Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-215 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-215 Sample Questions:

1. You are the administrator of your company's network.You are implementing a virtual private network (VPN). You want to use the VPN to allow remote users using the PPTP or L2TP protocol to access resources on your company's network. The Routing and Remote Access server that will provide VPN access is located behind a firewall. The firewall is configured to allow the GRE protocol. The firewall is also configured to pass ICMP, port 1701, port 1723 for the PPTP control service,TCP port 25 for SMTP, port 4500 for IPSec NAT­T, and port 80 for HTTP. These are the only ports enabled for TCP. After successfully configuring the Remote Access Server, your attempt to connect over the Internet by using an L2TP connection fails. Howerver, you are able to connect successfully using PPTP. What action should you take at the firewall to allow access to the VPN server using an L2TP connection? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Enable ports 137, 138, and 139 for NetBIOS.
B. Enable UDP Port 53 for DNS.
C. Enable UDP port 500 for IKE. D.Enable port 50 for IPSec ESP.
E. Enable port 135 for the RPC port mapper service.
Answer: C, D

2. You are the administrator of your company's network.Your network contains Windows 2000 Server computers. All servers are configured as SNMP agents. Two management consoles named Monitor1 and Monitor2 are used to monitor all servers in the company. Monitor1 and Monitor2 run
a network management software application that uses SNMP. You are responsible for monitoring a server named Server1. You monitor this server from Monitor1. Other administrators are able to monitor servers from Monitor2.You must ensure that only Monitor1 is able to monitor Server1 using the network management software application.What should you do?
A. Remove all community names from Server1.
B. Remove all community names from Monitor2.
C. Configure the SNMP service on Server1. Select the Only Accept SNMP Packets from These Hosts option. Add the host name for Monitor1.
D. Configure the SNMP service on Monitor1. Select the Only Accept SNMP Packets from These Hosts option. Add the host name for Server1.
Answer: C

3. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer that has one hard disk.This computer runs a custom application that writes a large number of files in a single directory to support requests from client computers. The hard disk on the server has run out of available disk space. You add three new 36­GB SCSI disks to the server to hold these files. You plan on adding a fourth disk within another month.You want to ensure that the application can use all of the new disks with a single drive letter. You also want to be able to use the same directory without having
to restore data when you add the fourth disk.How should you configure the three disks?(Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Ensure all three disks are dynamic disks.
B. Ensure all three disks are basic disks.
C. Create a RAID­5 volume that uses the three new disks.
D. Create a spanned volume that uses the three new disks.
E. Create a striped volume that uses the three new disks.
F. Create a mirrored volume using two of the new disks and create a simple volume that uses the third disk.
Answer: A, D

4. You are the administrator of your company's network.The network consists of Windows 2000 Server computers, NetWare servers and Windows 2000 Professional client computers. All of the Windows 2000 Server and Windows 2000 Professional computers are members of a single domain. You want the client computers to be able to connect to resources on the NetWare servers with the least amount of administrative effort.What should you do?
A. Install and configure Gateway Services for NetWare on a Windows 2000 Server computer.
B. Install and configure File and Print Services for NetWare on a Windows 2000 Server computer.
C. Install and configure Client Services for NetWare on a Windows 2000 Server computer.
D. Install and configure Client Services for NetWare on the Windows 2000 Professional computers.
Answer: A

5. You are the network administrator for your company.Your Windows 2000 Server computer contains four hard disks. Disk 0 is configured as a basic disk with a singled partition. This partition contains all of the operating system files. Disks 1, 2, and 3 are configured as dynamic disks. You create a single striped volume that includes all of the space on Disks 1, 2, and 3. The striped volume is used to store users' home folders.Two years after you create the striped volume, Disk 2 fails. You replace Disk 2 with a new hard disk. You have recent tape backups of the entire server.You need to return the server to its normal state as quickly as possible while minimizing the data loss.What should you do?
A. Use the Disk Management snap­in to rescan the disks.
B. Use the Disk Management snap­in to convert Disks 1 and 3 to basic disks. Rescan the disks.
C. Delete and then re­create the striped volume using all of the space on Disks 1, 2, and 3. Restore the volume from the most recent tape backup.
D. Delete the stripe volume. Create a spanned volume using all of the space on Disks 1 and 3. Extend the spanned volume using all of the space on Disk 2.
Answer: C

6. You are the administrator of a Windows 2000 domain. One of the file servers in the domain is a Windows 2000 Server computer named Server1. Server1 contains a shared folder named EmpData, which is used to store data for the company's personnel department. The permissions on the EmpData folder are configured as shown in the following table.Share PermissionsNTFS PermissionsHRGroup: Full ControlEveryone: Full controlAn employee in the operations department uses a Windows 2000 Professional client computer. His manager requests that the user be granted access to the files in the EmpData folder. You add his user account to the HRGroup domain local group, but he still cannot access the files in the EmpData folder. You want to ensure that the user can access the files. What should you do?
A. Modify the NTFS permissions on the EmpData folder to grant the HRGroup domain local group Full Control permission.
B. Modify the NTFS permissions on the EmpData folder to grant the user Full Control permission.
C. Move the user's account to the same Active Directory organizational unit (OU) as Server1.
D. Instruct the user to log off his computer and log on again.
Answer: D

7. You are the network administrator for your company.You install the Routing and Remote Access service on a Windows 2000 Server computer on your network. Your network is not directly connected to the Internet and uses the private IP address range 172.16.30.0. You use a DHCP server to provide addresses to computers on your local subnet.When you use Routing and Remote Access to dial in to the server, your Windows 98 computer connects successfully, but you are unable to access any resources. When you try to ping servers by using their IP addresses, you receive the following message: "Request timed out." When you run the winipcfg command, it shows that your dial­up connection has been given the IP address 0.0.0.0.You need to be able to access internal network resources through a dial­up connection.What should you do?
A. Configure the remote access server to act as a DHCP Relay Agent.
B. Configure the remote access server with the address of a DHCP server.
C. Authorize the remote access server to receive multiple addresses from a DHCP server.
D. Configure an address pool for the Routing and Remote Access service that does not overlap with the DHCP server.
Answer: D

8. Your company has a main office and 50 branch offices. The main office has a private network with 1,000 computers. Each branch office has a private network with between 10 and 20 computers and a 56­Kbps connection to the Internet.The company plans to use the Network Address Translation (NAT) feature of Routing and Remote Access to provide each office with access to the Internet. When you Answer: this configuration, you discover that connections cannot be made to sites by using fully qualified domain names. However, connections can be made to these sites by using their IP addresses.You want to be able to make connections by using fully qualified domain names. What should you do?
A. Configure the computers on each of the branch office networks with the address of a WINS server.
B. Configure the computers on each of the branch office networks with the address of a DNS server on the Internet.
C. Configure a filter on the NAT servers to pass DNS packets.
D. Create a host file on each of the NAT servers.
Answer: B

9. You are the administrator of your company's network.Your network contains a mail hosting server named Server1 and a domain controller named Server2. Server2 runs the DNS service for the network. Both servers are Windows 2000 Server computers. Both servers use TCP/IP as the only network protocol and have statically configured IP addresses. You take Server2 offline for maintenance. After Server2 is brought back online, some client computers cannot connect to Server1. When you examine the DNS entries on Server2, you find that there is no entry for Server1. You want Server1 to re­create its dynamic DNS entries with the least disruption to users. What should you do?
A. From a command prompt on Server1, run the nbtstat ­RR command.
B. Restart the DNS client service on Server1.
C. From a command prompt on Server1, run the ipconfig /registerdns command.
D. From Network and Dial­up Connections on Server1, disable and then enable the local area connection.
Answer: C

10. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer named ServerA. ServerA is configured with three NTFS volumes. VolumeC contains the paging file and the home folders for the users in your company. VolumeD contains a shared folder called TRACKING where users can store documents until they are completed. VolumeF contains application installation files. You have only configured disk quotas on VolumeC and VolumeD. All users have a default limit of 150 MB, and the option to deny space to users who exceed their limit has been enabled on both
volumes. When a user attempts to save a file to her home folder on the server, she receives the following error message: "The disk is full or too many files are open." The user does not have any data stored in the TRACKING folder.You want to save the user's document.What should you do? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Copy files from her home folder to the TRACKING shared folder.
B. Remove files from her home folder until the total uncompressed file size is less than 100 MB.
C. Move some of the files from her home folder to the TRACKING shared folder.
D. Move the paging file to VolumeF.
E. Compress the files in her home folder to save disk space.
Answer: B, C

11.You are the network administrator for your company. Your company has 50 offices. The employees in these offices have limited knowledge of Windows 2000. Each office has a network of between five and 20 client computers. The office networks are connected to each other. The company is buying 50 identical computers to run Windows 2000 Server in these offices. The servers must be installed to the company's standard configuration. You use Setup Manager to create a network shared distribution folder and an Unattend.txt file that specifies the company's standard configuration. You want to automate the installation process as much as possible, in the least possible amount of time. What should you do?
A. Run Makebt32.exe to create four installation startup disks and add the Unattend.txt file to the first disk. Instruct an employee at each office to start the installation by using these disks.
B. Create a Microsoft MS­DOS network boot disk that makes a connection to the network shared distribution folder and runs the winnt command with the /s and /u switches. Instruct an employee at each office to start the installation by using this disk.
C. Create a floppy disk that contains only the Unattend.txt file. Instruct an employee at each office to start the installation by using the Windows 2000 Server compact disc, with the floppy disk inserted.
D. Create a Windows 2000 folder on a hard disk. Copy the Windows 2000 Server compact disc to the folder. Add the Unattend.txt file to the folder. Copy the folder to a writable CD. Instruct an employee at each office to start the installation by using this CD.
Answer: B

12. You are the network administrator for your company. You are installing Windows 2000 Server on a new computer by using the Windows 2000 Server compact disc. The computer has five 18­GB hard disks: Disk0, Disk1, Disk2, Disk3, and Disk4. The disks do not have any partitions defined. You want to use as much space on Disk0 as possible for the partition on which Windows 2000 Server is installed. You want the disk on which you install Windows 2000 Server to be fault tolerant. You also want as much disk space as possible across the other disks to be available for data storage and to be fault tolerant. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Install Windows 2000 Server on a 4­GB NTFS partition on Disk 0. Configure the five disks as dynamic disks.
B. Install Windows 2000 Server on a 18­GB NTFS partition on Disk 0. Configure the five disks as dynamic disks.
C. Create a RAID­5 volume using Disk2, Disk3, and Disk4.
D. Create a striped volume using Disk2, Disk3, and Disk4.
E. Create a RAID­5 volume using all disks.
F. Create a striped volume using all disks.
G. Select the volume on Disk0 and add a mirror using Disk1.
Answer: B, C, G

13. You are the network administrator for your company. You are planning to upgrade Windows NT Server 4.0 computers to Windows 2000 Server. You want to perform the upgrades by means of a distribution folder. You want to install a custom application as part of the upgrade. You need to include the necessary commands so that the custom application is automatically installed as part of the upgrade process. What should you do?
A. Create a command file named Cmdlines.txt to install the application. Copy the Cmdlines.txt file to the subfolder named $OEM$ under the i386 folder.
B. Create a command file named Unattend.txt to install the application. Copy the Unattend.txt file to the subfolder $OEM$\textmode under the i386 folder.
C. Create a subfolder named $OEM$\$C\Applications under the i386 folder. Copy the application files to that subfolder.
D. Create a second network shared folder named $OEM$. Copy the application to that share point.
Answer: C

14. You are the network administrator for your company. The network includes a Microsoft Windows NT Server 4.0 member server computer that has a non­Plug and Play ISA network adapter. You want to upgrade this computer to Microsoft Windows 2000 Server. You also want to ensure that you maintain the current device configuration during the upgrade. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Install the latest driver for the network adapter.
B. Disable the network adapter.
C. Start the upgrade process by using Winnt32.exe.
D. Start the upgrade process by booting from the Windows 2000 Server compact disc.
E. Configure BIOS to reserve the IRQ currently in use by the network adapter.
F. Press F6 at the beginning of the text mode setup to specify an additional driver.
Answer: C, D

15. You are the network administrator for your company. You are configuring a new Windows 2000 Server computer. The server contains five physical disks. You plan to implement a Windows 2000 software RAID.You need to ensure that all disk volumes are fault tolerant. You want to minimize disk access time and maximize available storage.What should you do?
A. Configure the system volume as a simple volume and the other volumes as striped volumes.
B. Configure the system volume as a simple volume and the other volumes as RAID­5 volumes.
C. Configure the system volume as a mirrored volume and the other volumes as mirrored volumes.
D. Configure the system volume as a mirrored volume and the other volumes as RAID­5 volumes.
Answer: C

16. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer. Your Windows 2000 Server computer contains data files that users of client computers access throughout the day. You install a new driver for the tape device on the computer. After restarting the computer, you log on as Administrator. Shortly after you log on, you receive the following STOP error: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL." You want the server to start properly. What should you do?
A. Restart the server by using a Windows 2000 boot disk.
B. Restart the computer by using the Last Known Good Configuration.
C. Perform an emergency repair and select Fast Repair. Restart the computer.
D. Restart the computer in safe mode. Remove the driver. Restart the computer.
E. Start the computer by using the Windows 2000 Server compact disc. Perform an emergency repair. Reinstall the old driver for the tape device.
Answer: D

17. You are the network administrator for your company.You install the system volume C on your Windows 2000 Server computer on dynamic Disk 0. You mirror volume C on dynamic Disk 1.One year later, during routine server maintenance, you open Disk Management and find that the status of volume C is Failed Redundancy. The status of Disk 1 is Online (Errors). A symbol with an exclamation point appears in the graphical view of the disk.You want to return the status of the system volume to Healthy.What should you do?
A. Replace Disk 1. Copy the data from the boot volume to the new disk and rescan the disks.
B. Replace Disk 1. Configure the new disk as a basic disk and rescan the disks.
C. Use the Disk Management snap­in to reactivate Disk 1.
D. Break the mirror. Convert Disk 1 to a basic disk and reconvert it to a dynamic disk.
Answer: C

18. You are the administrator of your company's network. Your network includes a Windows 2000 Server computer that runs a client/server application. This server intermittently has slow response time. During these occurrences, you notice that the computer experiences high processor utilization. You suspect the application is causing the high processor utilization. You want to be notified when the application on the server reaches a high processor utilization threshold. What should you do?
A. Use Network Monitor. Configure the Capture Trigger option to Trigger on Pattern Match. In the Pattern field, type the name of the application.
B. Create a chart in System Monitor. Monitor the % Processor Time counter for the process that corresponds to the application.
C. Configure the SNMP Service properties on the computer. Add a trap destination and specify the host name of your computer. Select the Send authentication trap check box.
D. Use System Monitor to create a new alert setting. Add the % Processor Time counter for the process that corresponds to the application on the server. Select the Send a network message to check box and specify the NetBIOS name of your computer.
Answer: D

19. You are the server administrator for your company.You install and run a third­party accounting application named Accounts on your Windows 2000 Server computer. After several days, the response from the application becomes very slow. You end the application. However, you see that the CPU usage on the server is still near 100 percent. Task Manager shows no other applications running. You then examine the Processes page in Task Manager and confirm that several of the child processes of the Accounts application are still running.You want to find out which child process is taking up the largest percentage of the server CPU . What should you do?
A. Use the Performance page in Task Manager. Select the View menu to Show Kernel Times.
B. Use the Performance page in Task Manager. Select the View menu to show CPU History.
C. Use the Processes page in Task Manager. Select the Show processes for all users option.
D. Use the Processes page in Task Manager. Sort on the CPU column.
Answer: D

20. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer. The server has a single hard disk with a single NTFS partition.You use a third­party tool to add a new partition to the disk. When you restart the server, you receive the following error message: "Windows 2000 could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe. Please re­install a copy of the above file."What should you do to resolve the problem?
A. Start the computer by using the Recovery Console. Run System File Checker.
B. Start the computer by using the Recovery Console. Modify the Partition parameter in the operating system path in C:\Boot.ini.
C. Start the emergency repair process. Choose the option to repair system files.
D. Start the computer in safe mode with command prompt. Modify the Partition parameter in the operating system path in C:\Boot.ini.
Answer: B

21. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer named Server1.Server1 is configured with two volumes. Volume C is a 9 GB partition that contains the boot partition, system partition and paging file. Volume D is a 36 GB RAID 5 volume that contains shared folders that are accessed by all users in your company. Users report that access to the shared folders on Server1 is becoming increasingly slower. Your analysis of Server1 shows that the paging file is fragmented. You want to defragment the paging file. What should you do?
A. Move the paging file to the system partition. Restart the server, then defragment Volume C.
B. Move the paging file to the system partition then defragment Volume C.
C. Move the paging file to Volume D. Restart the server, then defragment Volume C. Recreate the paging file on Volume C. Restart the server.
D. Move the paging file to Volume D then defragment Volume C. Recreate the paging file on Volume C.
Answer: D

22. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer. This server contains critical payroll files. You must perform a daily backup of these files. You shut down the server and connect a non Plug and Play tape device that is not included on the current Hardware Compatibility List (HCL). You restart the server and install the tape device driver. After the driver is installed, you are prompted to restart the server. You then receive the following STOP error: "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL." You want to successfully start the server. What should you do?
A. Start the computer in safe mode. Run System File Checker.
B. Start the computer by using the Recovery Console. Remove the driver for the tape device.
C. Restart the server by using the Windows 2000 Server compact disc and choose to repair the installation.
D. Restart the server in debugging mode. When the server starts remove the device and its associated driver.
E. Restart the server by using a Windows 2000 bootable floppy disk. When the server starts remove the device and its associated driver.
Answer: B

23. You are the administrator of a Windows 2000 domain. One of the domain controllers in your domain is experiencing high processor utilization. You run System Monitor to view the current system status. You want to find out whether the Netlogon service is using too many resources on this domain controller. What should you do?
A. Compare the Pages/sec counter for the _Total instance to the % Privileged Time counter for the LSASS
process.
B. Compare the % Processor Time counter for the _Total instance to the % Processor Time counters for the LSASS process.
C. Compare the % Processor Time counter for the tcpsvcs instance to the % Processor Time counter for the System process.
D. Compare the % Processor Time counter for the _Total instance_Total instance to the % Processor Time counter for the System process.
E. Compare the % Idle Time counter for the _Total instance to the % Privileged Time counters for the System process and LSASS process.
Answer: B

24. You are the administrator of a Windows 2000 Server computer named ServerA. ServerA contains five hard disks. Disks 0 and 1 are configured as a mirrored volume and contain the operating system files. Disks 2, 3, and 4 are configured as a striped volume and contain 150 GB of data files. ServerA also contains a tape backup device, which is used to make a full backup of the data files every weekend. Disk 2 fails on Tuesday. You replace disk 2 with a new hard disk.You want to return the striped volume to normal operation as quickly as possible. You also need to minimize the amount of data lost.What should you do?(Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
A. Restore the data files from the most recent tape backup to the new striped volume.
B. Modify the Boot.ini file so that the ARC path for Windows 2000 Server points to disk 2.
C. Use the Disk Manager console to delete the original striped volume.
D. Use the Disk Manager console to choose Reactivate Disk on the failed striped volume.
E. Use the Disk Manager console to create a simple volume on disk 2.
F. Use the Disk Manager console to extend the volume to disks 3 and 4.
G. Use the Disk Manager console to create a new striped volume on disks 2, 3, and 4.
Answer: A, B, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved