Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-973 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-973 Sample Questions:

1.You are a help desk trainee for XXYYinc.com. Just a simple question for you: the blade switches belong to which kind of switches?
A.top­of­rack switches
B.end­of­row switches
C.modules that fit into blade server chassis
D.modules that fit into Myelodysplastic syndromes switches
Answer: C

2.You are debugging a Cisco device, and you need to enable Cisco NSF for BGP, which command can accomplish this?
A.6500(config­router)# bgp graceful­restart
B.6500(config­router)# enable nsf­capable
C.6500(config­router)# bgp nsf
D.6500(config)# bgp enable nsf
Answer: A

3.You work as a Cisco data center sales professional at XXYYinc.com, and you are negotiating with with a corporate manager, which of the following statements would be your best saying?
A.A single network spanning multiple protocols, using Ethernet as a backbone, is the basis of the next­generation data center.
B.Network­embedded intelligence means that functions can be swiftly deployed and redeployed across the data center.
C.Network­based intelligence can be shared across all connected applications and devices and can deliver tens of gigabytes of throughput along with submillisecond latencies.
D.The network is the foundation of the twenty­first­century data center, so Cisco should be a prime architectural resource for designing all aspects of the data center.
Answer: B

4.RPR is short for Resilient Packet Ring. This technology is known by some as a metropolitan area network (MAN) technology that service providers are using to solve network bandwidth bottlenecks and deliver new IP services. You are using RPR. A switchover event will be triggered if either of which two of these fails? (Choose two.)
A.a service module
B.a DFC on a monitored line card
C.an administratively monitored line card
D.an active supervisor MSFC
E.an inter­supervisor clock synchronization
Answer: D, E

5.You work as a Cisco data center sales professional at XXYYinc.com, and you are negotiating with with a technical manager, which of the following statements would be your best saying?
A.Cisco's end­to­end strategy for the data center means that it can provide consultancy and support for servers, and provide storage as well as networks.
B.Cisco's financial position is reflected in its stock market position and shareholder value.
C.Cisco's networking expertise places it in a prime position to deliver virtual servers from within embedded network platforms running VMware.
D.Network­embedded devices can be logically divided to allow different security policies to be implemented to meet different requirements, while maintaining a single point of monitoring, management, and control.
Answer: D

6.IP routing redundancy is designed to allow for transparent fail­over at the first­hop IP router. Which three examples are of FHRPs? (Choose three.)
A.GLBP
B.IRDP
C.proxy ARP
D.HSRP
E.VRRP
Answer: A, D, E

7.You work as a Cisco engineer at XXYYinc.com. What's the unique advantage of SAN business against Brocade for the Cisco MDS switch?
A.Cisco has been delivering director­class storage switches for longer than Brocade.
B.The CiscoMyelodysplastic syndromes switch can support Gigabit Ethernet as well as Fibre Channel, while Brocade supports only Fibre Channel.
C.Cisco has demonstrated excellent investment protection by allowing new generation linecards to work in first generation directors.
D.The real Cisco competition was McData, until Brocade bought it and tried to make it compatible with their legacy switches, leaving Cisco with the only director­class switches in the industry.
Answer: B

8.As a XXYYinc network technician, you are responsible for designing and maintaining network. Recently, you have installed an FWSM in the data center. In order to enable FTP to work, which feature must be configured?
A.transparent mode
B.dynamic NAT
C.dynamic PAT
D.access lists
E.deep packet inspection
Answer: E

9.You work as a Cisco data center sales professional at XXYYinc.com. A potential customer is planning to reduce both operational and capital budgets, meanwhile, he also wants to promote end­to­end data center security. What's the best response to meet both of his requirements?
A.Buy a number of Cisco Catalyst 6500 Series FWSMs now, and to have them installed in each Cisco
Catalyst 6500 Series Switch in the data center, ready to be brought on line when needed in the future
B.buy a full Cisco analysis of the data center security, as part of a full­service package that can be paid for over an extended period
C.buy a number of Cisco ACE Modules now, and to have them installed in each Cisco Catalyst 6500
Series Switch in the data center, ready to be brought on line when needed in the future
D.recommend purchasing the Cisco Catalyst 6500 Series FWSM and the Cisco ACE Module or both to allow multiple virtual contexts of each to be deployed as required in the future, without requiring more hardware to be acquired (saving capital budget), with a single point of management and control (cutting operating costs)
Answer: D

10.For the following items, which ingress QoS trust setting sets the CoS or ToS values of any frame entering that port to zero?
A.trust DSCP
B.trust CoS
C.untrusted
D.trust IP precedence
Answer: C

11.You work as the network administrator at XXYYinc.com. Which two features of a business implement that you can use to achieve better utilization of IT resources? (Choose two.)
A.role­based access control
B.embedded network intelligence
C.distributed management
D.consolidation of data center resources
Answer: B, D

12.Cisco's Express Forwarding (CEF) technology for IP is a scalable, distributed, layer 3 switching solution designed to meet the future performance requirements of the Internet and Enterprise networks. The XXYYinc network administrator is debugging a Cisco Catalyst 6500 Series Switch, which engine is required in order to use the distributed Cisco Express Forwarding architecture?
A.DFC
B.MSFC3
C.PFC3A
D.PFC3BXL
Answer: A

13.You work as a Cisco engineer at XXYYinc.com. With your knowledge on Cisco field, which is
a considerable advantage of Cisco's data center end­to­end strategy?
A.service­oriented backbone network
B.service­oriented infrastructure
C.service­oriented architecture
D.service­oriented networked Ethernet transmission connection system
Answer: B

14.For the following features??which two make up the fault management framework? (Choose two.)
A.CiscoWork Resource Management Essentials
B.Soft high availability
C.Generic Online Diagnostics
D.CiscoWorks application
Answer: B, C

15.You are the new XXYYinc Trainee. Which description you can recognize as a feature of the
Cisco Catalyst 6500 Series FWSM?
A.It can carry out multiple virtual firewalls across the data center but only within its own tier, not across tiers.
B.It is a standalone appliance and cannot be fitted into the Catalyst 6500 Series Switches.
C.It fits into the Catalyst 6500 Series Switches and allows logical firewalls to be deployed across the
whole data center.
D.It is an embedded function of the Cisco Application Control Engine Module, which can be fitted into the
Catalyst 6500 Series Switches.
Answer: C

16.As a XXYYinc network technician, you are debugging a Cisco device, and you need to enable
Cisco NFS for EIGRP, which command can accomplish this?
A.6500(config­router)# enable nsf­capable
B.6500(config­router)# eigrp nsf
C.6500(config)# eigrp enable nsf
D.6500(config­router)# nsf
Answer: D

17.You are a help desk trainee for XXYYinc.com. As far as you know, what advantage that the overall virtualization strategy for the data center can get from network­based virtualization?
A.carrying multiple protocols across the same network
B.combining ports for high availability and redundancy
C.merging the core and aggregation layers
D.deploying multiple service contexts on the same hardware
Answer: D

18.You work as a XXYYinc network administrator, you are tasked to make a summary report of utilization and error rates on each switch interface? Which NAM data­collection method will achieve this goal?
A.core monitoring
B.SPAN
C.mini­RMON
D.VACLs
Answer: C

19.You are the senior desktop administrator for XXYYinc.com. Your company plans to implement virtual SSL security contexts logically across the data center network from a single physical device, so which product you will recommend?
A.Cisco Firewall Services Module
B.Cisco Nexus 7000 Module
C.Cisco Storage Services Module
D.Cisco Application Control Engine Module
Answer: D

20.You work as a XXYYinc network technician, you would like to regain access to a non­responding Cisco NAM in slot 3, which command can be used to achieve this objective?
A.reload module slot 3
B.slot 3 reload
C.module slot 3 reset
D.hw­module module 3 reset
Answer: D

21.You are a Cisco engineer of XXYYinc.com. As much as you know, which of the following would be the most corresponding description that Cisco has on the data center?
A.Cisco's competitive positioning is to concentrate solely on faster, lower­latency connection systems across all network technologies and protocols.
B.Cisco is moving from being solely a supplier of data networking­based products to being a supplier of storage and server virtualization solutions that can be deployed across the data center.
C.Cisco focuses on LANs, WANs, and SANs, and on service delivery solely in direct support of these networks.
D.Cisco has a wide perspective on the data center, with network­embedded services that support servers, applications, security, and storage.
Answer: D

22.There is a filtering server on the XXYYinc network, as a network technician, you need to forward traffic to the filtering server ,What must be configured on the FWSM?
A.all web traffic so that it is directed only to the filtering server (access­list)
B.all HTTP requests so that they are redirected to the filtering server (fixup protocol)
C.the filtering server as an authentication provider (aaa­server)
D.all HTTP requests so that they are sent to the filtering server (url­server)
Answer: D

23.You are the senior desktop administrator for XXYYinc.com. The manager of the company is concerning that embedding service modules in the network might create a single point of failure
in the company system. Then how can you make the manager clearly understand how Cisco network services can handle this situation?
A.by promoting Cisco on­site service support, which means that an on­site spare is held for instant swap out
B.by accepting the point but demonstrating how the benefits far outweigh any potential problem
C.by pointing out that switches in networks already create the potential for a single point of failure, but that these are still widely used without being seen as a significant risk
D.by explaining that Cisco service modules are mounted in highly resilient director­class switches and can be duplicated for seamless failover in the event of a problem
Answer: D

24.The Hot Standby Router Protocol (HSRP) provides network redundancy for IP networks, ensuring that user traffic immediately and transparently recovers from first hop failures in network edge devices or access circuits. HSRP active and standby routers send hello messages
to which multicast address?
A.IP address 224.0.0.18, IP protocol number 112
B.IP address 224.0.0.2, UDP port number 2000
C.IP address 224.0.0.2, UDP port number 1985
D.IP address 224.0.0.102, UDP port number 3222
Answer: C

25.You work as a Cisco engineer at XXYYinc.com. You are familiar with the Cisco Nexus 7000
Series Switches, so as far as you know, which product supports one of its features­­­­the virtual device contexts ?
A.Only the Cisco Nexus 7000 Series supports virtual device contexts.
B.Most major network manufacturers have products that support virtual device contexts.
C.Force 10's E1200i and the Cisco Nexus 7000 Series are the only products in the industry that support
virtual device contexts.
D.Cisco Catalyst 6500s support virtual device contexts when they are connected together to create a single virtual switch.
Answer: A

26.You work as a XXYYinc network administrator, you would like to allow an NMS to access the
NAM, What must be configured on the NAM?
A.TACACS+ authentication
B.VACLs
C.SNMP community strings
D.HTTPS service
Answer: C

27.You are a Cisco engineer of XXYYinc.com. When compare the Brocade LSAN to the Cisco
VSAN, which of the following is correct?
A.The Cisco VSANs and the Brocade LSANs are basically the same concept.
B.The Cisco VSAN can allow a single physical fabric to be logically segmented; the Brocade LSAN needs physically separated fabrics.
C.The Cisco VSAN is a former­generation version of the Brocade LSAN.
D.The Cisco VSAN delivers security between environments by creating multiple physical fabrics, while Brocade's LSAN allows a single physical fabric to be logically segmented and, as a result, compromises security between environments.
Answer: B

28.You work in the XXYYinc network department. And you wish to enable HTTPS as the access protocol on the NAM, What should you do?
A.Ensure that 128­bit cryptography is enabled, then enable the HTTPS server.
B.Install a strong crypto patch on the NAM, then enable the HTTPS server.
C.Enable the HTTP server, then enable the SSL service.
D.Enable the HTTP server, then issue the http secure server enable command.
Answer: B

29.You work as the network administrator at XXYYinc.com. Which of the following is correct if using the Cisco VFrame DC as a data center provisioning device?
A.Cisco VFrame DC can work with VMware.
B.Cisco VFrame DC can provision only network resources.
C.Cisco VFrame DC can work only with the Nexus 7000 Series Switches.
D.Cisco VFrame DC can work with the Catalyst 6500 Series Switches and the Nexus 7000 Series
Switches but not with MDS.
Answer: A

30.You work as a network technician for the XXYYinc company, in order to support an EEM script on a system that is enabled for Cisco Catalyst 6500 VSS 1440,which action will you take ?
A.The EEM script must be uploaded via CiscoWorks.
B.The EEM script must be loaded to both supervisor modules.
C.The EEM script must be uploaded on the active supervisor module only.
D.VSS must be disabled, the EEM script uploaded, and VSS re­enabled.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved