Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 646-002 Exam - Cheat-Test.com

Free 646-002 Sample Questions:

1.What component of CiscoWorks makes network management more efficient by providing single sign-on for distributed CiscoWorks servers?
A: CiscoWorks Campus Manager
B: CiscoView
C: CiscoWorks Common Services
D: CiscoWorks Resource Manager
Answer: C

2.Which feature is least important for a WAN aggregation router?
A: Port adapters ranging from NxDS0 to OC-12
B: Three built-in Gigabit Ethernet ports on the routing engine
C: Cisco StackWise technology
D: LAN and WAN interfaces with up to 48 ports per chassis
Answer: C

3.Which router series is most appropriate for a small office or teleworker routing solution?
A: Cisco 7300 Series
B: Cisco 2800 Series
C: Cisco 800 Series
D: Cisco 3800 Series
Answer: C

4.What capabilities does Cisco optimized edge routing add to Cisco routers?
A: Maximize network security on the WAN edge.
B: Replace switches for some network configurations.
C: Increase the speed of network data routing.
D: Increase efficiency, avoiding the need for redundant routers on the WAN edge.
Answer: C

5.Fixed-configuration switches are recommended for businesses with how many employees?
A: 0-250
B: 0-1,000
C: 1,000 or higher
D: 5,000 or higher
Answer: A

6.How would you respond to a client if the CEO of their company asks you to justify the initial cost of converting to a converged network?
A: The initial cost is high, but your network performance will also improve significantly.
B: A converged architecture simplifies a network, which dramatically lowers operating costs, which are the largest costs associated with a purchase, as well as reduces training and management costs.
C: The cost is high because of the features that are included in our equipment.
D: The network will be less complex. Your IT staff will be much more efficient and productive.
Answer: B

7.Which is the best definition of the VPN support available in the Cisco 7200 Series routers?
A: It provides high port density and an extensive range of LAN and WAN media.
B: It supports up to six port adapters in a fully modular 3-RU form factor.
C: It allows for integration of data, voice, and video in a single device.
D: It enables an integrated solution for routing and security including QoS, multicast, and multiprotocol traffic.
Answer: D

8.How much downtime will a highly available network have in one year?
A: No more than one day
B: No more than one hour
C: No more than five minutes
D: No more than one minute
Answer: C

9.What is the purpose of CiscoWorks Campus Manager?
A: Troubleshooting network performance using real-time and historical reports
B: Monitoring the network for a variety of fault conditions
C: Implementing standard recovery actions available in the TAC knowledge base
D: Configuring, managing, understanding, and visualizing Layer 2 infrastructures
Answer: D

10.A customer is upgrading the company network to include IP telephony. What would you do first to ensure that Cisco QoS tools are configured correctly?
A: Analyze the service-level requirements.
B: Identify the routers and switches that will be needed.
C: Identify the operational results that will be used to measure performance.
D: Define the strategic business objectives to be achieved.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved