Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-589 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-589 Sample Questions:

1.Which two of these templates, tools, or reference materials are used in the Service Assurance
service component of the operate phase? (Choose two.)
A.Security Assessment Checklist
B.Trouble Ticket System
C.Operations Readiness Assessment
D.Continuous Improvement Plan E.As Built Solution Binder
Answer: B, D

2.Which of these best describes what happens in the design phase?
A.A detailed design for the WLAN solution is developed, ensuring that the solution meets the customer business requirements while attempting to anticipate and prevent potential network bottlenecks and failures.
B.The current network, staff, and processes of the customer are assessed and tested to determine if the proposed WLAN solution can be supported.
C.The business and technical requirements of the customer are analyzed and evaluated to identify products or solutions that best meet the customer needs.
D.The new WLAN solution is installed in the customer network while minimizing disruptions and potential vulnerabilities.
E.A newly implemented WLAN solution operates efficiently, has high availability, and meets customer expectations for performance and reliability.
Answer: A

3.Producing a technology assessment report involves which of these tasks?
A.Compare Customer Processes With Operational Leading Practices for WLAN, and Identify Gaps
B.Determine Security Procedures and Policy Gaps
C.Establish Escalation Notification Plan
D.Collect Performance, Utilization, and Availability Data for Reporting
E.Review System Component Configurations To Verify that They Meet Customer Performance, Capacity, Traffic, Quality of Service, and Resiliency Guidelines
Answer: E

4.Which two templates, tools, or reference materials are used in the Business Case Development service component of the prepare phase? (Choose two.)
A.Income Statement
B.ROI Required Information Checklist
C.Financial Justification Case Study
D.Preliminary Discovery Document­Gap Analysis
E.Value Assessment Worksheet
F.Statement of Change in Financial Position
Answer: B, C

5.Which three of these activities occur in the Problem Management service component of the operate phase? (Choose three.)
A.Recover from Incident Outage
B.Track Events and Report on System Availability, Resource Capacity, and Performance
C.Classify Groups of Known Incidents As a Problem
D.Conduct Post­Change Evaluations
E.Document Any Issues Encountered During Software Upgrade, as Well as Methods Used to Resolve the Issues
F.Provide Hardware and Software Support to Resolve Incidents
Answer: C, E, F

6.Detailed Design Validation should produce a comprehensive design that incorporates which one of these?
A.Identify WLAN Products that Meet Customer Requirements
B.Availability, Security, Capacity, and Network and Operations Management
C.Gather and Verify Migration Requirements
D.Plan To Implement New Operational Processes
E.Verify Solution Acceptance Requirements
F.Site­Specific Implementation Requirements
Answer: B

7.Which three templates or tools are important in creating a site­specific network implementation plan? (Choose three.)
A.Operations Plan
B.Staging Plan
C.Low Level Design
D.Network Implementation Plan
E.Acceptance Test Plan
F.Site Readiness Assessment Report
Answer: C, D, F

8.Which of these is a deliverable to the customer in the implement phase?
A.WLAN Operations Assessment Report
B.an Executed WLAN Migration Plan
C.Technology Assessment Report
D.Security Vulnerability and Recommendations Report
E.WLAN Location­Based Services Assessment Report
F.WLAN Operations Readiness Assessment Report
Answer: B

9.Which three of the following templates, tools, or reference materials are used in the Project Planning service component of the implement phase? (Choose three.)
A.WLAN Project Plan
B.Remediation Plan
C.Partner Knowledge Management Feedback Process
D.Operations Support Plan
E.Escalation Plan
F.Communications Plan
Answer: A, E, F

10.The first activity in the service component of Planning Project Kickoff in the plan phase is
"project management through PDI phases of deployment". Which one of these groups of tasks are associated with the Planning Project Kickoff service component?
A.Confirm project and milestone dates; project roles and responsibilities, sites, and logistics.
B.Review program delivery document and assign project manager; identify project sponsors from the vendor, customer, and partner.
C.Develop comprehensive project management plan, including detailed set of deployment tasks, roles and responsibilities, work breakdown structure, project schedule, costs, budget, risk management, and communication plan. Manage project lifecycle.
D.Interview sponsors to review project parameters model, success metrics, objectives, and timeframes. Propose and gain agreement on governance model to communicate with key sponsors.
Answer: C

11.Which of these best describes the structure of Cisco Lifecycle Services? (Choose the best answer.)
A.Solution Strategies, Service Levels, Activities, and Tasks
B.Service Activities, Tools, Solutions, Components
C.Service Components, Activities, Tasks, and Subtasks
D.Phases, Service Components, Activities, Tasks, Templates, Tools, and Reference Materials
E.Phases, Services, Tasks, Tools, and References
Answer: D

12.Identifying the correct set of hardware, operating system software releases, and hardware and software features and functionality is performed during which service component within the design phase?
A.Business Requirements Development
B.Technology Strategy Development
C.Staging Plan Development
D.Implementation Plan Development
E.Detailed Design Development
F.Project Kickoff
Answer: E

13.Which of these tasks should be completed at a Wireless Strategy Development meeting?
A.Present Site Readiness Assessment and RF Site Survey Reports
B.Analyze of Proposed Wireless LAN System, with Respect to Availability, Capacity, Security, and
Integration with Legacy Architecture
C.Identify and Assess Technologies to Meet the Customer Requirements and Goals
D.Identify Network Infrastructure Gaps and Remediation Plan
Answer: C

14.Which of these service components occur in the implement phase?
A.Change Management, Security Administration, Technology Assessment, Operations Plan
B.Staging, System Calibration, Systems Acceptance Testing, Ongoing Support Handoff Meeting
C.Operations Readiness Assessment, Systems Requirements Validation, Planning Project Kickoff, Service Assurance
D.Security Assessment, Operations Assessment, Supplier Management
Answer: B

15.What are two of the service components of the plan phase for WLAN? (Choose two.)
A.Conduct Planning Project Kickoff Meeting
B.Complete System Requirements Validation
C.Complete the Proposal Development and Deliver Proposal for Customer
D.Conduct Proof of Concept
E.Complete Business Case Development
F.Complete Implementation Plan Development
Answer: A, B

16.Which three of these activities are associated with Detailed Design Development­Design
Workshop? (Choose three.)
A.Develop Technology Assessment Report
B.Develop Operations Readiness Assessment Report
C.Design Project Kickoff
D.Design Interfaces to Third Party Systems and Databases (for example, for Location Based Services Appliance)
E.Design WLAN Infrastructure F.Design WLAN Security Architecture
Answer: D, E, F

17.Systems Engineers should possess which three of these recommended skills related to Lifecycle Services? (Choose three.)
A.Understanding How To Assess and Document a Wireless Network Topology
B.Account Prospecting
C.Ensure Regular Software Updates on Existing Network Infrastructure
D.Ensure that Post­Implementation Operational Goals are Met
E.Preparation of Proposals and Business Cases
F.Identification of Technical and Business Requirements and Mapping to Wireless Technologies and
Applications
Answer: A, E, F

18.Which two of these are outputs from the Technology Assessment service component? (Choose two.)
A.As­Built Solution Binder
B.Remediation Plans as a Result of Performing an Infrastructure Audit and Security Review of the WLAN Infrastructure
C.Create a System Baseline by Running Performance, Capacity, Traffic, QoS, and Resiliency Reports.
D.Incident Identification and Resolution Reports
E.Optimization Report
F.Operations Support Plan
Answer: B, C

19.The Low Level Design and the Site Readiness Assessment report represent two of several documents which are important for completing which two key activities for the Implementation Plan Development service component? (Choose two.)
A.Collect and Verify Site­Specific Implementation Requirements
B.Develop Systems Acceptance Test Plan
C.Collect and Verify Solution Acceptance Requirements
D.Develop Operational Methods and Procedures for the WLAN System
E.Develop a Plan To Implement New Operational Processes
F.Create a Site­Specific Network Implementation Plan
Answer: A, F

20.Performing Systems Requirements Validation includes which three of these activities? (Choose three.)
A.Collect and Verify Customer Requirements
B.Establish Project Parameters, Identify Key Project Sponsors, Develop Project Governance Model
C.Perform Validation for the High Level Design
D.Design WLAN Security Architecture
E.Create and Present Remediation Plan to Customer
F.Perform Site Gap Analysis
Answer: A, C, E

21.Which of these tasks is associated with System Acceptance Testing?
A.Define Project Visibility Progress Reports and Procedures
B.Verify that Escalation Path Is in Place for Difficulties with Test Cases. Conduct a Physical Inspection with Customer Representative of the Site Workspace To Ensure that Installation Occurred Under Relevant Standards
C.Define Technical Escalation Procedures and Define Change Order Escalation Procedures
D.Monitor Availability of Critical Network Elements and Develop Backup and Recovery Plan
E.Produce Service Level Reporting Results and Analyze Process Exceptions
Answer: B

22.Which three of these activities will provide input to the Security Vulnerability and Recommendations Report? (Choose 3.)
A.Identify Customer Support Model for WLAN
B.Identify Critical Deficiencies by Analyzing and Reviewing Data and Comparing Test Results with Current Operational Requirements
C.Explore External Visible IP Address Space to Identify Number of Active Computers and Their Operating Systems
D.Verify Information Regarding the Processes, Procedures, and Systems Used To Deliver an Operational Network and Network Management
E.Analyze and Document Vulnerabilities F.Analyze Customer Operational Infrastructure
Answer: B, C, E

23.The Cisco Lifecycle Services approach provides a framework for which of these? (Choose the best answer.)
A.for customers to choose the right products for their network
B.for partners to choose the right products for their customers
C.for partners to have the discussion with customers about the minimum service components they need
to perform in order to successfully deploy a technology solution
D.defining the correct strategy for advanced technology adoption E.determining a competitor strategy for adopting advanced technologies
Answer: C

24.Which of these service components occur in the design phase?
A.High Level Design Development, Proof of Concept, Business Requirements Development
B.WLAN Wired Network Integration Assessment, WLAN Location­Based Services Assessment, Security Architecture Assessment
C.System Calibration, Project Planning, Staff Training
D.Detailed Design Validation, Operations Plan, Systems Acceptance Test Plan Development
Answer: D

25.One of the service components of the operate phase involves Incident Management. Recovering from an Incident Outage involves which of these activities?
A.Gather Symptom Information Including Traces, Logs, and Events. Correlate and Analyze Symptoms to
Determine Probable Cause. Correlate to Similar Incidents.
B.Submit Change Management Activities. Monitor and Rectify Known Incidents to Resolution. Provide
Hardware and Software Support to Resolve Incidents. Return WLAN System to Service.
C.Review Case Information. Manage Hardware Replacement Process. Identify Software or Software
Configuration Issues. Define Recommended Software Version and Install Guidelines.
D.Analyze Event Logs. Report on Availability, Performance, and Utilization. Record Events as Incidents
Within a Ticketing System.
Answer: B

26.Which of these activities comprises the service component of WLAN Site Readiness Assessment (RF Survey)?
A.Conduct Customer Site Survey, Perform Site Gap Analysis, Develop Site Requirements Specification
Report, Gather and Verify Customer Network Information, Perform Gap Analysis
B.Collect and Verify Information About Current Operations Support Infrastructure, Identify Customer
Support for WLAN, Analyze Customer Operational Infrastructure
C.Perform Automated Scan of Ports To Determine Potential Vulnerabilities; Produce Network Map of Devices, Operating System, and Services Being Offered To the Network; Research and Confirm Registration of Target IP Address Space
D.Execute a Series of System Performance Analyses To Provide a Holistic View of the Converged Network of the Customer, Perform an Infrastructure Audit, Complete Security Review of WLAN Infrastructure
Answer: A

27."Assessing the existing network infrastructure to support the proposed WLAN system" is an activity conducted as part of which service component in the plan phase?
A.Operations Readiness Assessment
B.Detailed Design Development
C.Solution Implementation
D.Account Planning
E.WLAN Wired Network Integration Assessment
Answer: E

28.Which of these activities describes one of the tasks for completing a WLAN Wired Network
Integration Assessment in the plan phase?
A.Identify Potential Interference Sources in the Designated Band
B.Verify Information Regarding Processes, Procedures, and Systems Used To Deliver Operational and Network Management
C.Perform Availability Analysis To Identify Potential Infrastructure Design and Configuration Issues that Could Affect the Network Resiliency and Availability
D.Gather Information About the Network, Existing Security Policy, and Security Architecture for the Wired and WLAN Network
E.Develop Application Readiness Assessment Report for Every Component or Subsystem, To Include Current Configuration, Configuration Best Practices, and Error Prevention
Answer: C

29.Leveraging Lifecycle Services may help an account manager in which three of these ways? (Choose three.)
A.Improve discount levels.
B.Build customer confidence in the ability of the partner to successfully implement a technology solution.
C.Rely more frequently on direct assistance from Cisco.
D.Provide a step­by­step approach to successfully sell, deploy, and support a Cisco technology solution.
E.Offload post­sales support issues.
F.Establish credibility with the customer.
Answer: B, D, F

30.Which of these service components are part of the plan phase?
A.WLAN Location­Based Services Assessment
B.WLAN Tuning Assessment
C.Voice over WLAN Assessment
D.WLAN Performance and Troubleshooting Assessment
E.WLAN Site Readiness Assessment (RF Survey)
F.Migration Plan Development
Answer: A, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved