Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-999 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-999 Sample Questions:

Q: 1
Which ports can access the Cisco IMC if you select Shared LOM NIC mode in the Cisco IMC Configuration Utility for a Cisco UCS C-Series server?
A. the ports on an installed Cisco network adapter card
B. the two 1-Gb Ethernet ports
C. the two 10/100 management ports
D. the two 10/100 management ports, but each port has a default setting
Answer: B

Q: 2
Which NIC redundancy modes allow the LOMs to be discovered by the operating system or hypervisor?
A. Dedicated mode
B. Active/Active
C. Active/Standby
D. Cisco Card Mode
Answer: A

Q: 3
What is true statement concerning port personalities on the Cisco Unified Computing System 62XX Fabric Interconnect?
A. Fibre Channel uplink ports must operate in Fibre Channel switching mode.
B. The fabric interconnects use native FCoE storage ports to directly attach to the SAN infrastructure.
C. By default, all Fibre Channel ports are unconfigured.
D. The Fibre Channel uplink ports do not support VSAN trunking and Fibre Channel port channels.
E. The Fibre Channel storage ports support VSAN trunking and Fibre Channel port channels.
Answer: C

Q: 4
The Cisco UCS administrator has the chassis discovery policy set to "2-link". The administrator connects a new chassis to the Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnects using four links.
Which option about link utilization is true?
A. The Cisco UCS will use two links until the chassis is reacknowledged, after which it will use all four links.
B. The Cisco UCS will use all four links for discovery.
C. The Cisco UCS will use only two links. The other two links are unusable.
D. The Cisco UCS will use only two links. However, the administrator can manually pin traffic to the extra links by using service profiles.
Answer: A

Q: 5
Which policy is used to update adapter firmware?
A. adapter policy
B. host firmware policy
C. management firmware policy
D. network control policy
Answer: B

Q: 6
Which two tasks enable jumbo frames on a Cisco UCS system? (Choose two.)
A. In the LAN cloud on Cisco UCS Manager, configure MTU 9000 in the uplink interfaces.
B. In the LAN cloud on Cisco UCS Manager, enable jumbo frames in Fabric A and Fabric B.
C. In the LAN cloud on Cisco UCS Manager, configure MTU 9000 in the VLAN.
D. In the LAN cloud on Cisco UCS Manager, define a QoS system class with MTU 9000.
E. In the service profile, configure MTU 9000 in the vNIC.
F. In the service profile, configure MTU 9000 in the virtual machine.
G. In the service profile, configure MTU 9000 in the uplink interfaces.
Answer: D,E

Q: 7
Which two policies can be configured in a port profile for VM-FEX high-performance mode? (Choose two.)
A. QoS policy
B. network control policy
C. adapter policy
D. BIOS policy
E. vNIC connection policy
Answer: A,C

Q: 8
Which virtual hardware version is required for a VM to enter the Cisco VM-FEX universal passthrough mode?
A. Version 5
B. Version 6
C. Version 7
D. Version 8
E. Version 9
Answer: D

Q: 9
In which situation would you be required to change a Cisco UCS system from end-host mode to switching mode?
A. Design requirements call for the use of fabric failover.
B. Fabric interconnect is connecting to disjoint Layer 2 networks upstream.
C. HSRP routers are directly connected to the fabric interconnect.
D. Upstream Cisco Nexus 5000 is configured for vPC.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved