Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-121 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-121 Sample Questions:

1. Which licenses or agreement types provide downgrade rights? (Choose all that apply.)
A.all Select License agreements
B.all OEM licenses
C.all Full Package Product
D.all Open License agreements
E.any agreement that includes Software Assurance
Answer: A, D, E

2. You are a licensing specialist. Your customer is Fourth Coffee, a small coffee retailer that
specializes in coffee beans from around the world. Company Background Fourth Coffee was founded on September 4, 2003, and has 35 employees. The companys main office and 10 retail stores are located in Canada. Due to budget constraints, Fourth Coffee does not have a dedicated
IT department and can upgrade hardware and software only every four years. Network Description The main office has five desktops and two servers. One server runs Microsoft Small Business Server 2003, and the second server runs Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition, with Microsoft Office 2003 Professional Enterprise Edition through Terminal Server. Each retail store has a new desktop that connects to the terminal server in the main office. Current Licensing Solution Before Terminal Server was deployed, some older versions of Office were acquired through Full Package Product, and some older versions were preinstalled on desktops that were purchased one year ago. Some Office licenses were purchased with Software Assurance through the Open Business program. Confusion exists as to whether Fourth Coffee is properly licensed. Business Goals Fourth Coffee expects to open a total of 10 additional stores in England and Australia in the next year. The company president wants to standardize all desktops on the latest version of Office Professional, Enterprise Edition; Windows XP Professional; and Windows Server with Terminal Server enabled. End of repeated scenario You need to recommend a technology solution to meet Fourth Coffees expected growth. What should you recommend?
A. Add one additional server running Windows Server 2003, Datacenter Edition, at the main office.
B. Replace Small Business Server 2003 with Windows Server 2003.
C. Add one additional terminal server at the main office.
D. Move from using Terminal Server to having all software installed on the local desktops.
Answer: B

3. What are the characteristics of a qualified desktop?
A. Any personal computers and similar devices used to do work for the company and capable of running enterprise products. Included are home computers and mobile devices. Not included are computers running as a server only, computers running line­of­business software only, and systems running an embedded operating system.
B. Any personal computers and similar devices used to do work for the company and capable of running enterprise products.Not included are computers running as a server only, computers running line­of­business software only, and systems running an embedded operating system.
C. Any personal computers and similar devices used to do work for the company and capable of running enterprise products. Included are computers running as a server only, computers running line­of­business software, and systems running an embedded operating system.The devices must be purchased by the company during the term of its licensing agreement.
D. Any personal computers and similar devices used to do work for the company and capable of running enterprise products.Included are computers running as a server only, computers running line­of­business software, and systems running an embedded operating system. The devices must have a Microsoft Windows operating system.
Answer: B

4. You are a licensing specialist. Your customer has an Open Business agreement with Software Assurance. The agreement expires today. The chief information officer (CIO) has not yet decided if he wants to renew Software Assurance. You need to identify how much time the CIO has to renew
Software Assurance. Which length of time should you identify?
A. 30 days
B. 60 days
C. 90 days
D. 120 days
Answer: C

5. You are a licensing specialist. You have a new customer who purchased Microsoft Windows XP Professional through Original Equipment Manufacturer (OEM) channels. The customer needs to create a standardized desktop image of Windows XP Professional for all company desktops. The customer needs to deploy the new image without activating the product. What should the customer do?
A. Use volume license media and a volume license product key to create the standardized image.
B. Use retail media or OEM media and a volume license product key to create the standardized image.
C. Use volume license media and a retail product key or an OEM product key to create the standardized image.
D. Use retail media or OEM media and a retail product key or an OEM product key to create the standardized image.
Answer: A

6. You are a licensing specialist. You have a customer in England who is interested in Software Assurance. You need to identify the cost per year of Software Assurance for Systems, Applications, and Servers licenses for your customer. Which cost should you identify?
A. 29 percent of the Systems license price, 29 percent of the Applications license price, and 25 percent of the Servers license price
B. 25 percent of the Systems license price, 29 percent of the Applications license price, and 29 percent of the Servers license price
C. 29 percent of the Systems license price, 25 percent of the Applications license price, and 25 percent of the Servers license price
D. 25 percent of the Systems license price, 29 percent of the Applications license price, and 25 percent of the Servers license price
Answer: A

7. You are a licensing specialist. Your customer is Fourth Coffee, a small coffee retailer that specializes in coffee beans from around the world. Company Background Fourth Coffee was founded on September 4, 2003, and has 35 employees. The companys main office and 10 retail stores are located in Canada. Due to budget constraints, Fourth Coffee does not have a dedicated IT department and can upgrade hardware and software only every four years. Network Description The main office has five desktops and two servers. One server runs Microsoft Small Business Server 2003, and the second server runs Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition, with Microsoft Office 2003 Professional Enterprise Edition through Terminal Server. Each retail store has a new desktop that connects to the terminal server in the main office. Current Licensing Solution Before Terminal Server was deployed, some older versions of Office were acquired through Full Package Product, and some older versions were preinstalled on desktops that were purchased one year ago. Some Office licenses were purchased with Software Assurance through the Open Business program. Confusion exists as to whether Fourth Coffee is properly licensed. Business Goals Fourth Coffee expects to open a total of 10 additional stores in England and Australia in the next year. The company president wants to standardize all desktops on the latest version of Office Professional, Enterprise Edition; Windows XP Professional; and Windows Server with Terminal Server enabled. End of repeated scenario You need to recommend the most appropriate software­license acquisition model for Fourth Coffee. What should you recommend?
A. The main office should acquire all licenses for all locations.
B. The main office and each store should acquire its own OEM server and application licenses.The main office should purchase Software Assurance.
C. The main office should acquire all server and application licenses for all locations. Each store should purchase its own hardware with OEM versions of Windows XP Professional installed.
D. The main office should acquire all server and application licenses for all Canada locations. Each store in England and Australia should acquire its own licenses.
Answer: C

8. You are a licensing specialist. Your customer is Margies Travel. Company Background Margies Travel first opened more than 30 years ago with two employees, two telephone lines, and two typewriters. In addition to the two full­time employees, the company currently has 12 part­time employees, who share desktops. Recently Margies Travel began advertising its services on the Internet. The positive response to the companys seasonal travel specials caught the company by surprise. Network Description Margies Travel has one server and eight desktops. The server runs Microsoft Windows 2000 Server and Microsoft Access 97. The desktops run a third­party travel software program and Microsoft Office 97. The anticipated software refresh cycle is 5 years. Current Licensing Solution The owner of the company did not budget for new hardware and software acquisitions, and he is having difficulty managing software acquisition. Business Goals
In order to keep up with sales growth, the company will need to upgrade the existing server to Windows Server 2003 and Access 2003 and all desktops to Office 2003 Professional. The owner will also need to hire at least two additional full­time employees, who will require their own desktops. End of repeated scenario You need to advise Margies Travel to change its current licensing acquisition process. Which two factors are causing the need for change? (Choose two.)
A. budget considerations
B. recent growth in sales
C. the need to hire two additional full­time employees
D. the need to offer seasonal travel specials
E. licensing management concerns
Answer: A, E

9. You are a licensing specialist. Your customer is Margies Travel. Company Background Margies Travel first opened more than 30 years ago with two employees, two telephone lines, and two typewriters. In addition to the two full­time employees, the company currently has 12 part­time employees, who share desktops. Recently Margies Travel began advertising its services on the Internet. The positive response to the companys seasonal travel specials caught the company by surprise. Network Description Margies Travel has one server and eight desktops. The server runs Microsoft Windows 2000 Server and Microsoft Access 97. The desktops run a third­party travel software program and Microsoft Office 97. The anticipated software refresh cycle is 5 years. Current Licensing Solution The owner of the company did not budget for new hardware and software acquisitions, and he is having difficulty managing software acquisition. Business Goals
In order to keep up with sales growth, the company will need to upgrade the existing server to Windows Server 2003 and Access 2003 and all desktops to Office 2003 Professional. The owner will also need to hire at least two additional full­time employees, who will require their own desktops. End of repeated scenario You need to recommend the most appropriate licensing solution. What should you recommend?
A. Open Business
B. Open Volume
C. Select License
D. Enterprise Subscription
Answer: A

10. You are a licensing specialist. Your customer is Margies Travel. Company Background Margies Travel first opened more than 30 years ago with two employees, two telephone lines, and two typewriters. In addition to the two full­time employees, the company currently has 12 part­time employees, who share desktops. Recently Margies Travel began advertising its services on the Internet. The positive response to the companys seasonal travel specials caught the company by surprise. Network Description Margies Travel has one server and eight desktops. The server runs Microsoft Windows 2000 Server and Microsoft Access 97. The desktops run a third­party travel software program and Microsoft Office 97. The anticipated software refresh cycle is 5 years. Current Licensing Solution The owner of the company did not budget for new hardware and software acquisitions, and he is having difficulty managing software acquisition. Business Goals
In order to keep up with sales growth, the company will need to upgrade the existing server to Windows Server 2003 and Access 2003 and all desktops to Office 2003 Professional. The owner will also need to hire at least two additional full­time employees, who will require their own desktops. End of repeated scenario You need to recommend the most cost­effective licensing for Windows Server 2003. Which two options are the most cost effective? (Choose two.)
A. Windows Server 2003 license with User client access licenses (CALs)
B. Windows Server 2003 license with Device client access licenses (CALs)
C. Windows Server 2003 license with External Connector
D. Windows Server 2003 licensed in Per Server mode
Answer: B, D

11. You are a licensing specialist. Your customer is Consolidated Messenger, a messenger company. Company Background Consolidated Messenger has 120 employees who work in the companys office in Toronto. The company recently acquired another messenger company that has 35 employees who work in an office in Montreal and five employees who are field sales representatives. Consolidated Messenger anticipates a 75 percent increase in sales over the next two years. Network Description The Toronto office of Consolidated Messenger has 120 desktops that run Microsoft Windows 2000 Professional. One hundred of the desktops run Microsoft Office
2000 Standard and 20 run Office XP Professional. The Toronto office also has a single server, which runs Windows 2000 Advanced Server. The Montreal office of the newly acquired company has a single server, which runs Microsoft Small Business Server 2000. The office also has 35 desktops that run Windows 98 and Office 97. The sales representatives connect to the server remotely by using Terminal Server. Current Licensing Solution Consolidated Messenger acquired licenses through an Open Business agreement. The Montreal company purchased software through retail channels and OEM. Business Goals The IT manager at Consolidated Messenger has the following goals: Upgrade Windows 2000 Server to Windows Server 2003. Standardize both offices on the same desktop software. Deploy Windows Server 2003 at the Montreal office. Manage and track all software licenses for both companies. Deploy Microsoft Exchange Server in both offices within two years. Due to budget constraints, Consolidated Messenger seeks a solution that can help the two companies stay current without making large software purchases. End of repeated scenario You need to recommend the most appropriate licensing solution for standardizing the desktop software. What should you recommend?
A. Purchase new Full Package Products for the Montreal office. Acquire Software Assurance for the Toronto office under the current licensing agreement.
B. Acquire Software Assurance under the current licensing agreement to upgrade both the Montreal and Toronto offices.
C. Initiate a new Select License agreement to cover both offices.
D. Initiate a new Open Value agreement to cover both offices.
E. Initiate a new Open Value Companywide Option agreement to cover both offices.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved