Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-123 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-123 Sample Questions:

1.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. You meet with the chief financial officer (CFO) to explain your role as the SAM consultant. You need to explain to the CFO the responsibilities of corporate officers in SAM and in license compliance. What are two possible responsibilities of corporate officers? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A:Corporate officers have primary responsibility to the shareholders to protect the assets of the company. When software licenses are out of compliance, the company is breaking the law. Corporate officers are entrusted to ensure that the company operates within the boundaries of the law.
B:Because SAM involves a contract, corporate officers should delegate responsibility for software license compliance to a contract administrator.
C:Corporate officers can pass to their subordinates all penalties that are imposed when a company is found out of compliance with software license agreements.
D:In some countries, piracy in the form of using unlicensed software is a criminal offense. Corporate officers who are responsible for software license compliance could be held responsible for their companys violation of the law.
Answer: A, D

2.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. You are conducting a full SAM review and program. You need to identify the product information that should be stored in the license inventory database to match the scan with the purchase data. Which information should you identify?
A: the purchased service pack and the patch state
B: the program name, the publisher, the last four version numbers for the file, the last four version numbers for the edition, the language, the file size, the file name, the file creation date, and the platform
C: the program name and edition, the version, the publisher, the language, and the platform
D: the purchased media form
Answer: C

3.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. The company network contains 250 desktops and 20 servers. You conducted a full SAM review and implemented a program, which is now in place. The customer wants to migrate from an earlier version of Microsoft Office to the version before the current version. Nearly all 250 desktops are affected. The customers reseller made a good offer for System Builder licenses for the current version of Office. You need to explain to the customer why purchasing System Builder licenses is not a good choice. Which reason should you use?
A: System Builder licenses are more expensive than volume licenses.
B: The customer must purchase System Builder licenses before the software can be installed.
C: System Builder licenses cannot be upgraded.
D: The customer is not qualified as a system builder.
Answer: D

4.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. The customer wants to conduct a scan by using a deployment tool that is not designed for software inventories. You need to explain to the customer why he should purchase a separate scan tool for SAM. Which two reasons should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:A specialized SAM scan tool enhances the functionality of the existing deployment tool.
B:A specialized SAM scan tool reduces the need for ongoing, labor-intensive reviews.
C:The deployment tool reports only on software from its own publisher.
D:The deployment tool does not provide information on versions, patches, and service releases.
Answer: A, B

5.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. You are conducting a full SAM review and program, which includes the creation of a software inventory for more than 1,000 desktops and servers. The scan tool has collected software data from all desktops and servers. You need to produce a management report about the software inventory. Which method should you use?
A: Produce a detailed report of the employees who have violated acceptable use policies.
B: Print a list of every installed software copy on every desktop and server. Group the list by publisher and by product name or workstation.
C: Report all operating systems for every desktop and server to see if there are dual-boot systems.
D: Produce reports by exception.
Answer: D

6.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. You are conducting a full SAM review and program, which includes a review of the SAM policies and procedures. The customer agrees to the review and gives you all the available policies and procedures. You need to ensure that the policies and procedures are correct, complete, and implemented. Which action or actions should you perform? (Choose all that apply.)
A:Analyze the policies and procedures for purchasing, deployment, usage, and documentation for incomplete and missing elements.
B:Find out if a site-metering and license-monitoring system is installed at the customers location.
C:Observe employee work habits to find out how processes and procedures are implemented.
D:Interview employees to find out how processes and procedures are implemented.
Answer: A, C, D

7.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. The company has 500 desktops and 40 servers. You discover that there are license overages and shortages. The customer purchased all licenses at the lowest possible price. He purchased most Microsoft Office software as a System Builder license. You send several of these licenses to Microsoft Product Identification (PID) and learn that some of the licenses are not original. You identify school versions that were purchased as Full Package Product (FPP). You learn that the reseller who made this transaction was a brother of the former chief operations officer (COO). You need to recommend the most appropriate action for the customer. Which action should you recommend?
A: Create and implement a tailored purchase model by using volume licenses.
B: Close the license gap for this compliance check by purchasing the least costly option.
C: Call the most respectable dealer where the customer previously bought software.
D: Recommend an attorney who can represent the former COO and his brother in court.
Answer: A

8.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. The customer wants to conduct a desktop audit by asking an information technology (IT) department staff member to visit each desktop and to check its registry. You need to explain to the customer why a SAM scan tool would provide a more effective and efficient auditing method than a manual audit. Which reason should you use?
A: A manual audit provides only a snapshot of information. A SAM scan tool provides ongoing, up-to-date information.
B: A manual audit might not cover every device in the company. A SAM scan tool guarantees that every device in the company is included.
C: To perform a manual audit, you must shut down the servers, which disrupts business. A SAM scan tool does not disrupt business.
D: A manual audit can be conducted only on weekends. A SAM scan tool can be operated during business hours.
Answer: A

9.You are a Software Asset Management (SAM) consultant for a company. The customer requests a full SAM review and program, which includes the creation of a license inventory and software inventory for 700 desktops and 60 servers. The company has several Select License agreements and Open License agreements, as well as hundreds of single license agreements. All desktops and servers are from well-known manufacturers and run Original Equipment Manufacturer (OEM) operating systems. The customer has collected all licenses and agreements that could be found. You need to create a license inventory by using the most efficient method for the customers large amount of license collateral. Which two methods should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A:Try to import the license installation keys from the registry, and then transcript the keys into a valid license record for the installed software.
B:Assign each license to a desktop or a server.
C:Try to import as much license information as possible from the publisher or reseller databases to prevent manually entering the information into the license inventory.
D:Enter the license information into a spreadsheet or database that is grouped by license type and agreement type.
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved