Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-392 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-392 Sample Questions:

1. Which of the following three tasks are executed in the security administration component of the operate phase? (Choose three.)
A. customer operational account creation
B. utilization monitoring
C. security incident management
D. identity management
E. security configuration management
F. security problem escalation
Answer: C, D E

2. Low level design, site readiness report, project management plan, network implementation plan, and systems acceptance test plan are pre-requisites for which service component in the design phase?
A. Implementation Kick-off Meeting
B. Staff Plan Development
C. Staging Plan
D. Project Kick-off
E. Migration Plan Development
F. Business Plan
Answer: E

3. Which two service components are part of the plan phase? (Choose two.)
A. Proof of Concept
B. Site Readiness Assessment
C. Proposal Development
D. Operations Readiness Assessment
E. Account Planning
Answer: B, D

4. Which of the following is a key objective of operations readiness assessment in the plan phase?
A. assess the ability of site facilities to accommodate the proposed solution
B. assess existing network infrastructure and applications to verify its ability to support the proposed system
C. assess the current state of operations and network management infrastructure, including people, processes, and tools, to identify issues and opportunities
D. install and test system components in a nonproduction environment
Answer: C

5. Which service component within the design phase does the following describe? Consider the customer's defined business requirements and the associated performance, availability, resiliency, maintainability, resource capacity, and security criteria used to measure and assure the delivery of the required services.
A. Business Plan
B. Staging Plan
C. Implementation Plan
D. Detailed Design Validation
E. Project Kick-off
Answer: C

6. Which of the following best describes customer benefits in delivering network readiness assessment services in the plan phase?
A. helps achieve business goals by identifying and aligning Advanced Technologies (AT) to business requirements
B. helps improve Return on Investment (ROI) and speed migration by enabling customer to identify, understand, and plan for necessary infrastructure changes and resource requirements
C. ensures that the customer understands the steps of the implementation
D. helps minimize expensive, time-consuming, network-intrusive redesign by establishing a well-engineered detailed design early in the network lifecycle
E. ensures that the customer has the documentation needed to understand the details of the network that will be used when planning for future changes to the system
F. ensures that the eventual design will meet the business and technology requirements originally put forth by the customer
Answer: B

7. Developing a baseline network element configuration for networking and applications devices to be implemented in a network is a deliverable for which service component in the design phase?
A. Detailed Design Development
B. Systems Acceptance Test Plan Development
C. Staging Plan
D. Implementation Plan Development
E. Project Kick-off
Answer: D

8. In the plan phase, which of the following is a deployment project management task?
A. review logical, system, and user design
B. analyze current infrastructure and propose new solution
C. obtain and review security procedures
D. collect and verify project management plan requirements
E. develop backup/recovery plan
Answer: D

9. Which of the following definitions best describes business requirements development within the prepare phase?
A. a set of service component activities that assesses and documents the business requirements of a customer
B. part of the systems design activity that identifies and documents business requirements to help deploy network technologies
C. a service component activity that analyzes business requirements and recommends the appropriate technology strategy
D. part of the high-level design activity that addresses business and technical requirements of the customer
Answer: A

10. Within the design phase, a network deployment that lacks documented details and tasks related to deploying and commissioning a network infrastructure is likely to benefit from the deliverables in which service component?
A. Implementation Plan Development
B. Detailed Design Development
C. Migration Plan Development
D. Business Requirements Document
E. Implementation Plan
F. Staging Plan
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved