Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 650-251 Exam - Cheat-Test.com

Free 650-251 Sample Questions:

1. Quality of service is analyzed at which service component within the Cisco Unified Communications plan phase?
A. Network Readiness Assessment
B. Application Readiness Assessment
C. Site Readiness Assessment
D. Operation Readiness Assessment
Answer: A

2. Which optimize phase service component assesses the current state of the network management infrastructure of a customer to identity issues and opportunities that lead to recommendations for improving the ability to manage their Cisco Unified Communications system?
A. Deployment Assessment
B. Technology Assessment
C. Security Assessment
D. Operations Assessment
Answer: D

3. Which statement most accurately describes the account planning service component in the prepare phase for Cisco Unified Communications?
A. It performs a detailed financial analysis, including current phone network costs, training, and return of investment.
B. It researches unique challenges and conducts competitive analysis to determine a vertical approach and strategy.
C. It identifies the key players, high­level solution requirements, timelines, and scope of the opportunity.
D. It provides the partner with information regarding customer acceptance of the new solution.
Answer: B

4. Which phase includes conducting Cisco Unified Communications network traffic analysis and capacity planning in order to ensure high availability?
A. Design
B. Prepare
C. Maintain
D. Optimize
Answer: D

5. Which two of the following activities are included in the Cisco Unified Communications staff development? Select two.
A. Collect Cisco Unified Communications Training Materials
B. Develop Job Role Training Requirement
C. Request for Training Budget
D. Develop Curriculum Map
E. Develop Informal Basic Training
Answer: B, D

6. Which Service component in Cisco Unified Communications operate phase identifies and solves reoccurring incidents by analyzing incident trends to identify patterns and systemic conditions?
A. Problem Management
B. Incident Management
C. Change Management
D. Systems Monitoring
Answer: A

7. Which service component in the design phase describes developing a detailed, site­specific plan for implementing the new technology system or solution?
A. Implementation Plan Development
B. Detailed Design Development
C. Systems Acceptance Test Plan Development
D. Staging Plan Development
Answer: A

8. The final documentation that records detailed implementation information for customers, including specific design requirements, are delivered at which server component within the Cisco Unified Communications implement phase?
A. Project Closeout
B. As­Built Documentation
C. Operations Setup
D. Post­Implementation Support Handoff Meeting
Answer: B

9. Which service component in the plan phase evaluates the readiness of your current facilities infrastructure to support Cisco Unified Communications system development?
A. Network Readiness Assessment
B. Operation Readiness Assessment
C. Site Readiness Assessment
D. Application Readiness Assessment
Answer: C

10. Which of the following three service requirements are included in the Cisco Unified Communications optimize phase? Select three.
A. Business Case Alignment
B. Security Assessment
C. Incident management
D. Operations Readiness Assessment
E. Technology Assessment
Answer: A, B, E

11. Which phase includes the activity of assisting the customer to monitor their Cisco Unified Communications system performance and to respond to trouble reports?
A. Maintain
B. Deploy
C. Operate
D. Optimize
Answer: C

12. Which service component includes preparing for the Cisco Unified Communications customer demonstrations and presenting an overview of the applicable solutions?
A. Present an Overview of the Design
B. Conduct Administrator and End­User Trainging
C. Customer Educations
D. Proof of concept
Answer: C

13. Which two Cisco Unified Communications service components focus only on software implementation? Select two.
A. Messaging Implementation
B. Rich Media Implementation
C. Personal Assistant Implementation
D. Auto Attendant Implementation
E. Call Control Implementation
Answer: C, E

14. Which of the following best defines the Cisco Lifecycle Services approach?
A. the minimum set of services that are needed to successfully deploy and manage technology solution
B. system design to help ensure selection of the most appropriate products
C. business requirements and investments as they pertain to asset lifecycle management
D. technology strategies and related product lifecycles that are required to ensure minimal risks and maximum return of investment
Answer: A

15. What is the primary objective of the plan phase?
A. Assess the existing environments to determine if it can support the proposed system.
B. Identify the activities for installing and configuring the equipment at the customer sites.
C. Gather high­level solution requirements, and understand the customer business needs an the opportunity.
D. Prepare the activities for day­to­day support, management, and monitoring of the newly implemented system.
Answer: A

16. Which device level design detailed development activity is associated with the create template for each user group task that includes type of phone, required applications and soft key configuration?
A. Design Network Management and Operation Infrastructure
B. Conduct Station Reviews
C. Design Database Integration
D. Design Call Control System
E. Host Feature/Function Design Workshop
F. Design ISN Configuration
Answer: B

17. Which service component in a detailed design development focuses on identification and configuration of the actual network components (routers, servers, local­area networks, and so on) to be incorporated to run and support a Cisco Unified Communications system.
A. System Design Workshop
B. Feature and Functionality Design Workshop
C. Device­level Design Workshop
D. Physical Design Workshop
Answer: D

18. Which of the following phases assesses the current network infrastructure of a customer?
A. Prepare
B. Plan
C. Analyze
D. Design
Answer: B

19. Which three service components belong to the operate phase? Select three.
A. Change Management
B. Operations Implementation
C. System monitoring
D. Incident Management
E. Operations Assessment
Answer: A, C, D

20. Which phase and service component includes comparing the solution requirements with the bill of materials and high­level design in order to finalize the detailed business and technology requirements for
the Cisco Unified Communications solution?
A. Plan ­ Application Readiness Validation
B. Prepare ­ Proof of Concept
C. Prepare ­ Technology Strategy Development
D. Plan ­ Systems Requirements Validation
Answer: D

21. Which two of the following activities are included in the Cisco Unified Communications project closeout? Select two.
A. Complete Ongoing Support Handoff Materials
B. Prepare for Handoff Meeting
C. Update Leading Practices
D. Obtain Customer Satisfaction Feedback
Answer: C, D

22. During the implement phase, systems acceptance testing provides which two of the following services for the customer? Select two.
A. It installs, configures, and verifies monitoring tools and processes in accordance with the operations implementation.
B. It verifies that the Cisco Unified Communications solutions is ready for production.
C. It verifies that the Cisco Unified Communications solution meets their business and technical requirements.
D. It executes and verifies the migration plan by migrating network services from an existing state to a future state.
E. It provides automated tools for measuring system performance under load.
Answer: B, E

23. Which service component if detailed design development includes completing the Cisco Unified Communications station review template and ensuring that user groups have the right set of features, functions, dialing capabilities, and applications?
A. Device­Level Design
B. System Design Workshop
C. Feature and Functionality Design Workshop
D. Physical Design Workshop
Answer: A

24. Which implement phase service component describes the activities to install and test your Cisco Unified Communications solution in a non production lab environment?
A. Proof of Concept
B. Acceptance Testing
C. Staging
D. Lab Testing
Answer: C

25. Which includes an activity to host a workshop that focuses on the identification and configuration of the actual network components (routers, servers, local­area network or LAN, and so on) that will be incorporated to run and support the Cisco Unified Communications system?
A. Implement
B. Design
C. Plan
D. Prepare
Answer: B

26. Which phase includes testing operational processes and procedures in accordance with the Cisco Unified Communications operations plan?
A. Operate
B. Design
C. Deploy
D. Implement
Answer: D

27. In which phase is the staff training development for Cisco Unified Communications planned?
A. Design
B. Implement
C. Plan
D. Prepare
Answer: B

28. n which of the following phases can you ensure that the new Cisco Unified Communications solution is integrated without disrupting the existing network?
A. Operate
B. Plan
C. Deploy
D. Implement
Answer: B

29. What customer benefits are provided by conducting a project kickoff in the Cisco Unified Communications plan phase?
A. It helps to confirm project roles and responsibilites, and milestones dates.
B. It reduces the risk of downtime caused by facilities­related problems.
C. It ensures that the customer receives a detailed network diagram.
D. It ensures end­user support immediately after the launch of the new system.
Answer: A

30. Which service components develops a plan that identifies the necessary steps to move from an existing system to the Cisco Unified Communications system?
A. Migration Plan Development
B. Detailed Design Development
C. Staging Plan Development
D. Implementation Plan Development
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved