Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-210 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-210 Sample Questions:

1. Your Windows 2000 Professional computer has 10 shared folders that are available to other network users. A user reports that he cannot access a shared folder named ShareA.You want to respond to the user's problem as quickly as possible by using an administrative tool. However, you cannot remember the server location of ShareA.What should you do?
A. Use Windows Explorer to display the file paths of your shared folders.
B. Use Storage in Computer Management to view logical drive properties.
C. Use Event Viewer in Computer Management to search for shared folder error messages.
D. Use System Tools in Computer Management to display the file paths of your shared folders.
Answer: D

2. Your Windows 2000 Professional computer contains a single hard disk configured as a single partition. You want to move a folder named Sales under a folder named Corp on your computer.You want the files in the Sales folder to remain compressed after moving the folder. You want the files in the Corp folder to remain uncompressed. You want to ensure that the files are recoverable in case of any disk problems. You also want to move the files with the least amount of administrative effort.What should you do?
A. Copy the Sales folder to the Corp folder. Do nothing further.
B. Back up the Sales folder. Move the Sales folder to the Corp folder.
C. Compress the Corp folder. Then copy the Sales folder to the Corp folder.
D. Move the Sales folder to a second computer. Then move the Sales folder to the Corp folder.
Answer: B

3. You are the administrator of your company's network. A user named Peter runs Windows 2000 Professional on his portable computer. Peter wants to be able to work at home on files that were created in the office on the company network. Prior to logging off the network and leaving the office, Peter enables Offline Files.Peter calls you from home and reports that copies of his folders and files on the network are not available on his portable computer. What should you instruct Peter to do?
A. Enable file and print sharing. Peter will be able to access his files at home immediately.
B. Synchronize all offline files. Peter will be able to access his files at home immediately.
C. At the office, make all files available offline. Peter will be able to access his files the next time he logs off the network.
D. At the office, create a shortcut to the Offline Files folder. Peter will be able to access his files the next time he logs off the network.
Answer: C

4. Your Windows 2000 Professional computer has 50 MB of free disk space on drive C and 500 MB of free disk space on drive D. Print jobs are failing because the available space on drive C is inadequate. You want print jobs to be able to use the space on drive D.What should you do?
A. From the Print Server Properties dialog box, change the location of the spool folder to any existing file path on drive D.
B. From the Printer Properties dialog box, use Advanced settings to change the location of the spool folder to D:\Winnt\System32\Spool\Printers.
C. Copy the C:\Winnt\System32\Spool\Printers folder to the
D: \Winnt\System32\Spool\Printers folder. D.Mount drive C as a subdirectory on drive D.
Answer: A

5. You are the administrator of a Windows 2000 Professional computer named Computer1. Computer1 has a shared color laser printer named Printer1. Printer1 will not turn on.The print queue for Printer1 has three jobs waiting to print. You want to enable the three waiting print jobs
to print to an identical print device, which has been shared as Printer2 on Computer2. You also want to allow users who currently connect to Printer1 to automatically use Printer2 without having to reconfigure their default printer.What should you do?
A. Enable bidirectional support for Printer1.
B. Change the share name of Printer2 to Printer1.
C. Configure Printer1 to add a port, and set the port to \\Computer2\Printer2.
D. Configure the print server properties to use the path \\Computer2\Winnt$\System32\Spool\Printers.
Answer: C

6. Your Windows 2000 Professional computer has a removable disk device installed. The device can use storage modules of varying sizes. You use these storage modules to transfer graphics files between your location and a printing company. The printing company uses Windows NT 4.0
Service Pack 3.You insert a new 20­MB disk device into your computer. When you attempt to format it as FAT32 with the default options, you receive the following error message: "Windows was unable to complete the format."You need to format the device so that you can use it to send a large graphic file to the printing company. How should you format the device?
A. as FAT16 with a 4­KB cluster size
B. as FAT32 with a 1­KB cluster size
C. as FAT32 with a 4­KB cluster size
D. as NTFS with a 4­KB cluster size
Answer: A

7. You install Windows 2000 Professional on a new APM­compliant portable computer. You notice that whenever you attempt to shut down the computer, the Windows 2000 shutdown screen remains on the screen and the power remains on.You attempt to shut off the computer by using the power button, but you are unsuccessful. You want to configure the portable computer to shut off when Windows 2000 Professional shuts down.What should you do?
A. Restart the computer, disable APM in the system BIOS, and then restart the computer.
B. Restart the computer, use Power Options in Control Panel to enable APM, and then restart the computer.
C. Restart the computer, use Power Options in Control Panel to enable hibernate support, and then restart the computer.
D. Restart the computer, use Power Options in Control Panel to create a different power scheme, and then restart the computer.
Answer: B

8. You run the English (US) edition of Windows 2000 Professional on your computer. You are developing a product installation document that has text in both English and Spanish. The word processing program you are using is a Windows 16­bit character­based application.You start the word processing program and complete the English portion of the document. You then install Spanish as a language group by using Regional Options in Control Panel.
However, you cannot use Spanish to complete the Spanish portion of your document.What should you do?
A. Change the language preference from English to Spanish within the word processing program.
B. Install the Spanish version of Windows 2000 Professional. Reconfigure your language settings, and restart the word processing program.
C. Save and close the word processing program. Select Spanish by using the locale indicator on the taskbar, and restart the word processing program.
D. Save and close the word processing program. Log off and log on to the computer. Restart the word processing program, and select Spanish by using the locale indicator on the taskbar.
Answer: C

9. You are delegated administrative control of the Administration organizational unit (OU). The Administration OU has 12 Windows 2000 Professional computers that were recently purchased. Each computer has a fax modem. Each computer has the Fax service installed with the default values and settings. A user named Helene reports that she can use Microsoft Word 2000 to send faxes, but she cannot receive any faxes by using the fax printer. She also informs you that she cannot reconfigure the Fax service on her computer.You want to reconfigure the Fax service to work correctly. You want to accomplish this with the least amount of administrative effort.You log on to Helene's computer by using the local Administrator account. What should you do next?
A. Use Fax Service Management to start the Fax service, and configure the Fax service to start automatically.
B. Use Fax Service Management to select the Fax Management service, and enable the device to receive faxes.
C. Use Fax in Control Panel to reinstall the Fax service, and configure the Fax service to receive faxes.
D. Use Fax in Control Panel to add a fax printer, and configure the fax print device to receive faxes.
Answer: B

10. You are the administrator of your company's network. You configure a local group named Accounting to have a mandatory user profile. The mandatory profile has been configured to include a custom logo that was saved with 16­bit color and 1024 x 768 resolution.Some of the Windows 2000 Professional computers in the accounting department have standard VGA video adapters, and others have SVGA video adapters.Several users report that when they log on to certain Windows 2000 Professional computers, the custom bitmap becomes very pixilated and distorted, and does not reflect the proper color depth.You want users to be able to correctly view the custom bitmap on any computer in the accounting department.What should you do?
A. Configure a roaming user profile for each user in the Accounting group.
B. Configure a separate user profile for each user in the Accounting group.
C. Change the custom bitmap to a 16­color bitmap that has 640 x 480 resolution, and reconfigure the mandatory user profile.
D. Reinstall the appropriate WDM­compliant drivers for the computers that do not display the custom bitmap correctly.
Answer: C

11. You are the administrator of your company's network. You want to deploy a Windows 2000 Professional service pack to 10 computers in the Development organizational unit (OU).You create a Windows Installer package file for the service pack. You use the package file to successfully install the service pack to other computers in the domain. You assign the package file to the Development OU. After the installation, you notice that the service pack was not installed on any of the 10 computers.You want to ensure that the service pack is successfully installed on the computers in the Development OU.What should you do?
A. Use Computer Management to start the Windows Installer service on all of the computers in the Development OU.
B. Use the local Administrator account to log on to the computers in the Development OU. Then redeploy the service pack to the computers in the Development OU.
C. Run WinINSTALL LE to repair the package file. Then redeploy the service pack to the computers in the Development OU.
D. Add the user accounts from the Development OU to the DACL. Grant the user accounts Read permission to the service pack deployment directory.
Answer: D

12. Users report that some shortcuts on the Start menu of their Windows 2000 Professional computers are hidden. They want to access their shortcuts without having to click a scroll arrow.How must you configure the client computers to always display all Start menu shortcuts?
A. In the Folder Options dialog box, clear the Enable Web content check box in My Desktop Properties.
B. In the Display Properties dialog box, clear the Transition effects for menus and tooltips check box.
C. In the Folder Options dialog box, clear the Hide file extensions for known file types check box.
D. In the Taskbar and Start Menu Properties dialog box, clear the Use Personalized Menus check box.
Answer: D

13.You are the administrator of a Windows 2000 network that has 1,500 Windows 2000 Professional computers. Microsoft Office 2000 was assigned to all the computers on the network by using a Group Policy object (GPO).You deploy the Office 2000 service release to all of the Windows 2000 Professional computers on the network. The service release, in addition to other software that had been assigned, fails to install on only one of the computers.What should you do?
A. Redeploy the service release by using a .zap file.
B. Redeploy the service release by using an .mst file.
C. Restart Windows Installer on the domain controller.
D. Restart Windows Installer on the computer that failed to install the service release.
Answer: D

14. You upgrade 11 computers in the accounting department from Windows NT Workstation 4.0 to Windows 2000 Professional. All of the upgraded computers are configured to have the default security settings.After the upgrade, users in the accounting department report that they can no longer run any financial or credit applications on their computers.You want all accounting department users to be able to run these applications. You want to allow only the rights that allow users to run the applications.What should you do?
A. Add each user account to the Power Users group on that user's computer.
B. Configure the financial and credit applications to run as services on the computers in the accounting department.
C. Apply the Compatws.inf security template to the local security policy of the computers in the accounting department.
D. Use the Computer Management console to configure separate memory spaces for each financial and credit application on the accounting department computers.
Answer: C

15. You need to install Windows 2000 Professional on a new computer in your network. You use the Setup Manager wizard to configure a fully automated installation script file. You begin an unattended installation and leave the office.When you return, the installation has reached the GUI­mode Setup and you see the following error message: "Unattended Setup is unable to continue because a Setup parameter specified by your system administrator or computer manufacturer is missing or invalid."You need to complete the installation. What must you do?
A. In the Unattended section of the answer file, set the OemPreinstall property to Yes.
B. In the NetBinding section of the answer file, specify the Enable variable.
C. In the UserData section of the answer file, specify the ProductID variable.
D. In the GuiUnattended section of the answer file, set the OemSkipWelcome property to 1.
Answer: C

16. You upgrade all client computers in your network to Windows 2000 Professional. Then you apply the Basicwk.inf security template to the computers. Now, none of the users can run the companys database application.What should you do?
A. Apply the Compatws.inf security template to the computers.
B.Delete the Basicwk.inf security template file from the computers.
C. Use the System Policy Editor to configure a new security policy for the database application.
D. For each user account, allow Read permission to the database application and its associated files.
Answer: A

17. You recently upgraded all Windows NT Workstation 4.0 computers to Windows 2000 Professional. You want to give a new employee named Maria the ability to back up files, share resources, and install programs on a client computer that she shares with other users. You do not want Maria to be able to read other users' files.What should you do to accomplish these goals? (Choose all that apply.)
A. Add Maria's user account to the System group.
B. Add Maria's user account to the Interactive group.
C. Add Maria's user account to the Power Users group.
D.Add Maria's user account to the Administrators group.
E. Add Maria's user account to the Backup Operators group.
Answer: C, E

18. You are the administrator of your company's network. Ten Windows 2000 Professional computers are located in the research department. The computers contain highly confidential information.You want the 10 computers to be able to communicate with other Windows 2000 computers on the network. However, you do not want the computers to communicate with computers that are not running Windows 2000, including those that are running Windows 95, Windows 98, and Windows NT.You want to configure a Security Policy on each computer to ensure that the confidential information is secure. What should you do?
A. Use Security Configuration and Analysis to import the Hisecws.inf security template file to modify the default security settings.
B. Use Security Templates to create a security template file and import the security settings to modify the default security settings.
C. Use the Local Computer Policy to disable the Access this computer from the network option.
D. Use Secedit.exe to reconfigure the computer default security settings to not allow anonymous access to the computers.
Answer: A

19. A user in your company network needs to encrypt a folder that is on her Windows 2000 Professional computer. Her computer has two drives:
drive C and drive D. The folder that needs to be encrypted is located on drive D. When the user attempts to encrypt the folder, no option for encryption can be found in the folder properties.What should you do to enable the user to encrypt the folder?
A. Log on to her computer as an Administrator, and then run the cipher /e command.
B. Instruct the user to run the cipher /e command.
C. Log on to her computer as an Administrator, and then run the Secedit /enforce command.
D. Instruct the user to run the Secedit /enforce command.
E. Log on to her computer as an Administrator, and then run the Convert d: /FS:NTFS command.
Answer: E

20. Your Windows 2000 Professional computer is configured to support two monitors. You install a DOS­based application on your computer. The application uses the Windows 2000 Professional default settings Autoexec.nt and Config.nt.Your primary and secondary video adapters are both set to 16­bit color, 1024 x 768 resolution, and default refresh rates. You create a shortcut for the DOS­based application on the primary monitor's desktop and use the default PIF settings.You attempt to run the DOS­based application on the primary monitor. The application opens, but the display area is scrambled. You then attempt to run the DOS­based application on the secondary monitor. The application does not open. Both monitors function correctly when you run Windows­based applications.What should you do?
A. Change the color setting for both video adapters to 256 colors. Reconfigure the shortcut properties to run the DOS­based application in full­screen mode.
B. Change the refresh rate setting to optimal for both video adapters. Reconfigure the PIF settings of the DOS­based application to start in a window.
C. Change the drivers for the secondary video adapter from WDM­compliant drivers to DOS drivers. Reconfigure the PIF settings to run the DOS­ based application in full­screen mode.
D. Update the drivers for the primary video adapter. Change the secondary video adapter to use 640 x 480 resolution and 256 colors.
Answer: A

21. You install Windows 2000 Professional on your portable computer. You use a docking station for your portable computer when you are in the office.You install an ISA­based SCSI adapter in your docking station. You insert your computer into the docking station and start the computer. The SCSI adapter is not detected during the startup process.You start the Add/Remove Hardware wizard. When the wizard process is finished, the SCSI adapter is not listed. You want to allow Windows 2000 Professional to detect the SCSI adapter.What should you do?
A. Restart the Add/Remove Hardware wizard. Manually add the SCSI adapter drivers.
B. Restart the computer in safe mode. Restart the Add/Remove Hardware wizard to detect the SCSI adapter.
C. Configure Windows 2000 Professional to use driver signing. Restart the Add/Remove Hardware wizard to detect the SCSI adapter.
D. Copy the SCSI adapter drivers to the Winnt\Driver Cache\i386 folder. Restart the Add/Remove Hardware wizard to detect the SCSI adapter.
Answer: A

22. Your company has just upgraded its CAT 5 Ethernet network from 10 Mbps to 100 Mbps. After the upgrade, the 20 Windows 2000 Professional computers in the marketing department can no longer connect to the network. The remaining 80 Windows 2000 computers in the company can connect, however. Your company uses NWLink as the only network protocol.You need to connect the computers in the marketing department to the network. What must you do?
A. Configure the NWLink frame type of the network adapters to be Ethernet 802.3.
B. Configure the NWLink frame type of the network adapters to be Ethernet II.
C. Replace the network adapters with 10/100 BNC network adapters.
D. Replace the network adapters with 10/100 UTP network adapters.
Answer: D

23. A folder on your Windows 2000 Professional computer contains bitmap files that have been compressed from 2 MB to 1 MB. You want to copy one of the compressed bitmap files from your hard disk to a 1.4­MB floppy disk.When you attempt to copy the file, you receive the following error message:
"Destination drive is full."What should you do?
A. Move, rather than copy, the compressed bitmap file to the floppy disk.
B. Reformat the floppy disk. Then copy the compressed bitmap file to the floppy disk.
C. Use another program to compress the bitmap file before copying it to the floppy disk.
D. Copy an empty compressed folder to the floppy disk. Then copy the compressed bitmap file to a folder on the floppy disk.
Answer: C

24. You have implemented the Hisecws.inf security template on all the Windows 2000 Professional client computers in your network.A user has received a driver and utility software for an internal SCSI controller in his computer. He uses the manufacturer­provided CD to install the driver and the utility. He restarts the computer and reports that the internal SCSI controller is not working correctly. You discover that the driver is not installed correctly.What should you do?
A. Disable the security template. Reconfigure the Driver Signing option. Install the driver. Enable the security template.
B. Reconfigure the Driver Signing option. Disable the security template. Install the driver. Enable the security template.
C. Run the Sigverif command. Reconfigure the Driver Signing option. Install the driver.
D. Run the Sigverif command. Disable the security template. Install the driver. Enable the security template.
E. Run the Sfc /cancel command. Install the driver. Run the Sfc /enable command.
Answer: A

25. You are administering a Windows 2000 Professional, single Pentium II 400­MHz processor computer. You need to install a new accounting software application. The software manufacturer recommends that you use a dual­processor configuration. First, you install a second identical processor in your computer.You need to ensure that you will be able to install the new software. What should you do next?
A. Update the HAL to support multiple processors.
B. In Device Manager, disable the Direct Memory Access Controller.
C. Use the Add/Remove Hardware wizard to detect and install the driver for the new processor.
D. Reinstall Windows 2000 Professional to support a multi­processor configuration.
Answer: A

26. You want to upgrade 400 computers from Windows 95 to Windows 2000 Professional. Most of the computers in your company use the same hardware. However, several different peripheral devices are used throughout the company.You want to verify that all of the hardware in use is compatible with Windows 2000 Professional. You want to accomplish this with the least amount of administrative effort.What should you do?
A. Create several different computer configurations. Install Windows 2000 Professional and enable driver signing.
B. Create a bootable floppy disk that contains and automatically runs Winnt32.exe /CheckUpgradeOnlyQ. Send the floppy disk to each user on the network.
C. Copy the contents of the Windows 2000 Professional CD­ROM to a network share. From the network share, modify your network logon scripts to run Winnt32.exe /Unattend:ReportOnly.
D. Use Setup Manager to create a Setup.inf file. Add the entry ReportOnly=Yes to the [Win9xUpg] section of the answer file. Run Winnt32.exe /Unattend:Setup.inf on all of the different computer configurations.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved