D

8. You are the administrator of a Windows 2000 Advanced Server cluster. The cluster nodes are two member servers in the same domain. These nodes are designated NodeA and NodeB.
You want to delegate control of the cluster to the global group cluster operations.
You do not want the members of the Cluster Operations group t have Administrator permission on the cluster nodes.
You want to accomplish the following goals:
• Enable members of the Cluster Operations group to change the location that is used for cluster log file.
• Enable members of the Cluster Operations group to add and remove resources.
• Enable the members of the Cluster Operations group to bring resources online and take resources offline.
• Enable the members of the Cluster Operations group to stop and start the Cluster service.
You take the following actions:
• Create a new domain local group named Node Operations.
• Add the Cluster Operations group to the Node Operators group.
• Use the Cluster Administrator tool to grant the Node Operations group permissions to administer the cluster.
Which result or results do these actions produce?
A. Members of the Cluster Operations group can change the location that is used for the clustering log file.
B. Members of the Cluster Operations group can add and remove resources.
C. Members of the Cluster Operations group can bring resources online and take resources offline.
D. Members of the Cluster Operations group can stop and start the Cluster service.
Answer: BC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved