Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-992 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-992 Sample Questions:

Q: 1
Which command is used to enable Cisco NSF for BGP?
A. 6500(config-router) #bgp graceful-restart
B. 6500(config-router) #bgp nsf
C. 6500(config) #bgp enable nsf
D. 6500(config-router) #enable nsf-capable
E. 6500 (config-router) #nsf
Answer: A

Q: 2
You are using RPR. A switchover event will be triggered if either of which two of these fails? (Choose two.)
A. an administratively monitored line card
B. a service module
C. a DFC on a monitored line card
D. an inter-supervisor clock synchronization
E. an active supervisor MSFC
Answer: D,E

Q: 3
Which three of these are examples of FHRPs? (Choose three.)
A. HSRP
B. proxy ARP
C. IRDP
D. VRRP
E. GLBP
F. RIP
Answer: A,D,E

Q: 4
A customer has installed an FWSM in the data center. Which feature must be configured to enable FTP to work?
A. dynamic NAT
B. dynamic PAT
C. access lists
D. transparentmode
E. deep packet inspection
Answer: E

Q: 5
Which ingress QoS trust setting sets the CoS or ToS values of any frame entering that port to zero?
A. trust CoS
B. trust IP precedence
C. untrusted
D. trust DSCP
Answer: C

Q: 6
In a Cisco Catalyst 6500 Series Switch, which engine is required in order to use the distributed Cisco Express Forwarding architecture?
A. DFC
B. PFC3A
C. MSFC3
D. PFC3B
E. PFC3BXL
Answer: A

Q: 7
Which two features make up the fault management framework? (Choose two.)
A. CiscoWorks application
B. Generic Online Diagnostics
C. Soft high availability
D. HP OpenView
E. CiscoWork Resource Management Essentials
Answer: B,C

Q: 8
Which command is used to enable Cisco NSF for EIGRP?
A. 6500(config-router) #eigrp nsf
B. 6500(config) #eigrp enable nsf
C. 6500(config-router) #enable nsf-capable
D. 6500(config-router) #nsf
Answer: D

Q: 9
Which NAM data-collection method will provide a summary report of utilization and error rates on each switch interface?
A. SPAN
B. VACLs
C. mini-RMON
D. coremonitoring
Answer: C

Q: 10
Which command can be used to regain access to a non-responding Cisco NAM in slot 3?
A. module slot 3 reset
B. reload module slot 3
C. slot 3 reload
D. hw-module module 3 reset
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved