Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-671 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-671 Sample Questions:

1. A growing retail company with 600 employees is considering a Cisco Unified Wireless Network solution.
In meeting with many members of the executive team, you have learned that the main concern of the company is the lack of time that the sales staff has on the sales floor to interact with customers because of time spent doing inventory management. Which of the following is the most appropriate point to focus on when proposing a Cisco Unified Wireless Network solution to the executive team of the company?
A. With the Cisco solution, you can provide voice-over-Wi-Fi phones to all your staff for free, which improves their productivity, allowing them to spend more time with customers.
B. With the Cisco solution, you can enable mobile applications, which provide tangible cost savings and return on investment (ROI) through improved productivity.
C. The Cisco solution allows sales staff to do inventory ordering right at the product shelf, which increases the opportunities for customer interactions and raises the possibility of higher sales.
D. The Cisco solution enables improved productivity due to mobility, which leads to quicker inventory management.
Answer: C

2. An enterprise company hires a management consultant, Mary Hunt, to improve corporate knowledge-management systems. The role requires her to be highly mobile within the enterprise as she gathers information from a variety of employees. When Mary is back at her desk, she must compare her new data with the data hosted on the corporate servers. After she logs in, the network recognizes her consultant status and allocates her the appropriate access rights.
Which of the following enables this scenario?
A. location-based services
B. guest access
C. enhanced security
D. network admission control (NAC)
Answer: B

3. Which two components would you find in a WLAN? (Choose two.)
A. fiber-optic cabling
B. access points
C. high-speed satellite transmissions
D. client adapters
E. MPLS Networks
Answer: BD

4. A growing retail company needs to become PCI-compliant. Which of the following services enables this?
A. location-based services
B. voice-over-Wi-Fi
C. enhanced security
D. RFID asset tracking services
Answer: C

5. Ray Thomas, a global sales manager at a mid-sized, commercial company, is on his way from the conference room to his office. At the same time, a client who wants to complete a large business transaction with Ray's company is trying to reach Ray by phone. The Cisco Unified Communications System determines that Ray is not at his desk and automatically routes the call to his current location. Ray accepts the call while walking back to his office. After he arrives, he transparently transfers the call to his desk phone, freeing his hands to access the information on his computer to complete the transaction.
Which of the following services enables this scenario?
A. location-based services
B. voice-over-Wi-Fi
C. guest access
D. Intrusion Protection Services
Answer: B

6. A small healthcare facility often misplaces expensive assets, such as IV pumps and wheelchairs. To solve this problem, the facility placed Radio Frequency Identification (RFID) tags on its valuable property.
Now when pieces of equipment are missing, employees can determine their exact location within minutes using a Cisco Wireless Control System management interface.
Which of the following services enables this scenario?
A. enhanced security
B. Voice over Wi-Fi
C. location-based services
D. WCS mapping and tracking
Answer: C

7. Which two of the following are primary benefits of voice-over-Wi-Fi services? (Choose two.)
A. reduced cellular phone costs
B. reduced cost of replacing lost assets
C. increased employee productivity
D. a single profile across all network types
E. enhanced 911 services for tracking cellular users
Answer: AC

8.Which three of the following are technology components of the Cisco UnifiedWireless Network? (Choose three.)
A. unified advanced services
B. Self-Defending Network
C. network fault management
D. mobility platform
E. network management
F. wireless handsets
Answer: ADE

9. The CIO of a small, commercial company wants to learn about the cost benefits of enabling voice-over-Wi-Fi services. How do you describe the service to him?
A. Voice-over-Wi-Fi that is integrated into the wired network allows a single control point to guarantee the quality of the call, regardless of the transport over which the call is carried. This leads to significant cost savings.
B. Voice-over-Wi-Fi provides continued cost savings through the convergence of communications devices.
C. With voice-over-Wi-Fi, the Cisco Unified wireless solution supports quality of service.
D. With voice-over-Wi-Fi, the telephony system recognizes Wi-Fi handsets in the same way that it recognizes traditional desktop phones, which allows employees to make and receive calls when they are mobile.
Answer: B

10. Which three of the following benefits are the primary benefits of location-based services? (Choose three.)
A. reduced cellular phone costs
B. increased employee productivity
C. reduced cost of replacing lost assets
D. streamlined business processes
E. a single profile across all network types
F. Radio Resource Management
Answer: BCD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved