Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-983 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-983 Sample Questions:

Q: 1
Which components of the UCS solution include beacon LEDs? (Choos two.)
A. monitors
B. fabric interconnect
C. blades
D. expansion modules
E. chassis
Answer: C, E

Q: 2
Which statement about a Service Profile is most accurate?
A. associated with a pool of blades
B. represents a group of physical blades
C. stores connectivity requirements
Answer: C

Q: 3
On what basis are world wide node names assigned?
A. per-service profile
B. per-compute node
C. per-group
D. per-VSA~I
Answer: A

Q: 4
When NIC teaming is used, how are Ioops avoided in a virtual switch?
A. By using active / passive teaming with spanning tree on the active Iink
B. By using active / passive teaming with onIy the active Iink in use
C. By using active / activate teaming with VM utilizing both uplink ports
Answer: B

Q: 5
How is NIC teaming configured when port channels are not in use in a Cisco Nexus 1000V?
A. active / active using spanning tree
B. active / active
C. active / passive using spanning tree
D. active / passive
Answer: D

Q: 6
Which file format does the UCSM export facility use?
A. xml
B. csv
C. pdf
D. syslog
Answer: A

Q: 7
The Cisco Nexus 1000V requires which of the following VLANs to be configured: (choose 3)
A. Control
B. Supervisor
C. Packet
D. Management
Answer: A, C, D

Q: 8
Which two benefits result from I/O consoliclation using fcoe within the cisco ucs? (choose two)
A. increases the number of vsans without limit
B. reduces power consumption per rack
C. cuts the number of network cards and cables
D. simplifies the management of san domains
Answer: C, D

Q: 9
When creating a service profiIe using the Expert Wizard in a single vlan vnic configuration which four options are available (Choose four.)
A. Fabric ID
B. Native Vlan
C. Vlan Trunking
D. Trunk encapsulation
E. Mac Address assignment
Answer: A, B, C, E

Q: 10
Which statement is most correct regarding vNICs and VLANs?
A. only the default vlan has traffic that is tagged
B. All vNICs have to be associated with one or more VLANs except for the default vlan
C. vlan must be configured before configuring them into a vNIC
D. Tagging is done by the operating system NIC if the flag is set to tag traffic
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved