Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-993 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-993 Sample Questions:

Q: 1
What are three features of the components that make up Cisco Datacenter 3.0?(Choose three.)
A. Virtual Machines
B. Virtualized Storage
C. Security Manager
D. Consolidated Connectivity
E. Desktop Consolidator
Answer: A,B,D

Q: 2
Which design criteria would be considered environmental criteria?
A. improve security
B. simplify system cabling
C. reduce management effort
D. simplify the data center architecture
Answer: B

Q: 3
What two key network aspects are attained when implementing a Cisco Data Center Computing Solution?(Choose two.)
A. throughput
B. storage capacity
C. high availability
D. cable management
Answer: A,C

Q: 4
which two expansion modules does the UCS 6120 Fabric lnterconnect support?(Choose two.)
A. Ethernet 10 GE(6polt)
B. Ethernet 1 GE(6polt)
C. Fibre Channel 1,2 and 4 Gbps l (8 port)
D. Fibre Channel 1,2,4, and 8 Gbps(8 port)}
Answer: A,C

Q: 5
High availability in Cisco Data center Networking is implemented using which two techniques? (Choose two)
A. Extended Spanning Tree Protocol
B. Virtual Router Redundancy Protocol
C. Cisco Datacenter Redundancy Protocol
D. High availability module of the NX-operating system
Answer: A,B

Q: 6
The Cisco Unified computing solution provides which three advantages?(Choose three.)
A. use of Private VDANs
B. server statelessness
C. higher memory capacity
D. use of industry standard servers
Answer: B,C,D

Q: 7
Which four products are included in the Cisco Datacenter 3.0 portfolio?(Choose 4)
A. ASA 5500
B. Nexus 1000v
C. Catalyst 3560
D. MDS 9500
E. UCS Manager
F. UCS 6100 Fabric Interconnect
Answer: B,D,E,F

Q: 8
Which statement is true regarding UCS ports dedicated as external LAN device uplinks?
A. Ports carry VLAN traffic onIy
B. Ports are configured as ISL trunks
C. Spanning tree must be enabled on these ports
D. Ports are configured as access ports
Answer: C

Q: 9
Which of the following design criteria would be considered technical criteria?
A. increase computing density
B. simplify the data center architecture
C. decrease security requirements through virtualization
D. reduce power while increasing computing capacity
Answer: B

Q: 10
Which two design considerations are most often used when depIoying Virtual Machines on the Cisco Sytems Nexus 1000V?(Choose two.)
A. VSANs to be supported must be configured in the Fabric Manager on the MDS switches
B. The defauIt VSAN is preconfigured in the Cisco UCS manager.
C. The defauIt VSAN is chosen as the defauIt connectivity for all vNlCs
D. AII VSANs In heterogeneous fabrics are used internaIly by the Cisco UCS system
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved