Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-656 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-656 Sample Questions:

1. Which of these is effective at reducing the amount of network latency and number of delays caused by chatty protocols?
A. firewall solution
B. WCCPv2
C. content filtering
D. intelligent proxies
Answer: D

2. Why is it necessary to prioritize traffic when a user tries to access physical resources over the WAN?
A. to ensure communications are secure
B. to ensure access to applications is provided
C. to ensure application service levels are reliable
D. to facilitate consolidation efforts
Answer: C

3. What are the two Cisco IOS services or features that Cisco WAAS preserves in the network? (Choose two.)
A. MPLS
B. NetFlow
C. CEF
D. QoS
E. ISIS
Answer: BD

4. Cisco WAAS Central Manager is used to centrally configure, manage, and monitor what?
A. a fully meshed network
B. the egress router
C. a topology of Cisco WAE devices
D. all Cisco network devices
Answer: C

5. The Cisco Central Manager GUI allows administrators to perform which three actions or sets of actions? (Choose three.)
A. view reports detailing the effectiveness of acceleration
B. set up and distribute print drivers
C. prioritize network traffic through the WAE
D. correlate security alerts that reach the LAN
E. accelerate CIFS traffic with the assistance of QoS
F. create, edit, and delete application policies
Answer: ABF

6. Which optimization technique is applied at the transport layer?
A. Data Compression Elimination (DCE)
B. TCP
C. QoS
D. Data Redundancy Elimination (DRE)
Answer: D

7. Which of these is a Layer 4 WAN optimization component?
A. DCE
B. TSO
C. DRE
D. DWE
Answer: C

8. Which Layer 4 component is responsible for optimization when data is accessed?
A. DCE
B. TSO
C. DRE
D. DWE
Answer: C

9. Which method is used to transparantly intercept traffic to be optimized?
A. Policy Based Application Routing (PBAR)
B. Policy Based Routing (PBR)
C. Policy Based Agnostic Application Routing (PBAAR)
D. Policy Based Traffic Routing (PBTR)
Answer: B

10. What does Cisco WAAS rely upon to get traffic to the WAE for optimization?
A. CIFS
B. QoS
C. network interception
D. server interception
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved