Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 650-196 Exam - Cheat-Test.com

Free 650-196 Sample Questions:

Q: 1
Which small business desktop application is left with the customer to modify voice and user settings on the Cisco Unified Communications 500 Series?
A. Cisco Configuration Assistant
B. Cisco Office Manager
C. Cisco FindIT
D. Cisco WebEx Phone Connect
Answer: A

Q: 2
Address translation is another component of Layer 3 design. Which two type of address translation allow an IP Address to be duplicated? (Choose two.)
A. PAT
B. DAT
C. NAT
D. FAT
E. CAT
Answer: A,C

Q: 3
What is the difference between Cisco Catalyst 2960 LAN Base Series and Cisco Catalyst 2960 LAN Lite Series?
A. Only the Cisco Catalyst 2960 LAN Lite Series supports Power over Ethernet.
B. Only the Cisco Catalyst 2960 LAN Lite Series supports Gigabit Ethernet uplinks.
C. Only the Cisco Catalyst 2960 LAN Base Series can be managed by Cisco Network Assistant.
D. Only the Cisco Catalyst 2960 LAN Base Series offers enhanced Layer 2+intelligent LAN services.
Answer: D

Q: 4
Which program houses all the small business partner training resources?
A. SB University
B. Campaign Builder
C. Select Certification
D. Market Cisco Technologies and Services
Answer: D

Q: 5
What selling feature is available across all Cisco SPA IP Phones?
A. High-definition voice
B. Dynamic softkeys
C. Interactive video
D. Wi-Fi and Bluetooth
Answer: D

Q: 6
What are two advantages that the Cisco SA 520 all-in-one UTM security device has over implementing a typical router in a small business network? (Choose two.)
A. Access control lists
B. Higher bandwidth
C. Virtual private networks
D. URL filtering
E. Cisco Intrusion Prevention System
Answer: C,D

Q: 7
Which two options are customer value propositions of the Cisco Business Edition 3000? (Choose two.)
A. Advanced Cisco Unified Communications functionality and scalability up to 1000 users
B. Deployment as a hosted service
C. Enables a smooth migration from outdated TDM systems to IP
D. Requires dedicated IT resources to support
E. Value-priced Cisco Unified Communications solution for medium-sized businesses
Answer: C,E

Q: 8
Which Cisco product would a partner select to maintain a customer network and generate recurring revenue?
A. OnPlus
B. Quad
C. TelePresence
D. WebEx
Answer: A

Q: 9
Which Cisco RV Series Router can support up to 7 WAN connections or 13 LAN connections?
A. RV016
B. RV042
C. RV082
D. RV220W
Answer: A

Q: 10
Bridges and switches are Layer 2 devices that provide the same basic functionality but that also have some differences. Which two traits apply to switches only? (Choose two.)
A. Typically have fewer ports because forwarding decisions are made in software
B. Are faster because forwarding decisions are made on hardware
C. Supports Layer 2 VLANs
D. Flood frames out all ports
E. Segment LANs
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved