Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-991 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-991 Sample Questions:

Q: 1
Which service module configuration is recommended to automatically detect and block traffic from malicious hosts?
A. IDSM that is deployed in IDS mode
B. FWSM that is coupled with the NAM
C. IDSM that is deployed in IPS mode
D. FWSM
Answer: C

Q: 2
Which is appropriate in situations where a switched fabric server is required for InfiniBand support, plus Ethernet and Fibre Channel integration?
A. Cisco MDS 9000
B. Cisco MDS 7000
C. Cisco SFS 3000
D. Cisco SFS 7000
Answer: C

Q: 3
FCoE extends the reach of Fibre Channel throughout the data center by performing which action?
A. multiplexing Fiber Channel and Ethernet on the same physical media
B. encapsulating Fiber Channel frames into Ethernet frames
C. segregating Fiber Channel and Ethernet traffic at the data plane
D. allocating separate EtherChannels for LAN and SAN traffic
Answer: B

Q: 4
What advantage do 10-Gigabit Ethernet uplinks have over EtherChannels?
A. better load balancing of traffic
B. more reliable
C. higher bandwidth
D. faster convergence time
Answer: A

Q: 5
Which licensing feature set is required on the Cisco Nexus 7010 platform to support the use of VDCs?
A. Enterprise Services
B. Advanced Services
C. Basic Services
D. IP Base
Answer: B

Q: 6
Which statement describes the aggregation layer?
A. It does not process server-to-server flows.
B. Changing application requirements lead to higher oversubscription.
C. It has a small STP processing load.
D. It maintains session state and connection tables for redundancy.
Answer: D

Q: 7
Which ACL type allows for role-based access control?
A. router
B. VLAN
C. security group
D. reflexive
Answer: C

Q: 8
What are three effective ways to service multicast traffic in a data center environment? (Choose three.)
A. deploying VRFs per address family
B. configuring IGMP/PIM in the Cisco Catalyst 6500 Series FWSM
C. configuring IGMP/PIM in the Cisco ACE Module
D. configuring IGMP/PIM in the MSFC on a Cisco Catalyst 6500 switch
E. configuring service modules in transparent or bridged mode
Answer: B,D,E

Q: 9
The Cisco Catalyst 4948 Switch supports which power supply configuration?
A. single AC or DC power supply
B. dual AC or DC power supplies
C. single AC power supply only
D. dual AC power supplies only
Answer: B

Q: 10
According to the Cisco Network Foundation Protection model, which security feature is recommended for the data center core layer?
A. traffic rate limiting
B. Dynamic ARP Inspection
C. prefix filtering
D. control plane protection
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved