Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-997 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-997 Sample Questions:

Q: 1
Which statement about core-edge SAN topology is true?
A. Converged FCoE links connect the core and edge MDS switches.
B. The SAN core connects to the network aggregation layer.
C. Separate links with the same I/O are used for SAN and LAN traffic.
D. Storage devices are accessed via FCoE over the LAN network.
Answer: B

Q: 2
What is an Overlay Transport Virtualization extended VLAN?
A. the VLAN used to locate other AEDs
B. the VLAN used to access the overlay network by the join interface
C. the user VLAN that exists in multiple sites
D. the VLAN that must contain the overlay interface
Answer: C

Q: 3
Which two statements about implementing Cisco NPV and NPIV on a Cisco Nexus 5000 Series switch are true? (Choose two.)
A. STP must run inside the FP network.
B. All VLANs must be in the same mode, CE, or FP.
C. FP port can join the private and nonprivate VLANs.
D. Only F and M series modules can run FabricPath.
E. These require an enhanced Layer 2 license to run.
Answer: B,E

Q: 4
What must be enabled on the interface of a multicast-enabled device to support the Source Specific Multicast feature?
A. IGMP version 3
B. IGMP version 2
C. IGMP version 1
D. PIM
Answer: A

Q: 5
How does an FCoE end node acquire its FCoE MAC address?
A. server-provided MAC address
B. Fibre Channel name server
C. fabric-provided MAC address
D. FIP proxy
Answer: C

Q: 6
Which statement about enhanced zoning on Cisco Multilayer Director Switches are true?
A. It allows partial zone set changes to be distributed without having to activate a zone set.
B. Enhanced zoning is compatible with IVR.
C. Zone changes can scheduled with a CRON job.
D. More than one zone set can be active with enhanced zoning.
Answer: A

Q: 7
Which of the following Cisco Nexus features is best managed with DCNM-LAN?
A. VSS
B. Domain parameters
C. Virtual switches
D. AAA
Answer: C

Q: 8
After enabling strong, reversible 128-bit Advanced Encryption Standard password type-6 encryption on a Cisco Nexus 7000, which command would convert existing plain or weakly encrypted passwords to type-6 encrypted passwords?
A. switch# key config-key ascii
B. switch(config)# feature password encryption aes
C. switch# encryption re-encrypt obfuscated
D. switch# encryption decrypt type6
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved