Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-102 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-102 Sample Questions:

1. Cisco wireless bridges can provide a connection between line-of-sight buildings without the high cost of ________.
A. relocating resources
B. adding software to the network
C. replacing an existing traditional LAN
D. digging trenches, leasing lines, and solving right-of-way issues
Answer: D

2. What is a financial advantage of WLANs and wireless bridges compared to T1/E1 leased lines?
A. low monthly fees
B. no installation costs
C. longer distances for network connectivity
D. greater bandwidth capabilities at lower cost
Answer: D

3. A high-growth manufacturing company plans to lease new buildings within sight of the existing campus, while avoiding unnecessary networking expenses.
What is the best positioning statement for this sales situation?
A. Cisco wireless bridges allow companies to quickly set up a shared single high-speed line to the Internet across
a campus.
B. Cisco wireless bridges are high-speed, high-power radio transceivers that connect two or more buildings that are up to 25 miles apart in a single LAN.
C. Cisco wireless bridges allow companies to quickly relocate and distribute resources in disparate buildings within a campus, without replacing the existing traditional LAN.
D. Cisco wireless bridges enable companies to quickly add line-of-sight buildings to a high-speed campus network, without the high cost associated with trenches, leased lines, and right-of-way issues.
Answer: D

4. What are two security enablers for Cisco WLAN? (Choose two.)
A. distributed authorization lists
B. specialized appliances to prevent access
C. network intrusion detection for worms and viruses
D. encryption of data packets that transmits through the air
E. centralized user authentication and encryption key management
Answer: D, E

5. What are three key benefits of WLAN technology for a vertical industry? (Choose three.)
A. Retail stores can improve inventory control with timely restocking of merchandise and fewer errors.
B. Educational institutions can quickly and flexibly deploy mobile classrooms where and when they are needed.
C. Hotels can increase corporate customer loyalty by providing meeting rooms with secure wireless network access.
D. Pharmaceutical companies can speed up drug development by providing easy public access to clinical study information.
Answer: A, B, C

6. How can an enterprise leverage WLAN technology to be more competitive?
A. by avoiding wiring and cabling costs
B. by mobilizing a highly productive workforce
C. by upgrading its existing wired LAN technology
D. by retaining the cultural integrity of an old building
Answer: B

7. What are three features of Cisco Aironet Access Points (APs)? (Choose three.)
A. It provides Layer 3 routing.
B. It has ports for up to 8 wired machines.
C. It allows wireless clients to access a network.
D. It allows for seamless roaming between wireless cells.
E. It controls wireless traffic to and from the wired network.
Answer: C, D, E

8. Two LANS are connected using a Cisco point-to-point wireless bridge utilizing dish antennas with good line of sight. What is the Cisco recommended theoretical maximum distance between sites?
A. 2 miles
B. 5 miles
C. 15 miles
D. 25 miles
E. 40 miles
Answer: D

9. Which four statements are true about a Cisco Aironet 350 Series wireless bridge? (Choose four.)
A. It operates at Layer 2.
B. It can act as an AP in some applications.
C. It does not add to the Ethernet hop count.
D. It provides IP subnetting on the remote LAN. E. It is viewed as simply a cable by the network.
F. Obstacles such as buildings, trees, and hills have no effect.
Answer: A, B, C, E

10. What are four unique features that apply to the Cisco Aironet 1200 Access Points (APs)? (Choose four.)
A. inline power
B. the mini-PCI will support 802.11a
C. the CardBus radio will support 802.11a
D. plenum-rated enclosure
E. dual-cell service area (DSA)
F. 100 mW output power on the 802.11b radio
Answer: A, C, D, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved