Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-221 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-221 Sample Questions:

1. You need to design an initial test mode for Internet access. Administrators need to control which Web sites internal users can gain access to. Which technology should you use?
A. NAT
B. Proxy server
C. Firewall
D. Connection sharing
E. Routing and Remote access
Answer: B

2. You need to provide Hanson Brothers with a highly available DNS design. What should you do?
A. Create primary DNS zones for the Asia, Europe, LAmerica and SPacific zones on the DNS servers in the Corp domain
B. Create a primary DNS zone in each domain. Configure the DNS servers in the Asia, Europe, LAmerica, NAmerica, and SPacific domains as forwarded to each other.
C. Create a primary DNS zone in each domain as forwarders to the Asia, Europe, LAmerica, North America and SPacific domains.
D. Create a primary DNS zone in each domain. Create secondary DNS zones for the Corp zone on the DNS servers in the Asia, Europe, LAmerica, NAmerica and SPacific domains.
Answer: D

3. Which strategy or strategies should you use for the DHCP design at the airports? (Choose all that apply)
A. In each passenger lounge, deploy one DHCP server that has one scope
B. In the 10.1.0.0 network in Boston, deploy two DHCP servers Configure each server so that it has 12
scopes Configure an exclusion for 50 percent of the addresses in each scope
C. In the 192.168.1.0 network in Boston, deploy one DHCP server that has four scopes
D. In the 192.168.1.0 network in Boston, deploy one DHCP server that has one Scope.
E. In each airport, deploy one DHCP server that has scope with 25 percent of the address space excluded.
In the Boston headquarters, deploy one DHCP server that has 12 scopes Configure an exclusion for 75
percent of the addresses in each scope
F. In the 10.1.0.0 network in Boston, deploy two DHCP servers Configure each server so that it has eight scopes Configure an exclusion for 50 percent of the addresses in each scope
Answer: D, F

4. What should you do to improve Internet connectivity for Hanson Brothers?
A. Configure all client computers to use existing proxy server in the Portland Office.
B. Configure an Internet connection in each regional headquarters.
C. Place a proxy server in each regional headquarter outside the United States.
D. Increase the bandwidth between the Portland office and each regional headquarters. Increase the bandwidth to the Internet service provider (ISP)
Answer: C

5. How should you design the name registration strategy for Hanson brothers? (Choose all that apply)
A. Configure all servers to register with WINS and DNS.
B. Configure all client computers to register directly with DNS.
C. Configure DHCP servers to register the A (host) records for Windows 2000 client computers with DNS.
D. Configure all servers to register only with DNS.
E. Configure DHCP servers to register the A (host) records for non Windows 2000 client computers with DNS.
F. Configure all client computers to register with WINS.
G. Configure only non Windows 2000 client computers to register with WINS.
Answer: A, E, F

6. Which change should you make to the existing WAN for the North America region before implementing the new network?
A. Install fully meshed site­to­site leased lines between all North America offices.
B. Increase the circuit bandwidth at the Los Angeles, Montreal, New York city and Washington DC, district offices.
C. Create a permanent virtual circuit (PVC) from each office to all other offices.
D. Increase the circuit bandwidth at the Portland Office.
Answer: D

7. How should you implement DHCP for the district offices in the Europe region?
A. In each district office, deploy a DHCP server that has one scope for the local subnet with 20 percent of addresses excluded. In the regional headquarters, deploy a DHCP server that has one scope for each district office with 80 percent of the address excluded.
B. In the regional headquarters, deploy a DHCP server that has one scope for each district office
C. In each office in the region, deploy a DHCP server that has one scope for the local subnet.
D. In each district office, deploy a DHCP server that has one scope for the local subnet with 20 percent of
the address excluded. In the Corporate headquarters, deploy a DHCP server that has one scope for each district office with 80 percent of the addresses excluded.
Answer: A

8. You need to provide a secure DHCP design that will minimize the risk of unauthorized DHCP servers appearing on the network. What should you do? (Choose all that apply)
A. Place all members of the Regional Administrator team into the DHCP Administrators group.
B. Move the DHCP service from member servers to domain controllers
C. Place a DHCP relay agent on each DHCP server to propagate DHCPINFORM messages.
D. Replace all Windows NT4 DHCP servers with Windows 2000 DHCP servers.
E. Place all users into the DHCP Users group.
Answer: A, D

9. Hanson Brothers needs to accommodate the Human Resources intranet application in the new network. What should you do?
A. In the Portland Office, deploy a distributed file system (Dfs) root server that has a child node for each region, In each regional headquarters, deploy a Dfs replica server that corresponds to the child node for that region
B. In each regional headquarters, deploy a distributed file system (Dfs) root server that has a human Resources child node. In the Portland Office, deploy a Dfs replica server.
C. In the Portland Office, deploy a distributed file system (Dfs) root server. In each regional headquarters, deploy a child node.
D. In each regional headquarters, deploy a distributed file system (Dfs) root server. In the Portland office, deploy a child node.
Answer: A

10. Which client hardware should you use for the gate machines in the airports?
A. Windows Terminal.
B. New Pentium III client computers.
C. Existing 486 client computers from corporate headquarters.
D. Existing 3270 terminals.
Answer: A

11. Which component or components must you place locally on the passenger lounge network? (Choose all that apply)
A. Kiosk computer
B. Hub
C. Domain controller
D. DNS server
E. Routing and Remote access F.Microsoft Proxy Server G.DHCP Server
Answer: A, B

12. Which component or components will you need in Washington DC to complete Phase III? (Choose all that apply)
A. DHCP Server
B. WINS Server
C. Hub
D. DNS server
E. Client hardware
F. Domain controller
G. Router
Answer: C, E, G


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved