Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-995 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-995 Sample Questions:

Q: 1
Which operation is most likely to cause the corruption of an I/O module?
A. improper firmware upgrade
B. improper transition to EHV mode
C. improper transition to Fibre Channel switch mode
D. FULL state backup
Answer: A

Q: 2
A Cisco UCS cluster has two four-link I/O module connections to a single chassis. Server 8 is provisioned with an M72-KR mezzanine card, which is pinned to I/O module Port 4. If I/O module Port 4 fails, what happens to the Ethernet traffic flow that is transmitted by Server 8?
A. The traffic flow fails over to the second fabric interconnect.
B. The traffic flow stops until an administrator takes corrective action.
C. The traffic will be re-pinned to a different port on the same I/O module.
D. The traffic will utilize the cluster ports to flow between the initiator and the target.
Answer: B

Q: 3
A chassis has all four I/O module ports connected but only one is being used. Which action will establish full functionality to all four ports?
A. Enable the connecting ports on the upstream fabric interconnect.
B. Reacknowledge the chassis.
C. Reboot the affected servers.
D. Disable and re-enable the I/O module ports.
Answer: B

Q: 4
Which command can be run on an upsteam Cisco MDS switch to determine if a virtual Fibre Channel interface has successfully logged into the fabric?
A. show zoneset active
B. show fcdomain domain-list
C. show vsan database
D. show npiv status
Answer: A

Q: 5
Which command displays the transport (Ethernet, Fibre Channel) used by a virtual interface?
A. show fex detail
B. show service-profile circuit server x/y
C. show pinning server-interface
D. show pinning border-interface
Answer: B

Q: 6
After connecting to an M71KR server adapter, which command displays the adapter’s vifs WWNs?
A. show server-profile circuit server
B. show-vifs
C. show interface
D. show fex detail
Answer: B

Q: 7
Which policy type can be configured to monitor motherboard temperature?
A. threshold policies
B. maintenance policies
C. power control policies
D. BIOS policies
Answer: A

Q: 8
In a fully provisioned Cisco UCS 5108 chassis, how many fan modules are present?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: D

Q: 9
What is the over-subscription ratio of a fully populated Cisco UCS 5108 chassis with four fabric connections per I/O module?
A. 1:1
B. 2:1
C. 3:1
D. 4:1
Answer: B

Q: 10
Which tool can be used to view server temperature sensors?
A. SoL
B. dmidecode
C. IPMI
D. SPAN
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved