Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-203 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-203 Sample Questions:

1. Which component connects dissimilar network environments?
A. hub
B. MAU
C. gateway
D. repeater
Answer: C

2. Which feature of Cisco IOS allows customers flexibility and choice when electing platforms for their networks?
A. open standards
B. quality of service (QoS)
C. remote software upgrades
D. broad installed base on platforms
Answer: A

3. An essential element of Cisco development has been its leading role in advancing hat network protocol?
A. Internet Protocol (IP)
B. Point-to-Point Protocol (PPP)
C. Serial Line Internet Protocol (SLIP)
D. Asynchronous Transfer Mode (ATM)
Answer: A

4.What is a network that is composed of smaller local-area networks (LANs) that xist within a business campus?
A. campus LAN
B. LAN campus subnet
C. campus wide-area network (WAN)
D. campus storage-area network (SAN)
E. campus local-area neighborhood (LAN)
F. campus metropolitan-area network (MAN)
Answer: A

5. In which area of the campus local-area network (LAN) are the user computers ttached to the network?
A. core
B. access
C. distribution
D. aggregation
Answer: B

6. A company with 100 employees predicts that its employee number will triple in the next six months. It is currently using hubs to connect employee computers.Which solution should an account manager offer that would best meet upcoming company needs?
A. optical network
B. storage network
C. switched network
D. Internet protocol (IP) telephony
Answer: C

7. Which open standard promotes interoperability among the wireless client adapters and dial-in servers of various manufacturers?
A. 802.11b
B. service set identifier (SSID)
C. Wired Equivalent Privacy (WEP)
D. Extensible Authentication Protocol (EAP)
Answer: D

8. Which two Internet Protocol (IP) telephony devices are best categorized as infrastructure components? (Choose two.)
A. IP telephones
B. voice gateways
C. call management software
D. Media Convergence Servers (MCSs)
Answer: B, D

9. Which network component blocks unwanted connections and content from both internal and external sources?
A. firewall
B. extranet
C. access control
D. Virtual Private Network (VPN) tunnel
Answer: A

10. Which Cisco product allows customers to centrally manage their network security policies?
A. Cisco Firewall Services Module (FWSM)
B. Cisco Security Posture Assessment (SPA)
C. Cisco Secure Access Control Server (ACS)
D. Cisco Virtual Private Network/Security Management Solution (VMS)
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved