Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-218 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-218 Sample Questions:

1. You are the network administrator for your company's branch office. You receive a memo from the main office indicating that a new custom software application will be deployed to the Windows 2000 Professional computers in your office that evening. The following morning, the users in your office report that their computers will not start. Each computer stops responding at the Windows
2000 Professional logon screen. You contact the main office and the application's developers inform you that the new application includes a service named Data Listener. They discovered a problem with the service that is preventing the client computers in your office from starting. The programmers at the main office will attempt to correct the problem. Until the problem is corrected, you need to allow your users to start their client computers normally and to access network resources. You need to accomplish this task as quickly as possible. What should you do on each client computer?
A. Restart the computer by using safe mode.
B. Restart the computer by using a startup floppy disk, and run the fixmbr command.
C. Restart the computer by using the Recovery Console. Run the disable "Data Listener" command.
D. Restart the computer by using the Windows 2000 Professional CD­ROM, and select the option to repair the installation.
Answer: C

2. You are the desktop administrator for your company. Each of the company's desktop computers has been upgraded from Windows NT Workstation 4.0 to Windows 2000 Professional. The hard disk on each computer has one NTFS partition. One of the desktop computers has an application that stores its large data files on drive C. Recently the user of this computer has been running out of disk space on drive C. However, the computer's hard disk still contains unallocated space. You need to increase available disk space on drive C on this computer. What should you do?
A. Create a partition by using unallocated space, and configure this partition as a mount point on drive C.
B. Create a stripe set that includes unallocated space and drive C.
C. Upgrade the hard disk from a basic disk to a dynamic disk.
D. Extend drive C by using unallocated space.
Answer: A

3. You are a network administrator for your company. Company executives plan to deploy 25 new Windows 2000 member servers and 25 new Windows 2000 domain controllers. All Active Directory server accounts are in the default locations. You need to install 20 hot fixes as part of the operating system installation on the new computers. The hot fixes must not be installed on any current Windows 2000 Server computers. You create a distribution folder for the hot fixes. What should you do next?
A. Use Setup Manager to create an answer file that will run a script to install the hot fixes from the distribution folder during setup.
B. Use Setup Manager to create an answer file. Add lines in the Cmdlines.txt file to install the hot fixes from the distribution folder during setup.
C. Create a script that will install all of the hot fixes automatically. Configure a Group Policy object (GPO) and link it to the domain level to run this script on startup.
D. Create a Group Policy object (GPO) and link it to the Domain Controllers OU and to the Computers container. Configure the GPO to assign the hot fixes as assigned applications.
Answer: B

4. You are the network administrator for your company. The network contains a Windows 2000 Server computer named ServerA, which runs Internet Information Services (IIS). The network also contains a DNS server. The default Web site is the only Web site on ServerA. Company employees access the default Web site by using the URL http://servera. The manager of the marketing department asks you to create a new Web site. The new Web site will be used to publish information about marketing projects. The manager wants all company employees to be able to access the new Web site by using a URL. You create a new Web site named Marketing on ServerA, and you use the default settings. However, when you try to start the new Web site, you receive the following error message: "The service could not be started because it is not correctly configured." You verify that the default Web site is functioning correctly. You need to start the Marketing Web site and ensure that company employees can access the Marketing Web site by using a URL. You also need to ensure that the default Web site continues to function correctly. What should you do?
A. On ServerA, stop and restart the World Wide Web Publishing service. Then, start the Marketing Web site and the default Web site. Instruct company employees to access the Marketing Web site by using the URL http://marketing.
B. On ServerA, add an additional IP address to ServerA's TCP/IP configuration. Configure the Marketing
Web site to use only the new IP address. Instruct company employees to access the Marketing Web site by using the URL http://marketing.
C. On ServerA, configure the Marketing Web site to use a host header named Marketing. On the company's DNS server, create a CNAME (canonical name) record for a host named Marketing that points to ServerA's IP address. Instruct company employees to access the Marketing Web site by using the URL http://marketing.
D. On ServerA, configure the Marketing Web site to use port 81. On the company's DNS server, create a CNAME (canonical name) record for a host named Marketing that points to ServerA's IP address. Instruct company employees to access the Marketing Web site by using the URL http://marketing.
Answer: C

5. You are the administrator of a Windows 2000 file server named ServerA. ServerA is a member server in a Windows 2000 domain. You create a folder named H:\EmployeeHandbook on a volume that is formatted as NTFS. You share the folder as EmployeeHandbook$. You want users of Windows 2000 Professional computers to be able to search the network for the share by name. You want the users to be able to find the share without needing to know the name of the server. What should you do?
A. Run the net share EmployeeHandbook$ command on a domain controller.
B. Publish the share in Active Directory by using Active Directory Users and Computers.
C. Run the dcpromo command on ServerA.
D. Create a virtual directory for the folder with an alias of EmployeeHandbook.
Answer: B

6. You are the administrator of a Windows 2000 file and Web server named ServerA. ServerA is a member of a Windows 2000 domain. A folder on ServerA named I:\Data\Accounting_vacation_requests is shared as AcctVac with default NTFS and share permissions. Users in the domain local group named AcctGrp save vacation requests as Microsoft Word documents to AcctVac by using a mapped drive. You want other users in the domain to be able to view the vacation requests by using the URL http://ServerA/Vacation. What should you do?
A. Rename the folder to I:\Data\Vacation. Modify NTFS permissions for the folder to assign the Everyone group the Allow ­ Read permission and to assign the AcctGrp group the Allow ­ Full Control permission.
B. Create a new share named Vacation for the folder. Modify NTFS permissions for the folder to assign the Everyone group the Allow ­ Read permission and to assign the AcctGrp group the Allow ­ Full Control permission.
C. Configure the folder as a virtual directory with the alias of Vacation. Assign the Read and the Directory browsing access permissions for the virtual directory.
D. Create a new Web site named Vacation on ServerA. Create a virtual directory with the default settings
in the new Web site.
Answer: C

7. You are the administrator of a Windows 2000 file server named ServerA. ServerA is a member of a Windows 2000 domain. A folder on ServerA named I:\Data\LimitedPublic is shared as LimPub. NTFS and share permissions are configured as shown in the following table.
A. Configure share permissions to assign the Everyone group the Allow ­ Change permission. Configure
NTFS permissions for the folder to assign the Everyone group the Allow ­ Write permission and to assign the Creator Owner group the Allow ­ Full Control permission.
B. Configure share permissions to assign the Everyone group the Allow ­ Change permission. Configure NTFS permissions for the folder to assign the Everyone group the Allow ­ Create Files/Write Data permission and to assign the Creator Owner group the Allow ­ Full Control permission.
C. Configure share permissions to assign the Everyone group the Allow ­ Full Control permission. Configure NTFS folder permissions for the folder to assign the Everyone group the Allow ­ Create Files/Write Data permission and to assign the Creator Owner group the Allow ­ Full Control permission.
D. Configure share permissions to assign the Everyone group the Allow ­ Full Control permission. Configure NTFS folder permissions for the folder to assign the Everyone group the Deny ­ Read permission and to assign the Creator Owner group the Allow ­ Full Control permission.
Answer: C

8. You are the administrator of your company's Windows 2000 file servers. There are 200 users in the company. A file server named ServerA functions as a file and print server. ServerA has a single partition that stores home folders and other shared user data. You configure quotas for all users' home folders. After you configure quotas on ServerA, users report that they are being prevented from creating new files in their home folders even though their home folders do not exceed the quota limit. You need to enforce quota limits based only on home folder usage. You need to accomplish this task with the least amount of administrative effort. What should you do?
A. Place all of the home folders on a single, separate partition and configure quotas on the new partition.
B. Create a unique partition for each user's individual home folder and configure quotas on each partition.
C. Assign the users the Allow ­ Take Ownership permission for their home folders and then instruct the users to take ownership of their home folders.
D. Create a quota entry for each individual user. E.Share each home folder separately.
Answer: A

9. You are the network administrator for your company's New York branch office. You receive three new Windows 2000 Server computers from the main office. Each new server contains a single hard disk, which is configured as a single NTFS logical volume. You want to ensure that you can continue to access the NTFS volume on each server in the event that Windows 2000 Server fails to start. You want to be able to access each volume without having to start the server from a CD­ROM or a floppy disk. What should you do on each server?
A. Ensure that the Everyone group has the Allow ­ Full Control permission for the root folder of the hard disk.
B. Copy the i386 folder from the Windows 2000 Server CD­ROM to the folder named \Windows\Options on the hard disk.
C. Place your domain user account in the local Administrators group.
D. Run the winnt32.exe /cmdcons command from the Windows 2000 Server CD­ROM.
Answer: D

10. You are a system administrator for your company. The network contains a Windows 2000 Server computer named ServerA. You connect a new laser print device to ServerA on the LPT1 port. You configure a printer named Laser1 with the default permissions, and you share the printer
as Laser1. Users in a branch office submit large print jobs to Laser1. These print jobs occasionally delay higher priority print jobs that are submitted by users in the main office. Maria is the manager of the users in the branch office. Maria controls which users in the branch office are allowed to print to Laser1. You find out that Maria is deleting the print jobs that are submitted by the users in the branch office to enable the higher priority print jobs to print faster. You want to ensure that Maria can control only user access to Laser1. What should you do?
A. Add Maria to the Print Operators group on ServerA.
B. Assign Maria the Manage Printers permission for Laser1.
C. Ensure that the priority level of Laser1 is set to 99 on the Advanced tab of Laser1.
D. Run the Delegation of Control wizard and assign Maria the Read permission for Laser1.
Answer: B

11.You are a domain administrator for your company. You are installing a new Windows 2000 Server computer named ServerA, which has Internet Information Services (IIS) installed. You want to use ServerA to provide a corporate intranet site to your employees. You create a Web site on ServerA. You want to enable users to access the intranet site by using the URL http://CLInfo. You want to accomplish this task with the least amount of administrative effort. Which two actions should you take? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Create a DNS entry for CLInfo that specifies the TCP/IP address of ServerA.
B. Create a WINS entry for CLInfo that specifies the TCP/IP address of ServerA.
C. Create a Hosts file entry for CLInfo that specifies the TCP/IP address of ServerA. Then copy the Hosts file to each network computer.
D. Create the CLInfo Web site as a virtual directory. E.Configure host headers on ServerA to include CLInfo.
Answer: A, E

12. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer in your company's accounting department. The server runs Terminal Services in application mode. All users in the accounting department run their business applications in Terminal Services sessions. A manager in the accounting department runs an application on the server. The application requires three hours to process financial and accounting data. This application must be run every Friday morning so that the data will be available to the director of accounting by 5:00 P.M. Friday afternoon. Users in the accounting department report that when this application is running, the performance of other business applications is significantly slower. You need to allow the accounting application to run with the least amount of performance impact on the other business applications. What should you do?
A. Configure all other business applications to have High priority.
B. Configure all other business applications to have RealTime priority.
C. Configure the accounting application to have AboveNormal priority.
D. Configure the accounting application to have BelowNormal priority.
Answer: D

 

 

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved