Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-217 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-217 Sample Questions:

1.You are the administrator of a Windows 2000 domain. The domain has an organizational unit (OU) named Sales. All users in the Sales OU use an application named Planning. The Planning application is deployed by using a Group Policy object (GPO) named Plan App on the Sales OU.
The Plan App GPO is configures to assign the Planning application to users by using a Microsoft Windows Installer package for the application. The Planning application will be replaced by another application in the next month.
You want to accomplish the following goals:
Users who have not yet installed the Planning application will be prevented from installing the application.
Users who have already installed the Planning application will be able to continue to use it
If key application files are missing when the Planning application stake, the missing files will be reinstalled automatically.
If the vendor of the Planning application releases a software patch by using a Windows Installer package, you will be able to assign the patch to only the users who have already installed the application.
You take the following actions:
Create a new software category named Optional Apps.
Configure the Plan App GPO to add the Planning application to the Optional Apps software category.
Configure the Plan App GPO to remove the planning application,but select the option to allow users to continue to use the software.
Which result or results do these actions produce? (Choose all that apply)
A:Users who have not yet installed the Planning application are prevented from installing the application.
B:Users who have already installed the Planning application can continue to use it.
C:If key application files are missing when the Planning application starts, the missing files are reinstalled automatically.
D:If the vendor of the Planning application releases a software patch by using a Windows Installer package you can assign the patch to only the users who have already installed the application.
Answer: A, B, C, D

2.You are the administrator of the Contoso Ltd company network You are designing a Windows 2000 domain Contoso Ltd has an Internet presence and owns carcase cam a registered domain name The existing DNS zone is hosted on Windows NT Server 4 0 computers.
You want to accomplish the following goals :
Internal host names will not be exposed to the Internet
Internal users will be able to resolve external names for access to Internet based resources
Complexity and depth of domain names for Active Directory will be minimized
To comply with management requirements the existing DNS servers that host the zone for carcase cam will not be upgraded.
You implement a DNS design as shown in the exhibit (Click the Exhibit bunch)
Which result or results does your implementation produce? (Choose all that apply)
A:Internal host names are not exposed to the Internet.
B:Internal users can resolve external names for access to Internet based resources.
C:Complexity and depth of domain names for Active Directory are minimized.
D:To comply with management requirements the existing DNS servers that host the zone for contoso.com are not upgraded.
Answer: A, B, C, D

3.You are the administrator of your company's network. The network consists of one Windows 2000 domain that has organizational units (OUs) as shown in the exhibit (Click the Exhibit button )All domain controllers in the domain are in OU1. Resources for two separate office buildings are in OU2 and OU3. Nonadminnistrative users, groups and computers are in OU4 and OU5. Administrative users, computers and resources are in OU6.
You are designing a domain wide security policy .
You want to accomplish the following goals :
The same password and account lockout policies will be applied to all users
Different security settings will be applied to administrative and nonadministrative computers
Strict audit policies will be enforced for only domain controllers and servers
The number of Group Policy object (GPO) links will be minimized
You take the following actions :
Create a single GPO
Create one security template that has all required spores
Imago the security template into the GPO
Link the GPO to the domain
Which result or results do these actions produce? (Choose all that apply)
A:The same password and account lockout policies are applied to all users
B:Different security spores are applied to administrative and nonadminnistrative computers
C:Strict audit policies are enforced for only domain controllers and servers
D:The number of GPO links is minimized.
Answer: A, D

4.You are the LAN administrator for Arbor Shoes. You hire Sophie to be a LAN administrator for the Dublin office. Arbor Shoes has one domain named arborshoes.com. Each office has its own organizational unit (OU). Sophie needs to be able to create child OUs under only ou=Dublin, dc=arborshoes, dc=com and verify the existence of the created Ous.
Which permissions should you assign to Sophie on the Dublin OU? (Choose three)
A:Full Control
B:List Contents
C:Create Organizational Unit Objects
D:Create All Child Objects
E:Write
F:Read
Answer: B, C, F

5.You are the backup operator of a Windows 2000 domain. The domain has two domain controllers. You want the Active Directory database files of both domain controllers to be automatically backed up once a week.
What should you do?
A: Schedule a backup job that will back up the System State data once a week.
B: Schedule a backup job and select the Schema.ini file in the System32 folder and all files in the NTDS folder to be backed up once a week.
C: Schedule a task that will run the Ntdsutil utility once a week.
D: Schedule a task that will copy the Ntds.dit file and the Sysvol folder once a .week
Answer: A

6.You are the administrator of a Windows 2000 domain. The domain has a Windows 2000 Server computer named MainApps. The MainApps Server is not a domain controller.
Members of the Domain Users group have the right to log on locally at the MainApps Server. When one of these members logs on locally, you want a script named Setperms.vbs to be executed. This script defines environment variables settings in the current user profile that are needed for the MainApps Server.
What should you do?
A: Copy the Setperms.vbs script to the Netlogon share on the MainApps Server.
B: Place the Setperms.vbs script in the Sysvol share on the MainApps Server.
C: Add the Setperms.vbs script to the local Group Policy object (GPO) as a logon script.
D: Add the Setperms.vbs script to the local Group Policy object (GPO) as a startup script.
Answer: C

7.You are the administrator of a Windows 2000 domain. The domain has an organizational unit (OU) named Support. Users in the Support OU frequently use their portable computers when they are not connected to the network. The portable computers are Windows 2000 Professional computers in the support Organizational Unit.
The domain also has a Windows 2000 Server computer named Data3. The \\Data3\SupiTles share contains files that are needed by users in the Support Organizational Unit.
You want to accomplish the following goals:
Users in the Support OU will be able to access files at \\Data3\SupiTles if they use their portable computers while they are not connected to the network.
The total disk space used on the portable computers to automatically store files from the \\Data3\SupiTles share and other Server locations will not exceed 5 percent of the hard disk space.
What should you do? (Choose all that apply)
A:Configure the SupFiles share on the Data3 Server to cache documents automatically.
B:Create a new Group Policy object (GPO) named Exfolder. Assign the Exfolder GPO to the Support OU. Configure the Exfolder GPO to exclude the AData3\SupiTles folder from roaming profiles.
C:Create a new Group Policy object (GPO) named Maxdisk. Assign the Maxdisk GPO to the Support OU. Configure the Maxdisk GPO to limit the automatically cached offinne files to 5 percent of the hard disk space.
D:Create a new Group Policy object (GPO) named plaxape. Assign the plaxape GPO to the Support OU. Configure the plaxape GPO to limit the size of each user profile to 5 percent of the hard disk space.
Answer: A, C

8.You are the administrator of a Windows 2000 network. Recently, your network security was compromised and confidential data was lost. You are now implementing a stricter network security policy. You want to require encrypted TCP/IP communication on your network.
What should you do?
A: Create a Group Policy object (GPO) for the domain and configure it to assign the Secure Server IPSec Policy
B: Create a Group Policy object (GPO) for the domain and configure it to assign the Server IPSec Policy and to enable Secure channel: Require strong session key
C: Implement TCP/IP packet filtering, and open only the ports required for your network services
D: Edit the local security policies on the servers and client computers, and enable Digitally sign client and server communications
Answer: A

9.You are the network administrator for Enchantment Lakes Corporation. Enchantment Lakes Corporation and Five Lakes Publishing are planning a merger.
The planned Windows 2000 network configuration is shown in the exhibit (Click the Exhibit bunch )
You want to host the fivelakespublishing.com domain on the enchantmentlakes.com DNS Server. The fivelakespublishing.com domain uses an Active Directory integrated zone on its DNS Server. Five Lakes Publishing will retain its domain structure after the merger is complete.
You want to set up the enchantmentlakes.com DNS Server to host the fivelakespublishing.com domain. What should you do?
A: On Server1, create an Active Directory integrated zone named fivelakespublishing.com Enable WINS lookup, and specify Server7 as the IP address for the WINS Server.
B: On Server5 create a secondary zone named fivelakespublishing.com Configure PINS zone transfers to allow Server1 to replicate data.
C: On Server5 configure DNS zone transfers to allow Server1 to replicate data On Server1 create a secondary zone named fivelakespublishing.com.
D: On Server1 create an Active Directory integrated zone named fivelakespublishing.com Configure DNS zone transfers to allow Server5 to replicate data.
Answer: C

10.You are the administrator of your company??s network. Your company has its main office in North America and has branch offices in Asia and Europe. The locations are connected by dedicated 256 Kbps lines. The network consists of one Windows 2000 domain. To minimize logon authentication traffic across the slow links, you create a site for each office and configure the site links between the sites.
Users in the branch offices report that it takes a long time to log on to the domain. You monitor the network and discover that all authentication traffic is still being sent to the domain controllers in the North America site.
What should you do to correct this problem?
A: Schedule replication to occur more frequently between the sites
B: Schedule replication to occur less frequently between the sites
C: Create a subnet for each physical location associate the subnets with the North America site and move server objects to the North America site
D: Create a subnet for each physical location, associate each subnet with its respective site, and move each server object to its respective site
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved