Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-219 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-219 Sample Questions:

1. You need to analyze the data access patterns for the engineering department and make recommendations. You want to meet the CIO??s technical requirements for providing access to the engineering documents. Which action or actions should you perform? (Choose all that apply)
A. Configure replicas to replicate automatically
B. Configure Group Policy for engineers to map to the \\Corpeng\Engdocs share
C. Configure replicas to replicate manually
D. Configure Group Policy for engineers to map to the \\LocalServer\Engdocs share
E. Configure Group Policy for engineers to map to the \\DomainName\Engdocs share
F. Deploy DFS replicas to each site
Answer: A, F

2. You need to create a security model for the organizational unit that will contain the Sydney resource. You want to support the technical requirements of the CIO. Which right or rights should you grant to the Sydney IT staff? (Choose all that apply)
A. Create and manage computer objects
B. Create and manage user objects
C. Create organizational unit objects
D. Create and manage domain local group objects
E. Create and manage their own GPOs
Answer: A, D, E

3. According to the CIO??s technical requirements, which IT group should create and maintain global groups?
A. east and west IT managers
B. site administrators
C. east and west help desks
D. global administrators team
Answer: D

4. Which business or technical factor has the most influence on the number of internal forests that you include in your design?
A. Lack of physical security of domain controllers
B. Separation of IT management between east and west
C. General lack of trust of the central IT group
D. Reduction of administrative overhead
E. Possibility that the e-commerce division might be sold
F. Domain trust requirements between the internal e-commerce domain and the external ecommerce domain
Answer: E

5. You need to create a site design for Litware, Inc. How many sites should you create to support the intranet in the New York campus buildings?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B

6. Which business or technical factor has the most influence on the number of internal domains that you include in your design?
A. Separation of IT management between east and west
B. Need for the creation of an empty forest root domain
C. Possibility that the e-commerce division might be sold
D. General lack of trust of the central IT group
E. Lack of physical security of domain controllers
Answer: A

7. What are the two most important business considerations for the company's forest design decision? (Each correct Answer: part of the solution. Choose two)
A. The possibility that domain controller will be located in unsafe physical locations
B. Security concerns between divisions
C. The hosting of Exchange 2000 by the military division
D. Accountability for quality of service E. The lack of central IT authority
Answer: D, E

8. What are the technical ramifications of the company's forest design decision? (Choose all that apply)
A. Authentication between the military and aerospace division will no longer be provided by Kerberos
B. There will be no native global catalog of objects between the military and aerospace divisions
C. The military and aerospace divisions will not be able to share resources
D. A user will not be able to log on to that user??s client computer by using an e-mail style user principal name (UPN)
E. There will be no automatic transitive trusts between the military and aerospace divisions
Answer: A, B, E

9. You need to create a domain name structure for Contoso, Ltd. Which domain names should you use? (Each correct Answer: presents part of the solution. Choose two)
A. mil.contoso.com military.mil.contoso.com
B. adm.contoso.com military.adm.contoso.com
C. adm.contoso.com military.adm.contoso.com email.adm.contoso.com
D. aerospace.local corp.aerospace.local E. mil.contoso.com military.mil.contoso.com email.mil.contoso.com
F. aero.contoso.com aerospace.aero.contoso.com G. military.local corp.military.local
Answer: A, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved