Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-151 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-151 Sample Questions:

1. SMARTnet and SMARTnet Onsite provide which two services? (Choose two.)
A. updates to all Cisco software
B. support for Cisco IOS software
C. registered access to Cisco.com
D. support for application software such as Cisco CallManager
Answer: B, C

2. Which three are standard Cisco warranties? (Choose three.)
A. full lifetime hardware warranty
B. standard 90-day hardware and software warranty
C. end-user software license agreement and software warranty
D. five-year limited hardware and one-year limited software warranty
Answer: B, C, D

3. What is a Cisco warranty?
A. the company's assurance that new parts will be delivered to the customer in fewer than ten business days
B. the company's promise to customers that Cisco will be responsible for all repair and replacement of products at the customer's site
C. the company's assurance that the company will be responsible for the repair and replacement of defective parts associated with equipment for an unlimited period of time
D. the Cisco promise to customers that Cisco will be responsible for the repair and replacement of defective parts associated with equipment during a designated (finite) period of time
Answer: D

4. What is the minimum number of days Cisco hardware and software products are covered under warranty?
A. 30
B. 60
C. 90
D. 120
Answer: C

5. In addition to telephone assistance, where can customers receive assistance from the CiscoTechnical Assistance Center (TAC)?
A. the Cisco TAC website
B. their Service Account Manager (SAM)
C. industry-leading Cisco technical journals
D. the Help feature within the Cisco Bug Toolkit
Answer: A

6. A situation in which the existing network is severely degraded, or significant aspects of the customer's business operation are being negatively impacted by unacceptable network performance most closely corresponds to which priority level?
A. Priority Level 1
B. Priority Level 2
C. Priority Level 3
D. Priority Level 4
Answer: B

7.What is a key benefit of regularly updating Cisco IOS?
A. There is no need to update application software.
B. It allows customers to reduce the number of technical support staff.
C. It eliminates the need for Technical Assistance Center (TAC) support.
D. It increases the number of technologies and applications the customer's network can support.
Answer: D

8.Without a service contract that supports the refresh of Cisco IOS software, what must customers do?
A. use an alternative to Cisco IOS software
B. purchase releases, enhancements, or updates separately
C. find a network application software that can perform the same functions
D. call the Cisco Technical Assistance Center (TAC) to obtain releases, enhancements, or upgrades
Answer: B

9.Which feature does the Cisco IOS provide for networks?
A. network management that automates transaction backups
B. network intelligence that enables business-critical applications
C. network management that automates moves, adds, and changes
D. content routing that pushes high-priority media to the network edge
Answer: B

10.Which Cisco software provides intelligence to the network?
A. Cisco IOS
B. CiscoWorks
C. Cisco ONS 15540
D. Cisco CallManager
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved