Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-994 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-994 Sample Questions:

Q: 1
A particular UCS system has 8 fiber channel uplinks configured. How many VSANs are supported by this configuration?
A. four.
B. eight.
C. sixteen.
D. thirty-two.
Answer: B

Q: 2
You are enabling AAA RADIUS/TACACS+ on a UCS. Which attribute must be added to the User account?
A. Encryption algorithm.
B. Shared Secret Key
C. Security policy
D. Cisco AvPair
Answer: D

Q: 3
Which Cisco UCS feature enables the administrator to send specific functional data using call home?
A. call home port groups
B. call home alert groups
C. call home threshold groups
D. call home profiles
Answer: B

Q: 4
In Cisco Nexus 1000V deployments which two statements are true (Choose two.)
A. VMware provides the VNIC and drivers
B. VMware provides the VNIC and Cisco provides the drivers
C. Cisco provides the switching and management of switching
D. Cisco provides the switching and VMware provides the management of switching
Answer: A,C

Q: 5
Which two aspects of a UCS solution enable fast response to growth requirements in the data center? (Choose two.)
A. UCS Manager
B. fabric interconnect
C. service profiles
D. expansion modules
E. virtual interface cards
Answer: A,C

Q: 6
Which three objects represent pools used in Mobile Service Profiles in the Cisco UCS? (Choose three.)
A. WWN
B. VSAN
C. UUID
D. MAC
E. VU\N
Answer: A,C,D

Q: 7
Which three pieces of information are contained in a Service Profile for related vNICs? (Choose three)
A. MAC address
B. MTU
C. IP address
D. VLAN connectivity information
E. UUID
Answer: A,B,D

Q: 8
Which connection type is available on a virtual switch?
A. service console port
B. ESX machine port group
C. virtual machine port group
Answer: A

Q: 9
Which components of the UCS solution include beacon LEDs? (Choose two.)
A. monitors
B. fabric interconnect
C. blades
D. expansion modules
E. chassis
Answer: C,E

Q: 10
Which feature allows users to be granted granular permission Sets based on their responsibilities?
A. Organization
B. AAA
C. RBAC
D. Groups
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved