Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-086 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-086 Sample Questions:

1. Maria creates a package for a custom application. She then creates an advertisement to target a collection of client computers to install the program.
Users report that the advertisement has not appeared on their client computers. You verify that the client computers are members of the specified collection.
What is the most likely cause of the problem?
A: The advertisement start time has not occurred yet.
B: The package has not been copied to any distribution points.
C: The advertised program already exists locally on each client computer.
D: The computers were not members of the collection when the advertisement was created.
Answer: A

2. You want to increase the throughput of site-to-site communications for your SMS site by adding a second Asynchronous RAS Sender. You attempt to install a second instance of the Asynchronous RAS Sender on the site server. You receive an error message. What should you do?
A: Modify the registry on the site server.
B: Install an Asynchronous RAS Sender on another server in your site.
C: Change the schedule of the Asynchronous RAS Sender on the site server.
D: Create a second address for the Asynchronous RAS Sender on the site server.
Answer: B

3. You select software metering when you install an SMS primary site server. Now you want to use software metering for your site. What should you do first?
A: Use Custom Setup on the software metering server to create a software metering site system.
B: Use the SMS Administrator console to create a software metering site system or to select an existing site system.
C: Create a collection for all client computers that will be configured for software metering.
D: Enable software inventory for all client computers that will be configured for software metering.
Answer: B

4.You have installed an SMS primary site by using Custom Setup. During installation, you enabled NetWare Bindery support. You want information about NetWare bindery client computers on your network to appear in your SMS site database. What must you do?
A: Enable NetWare NDS Logon Discovery.
B: Enable NetWare NDS Client Installation.
C: Install Gateway Services for NetWare.
D: Install File and Print Services for NetWare.
E: Add Smsls.scr to the logon script of the site server.
Answer: C

5. Your network consists of two sites, one in London and one in Paris. The London site is a central SMS 1.2 site. The Paris site is a secondary SMS 1.2 site that reports to London. The central site is configured to use Microsoft SQL Server 6.5,
which runs on a separate computer. You want to upgrade the central site to SMS 2.0. Which actions must you perform before you can start the upgrade? (Choose all that apply.)
A: I nstall Microsoft Internet Explorer 4.01 Service Pack 1 or later on the central site server.
B: Install Microsoft Internet Explorer 4.01 Service Pack 1 or later on the secondary site server.
C: Install Microsoft Windows NT Server 4.0 Service Pack 4 or later on the central site server.
D: Install Microsoft Windows NT Server 4.0 Service Pack 4 or later on the secondary site server. E:Upgrade the SQL Server computer to SQL Server 7.0.
F:Convert the SMS databases to SMS 2.0 database format.
Answer: A, C

6. Your company's network consists of two domains named CORP and RESEARCH. No trust relationships exist between the CORP domain and the RESEARCH domain. The site server for your SMS primary site is a domain controller in the RESEARCH domain. The SMS service account is a member of the SMS Accounts global group in the RESEARCH
domain. You want to configure your site so that the domain controllers in both domains will become SMS logon points. Which three actions should you take to accomplish this goal? (Choose three.)
A: Configure the RESEARCH domain to trust the CORP domain.
B: Configure the CORP domain to trust the RESEARCH domain.
C: Add the Domain Admins group from the CORP domain to the Administrators group in the RESEARCH domain.
D: Add the SMS Accounts group from the RESEARCH domain to the Administrators group in the CORP domain.
E: Run the Smsman.exe file on each domain controller.
F: Enable Windows Networking Logon Discovery for the RESEARCH domain and the CORP domain.
G: Assign the client access point role to each domain controller in the RESEARCH domain and the CORP domain.
Answer: B, D, F

7. You plan to configure a site hierarchy as follows: London and Paris report to Rome.
Tokyo and Seoul report to Taipei. Rome and Taipei report to Vancouver.
What is the relationship of Rome to Paris?
A: Rome is a child site of Paris.
B: Rome is a parent site of Paris.
C: Rome is a central site to Paris.
D: Rome is a secondary site to Paris.
E: No relationship exists.
Answer: B

8. Your company's network consists of a single IP subnet. All computers on the network are running Microsoft Windows NT Workstation or Microsoft Windows NT Server and are DHCP clients. There are three domains on your network named CORP, MIS, and SALES.
The MIS domain and the SALES domain both trust the CORP domain. The Domain Admins group in the CORP domain is a member of the Administrators group on all computers on the network.
You use Custom Setup to install an SMS primary site server on a domain controller in the MIS domain. The site settings are set to the default values. The SMS service account is a member of the Domain Admins group in the CORP domain. You want to accomplish the following goals:
The domain controllers of each domain will be configured as logon points.
The domain controllers of each domain will be configured as client access points. All computers on the network will have SMS client software installed.
All computers on the network will report their hardware inventory data without user intervention. You take the following actions:
Enable Windows NT Remote Client Installation for all supported platforms. Enable and schedule Network Discovery for all client operating systems. Enable hardware inventory on client computers.
Which result or results do these actions produce? (Choose all that apply.)
A:The domain controllers of each domain are configured as logon points.
B:The domain controllers of each domain are configured as client access points.
C:All computers on the network have SMS client software installed.
D:All computers on the network report their hardware inventory data without user intervention.
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved