Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-971 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-971 Sample Questions:

Q: 1 What advantage does InfiniBand have over Gigabit Ethernet in HPC environments?
A. lower latency
B. simpler cabling
C. longer distance support
D. more sophisticated traffic management
Answer: A

Q: 2 Which data center network-architecture change is a result of the adoption of blade and 1-RU server technologies?
A. Layer 3 fault domains growing larger
B. Layer 2 fault domains growing larger
C. Layer 3 fault domains growing smaller
D. Layer 2 fault domains growing smaller
Answer: B

Q: 3 A very large blade-server deployment has high throughput requirements for both data and storage networks. Which access layer option would you recommend?
A. blade server Ethernet switch with Cisco SFS 3000 Series Multifabric Switch
B. blade server InfiniBand switch with Cisco SFS 3000 Series Multifabric Switch
C. blade server Ethernet switch that is connected to Cisco Catalyst 4948 top-of-rack switch
D. blade server Ethernet switch that is connected to Cisco Catalyst 6500 Series end-of-rack switch
Answer: B

Q: 4 Which statement is correct about the Cisco Catalyst 4948 Switch?
A. is nonblocking
B. performs only Layer 2 switching
C. has up to 48-Gbps wire-speed performance
D. balances lower cost with lower-performance access layer switching
Answer: A

Q: 5 Which three of the following service modules can be deployed in redundant pairs with active/active failover? (Choose three.)
A. ACE
B. CSM
C. NAM
D. IDSM
E. FWSM
F. SSLSM
Answer: A, D, E

Q: 6 You are the Cisco expert of XXYYinc.com. You are familiar with Cisco TrustSec model, so which two functional areas are covered by the Cisco TrustSec model? (Choose two.)
A. port scans
B. DDoS attacks
C. packet confidentiality and integrity
D. access control via security group ACLs
Answer: C, D

Q: 7 How is FCIP traffic marked with DSCP values?
A. The Cisco MDS 9000 Series Multilayer Switch marks one DSCP value per FCIP tunnel.
B. The Cisco MDS 9000 Series Multilayer Switch marks two DSCP values per FCIP tunnel.
C. The aggregation layer Ethernet switch marks one DSCP value per FCIP tunnel.
D. The aggregation layer Ethernet switch marks two DSCP values per FCIP tunnel.
Answer: B

Q: 8 Which two security vulnerabilities does the FWSM application inspection engine mitigate? (Choose two.)
A. DoS attacks
B. DDoS attacks
C. SQL injection
D. cookie altering
E. web server worms
Answer: C, D

Q: 9 Your customer plans to deploy FWSM and IDSM modules in the aggregation layer. Which design should you avoid?
A. Layer 3
B. InfiniBand
C. Layer 2 loop-free
D. Layer 2 looped square
E. Layer 2 looped triangle
Answer: A

Q: 10 You work as a Cisco engineer at XXYYinc.com. You are required to moderate DDoS attacks in the data center core, so which two techniques of Cisco Nexus 7000 Family of switches can meet the requirement? (Choose two.)
A. uRPF
B. Network Address Translation/Port Address Translation
C. control plane policing
D. Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) snooping
Answer: A, C

Q: 11 You are a Cisco engineer of XXYYinc.com. You are implementing the Cisco Nexus environment for the company, so which two are requirements of FCoE in it? (Choose two.)
A. Spanning Tree Protocol
B. Use of jumbo frames
C. TCP-driven retransmissions for flow control
D. IEEE 802.3x extensions to enable lossless Ethernet
Answer: B, D

Q: 12 You are the senior desktop administrator for XXYYinc.com. You are deploying network for the company. With your experience, which of following two Cisco service modules can be implemented in redundant pairs with active-active failover? (Choose two.)
A. Cisco network analysis module
B. Cisco ACE Application Control Engine
C. Cisco Firewall Services Module (FWSM)
D. Cisco Catalyst 6500 Series SSL Services Module (CVDM-SSLSM)
Answer: B, C

Q: 13 You are a help desk trainee for XXYYinc.com. With your experience on deploying the network. which feature is implemented in a Cisco Nexus 7010 core switch to complement classical QoS in designing for data center core layer throughput for SAN applications?
A. Cisco PAUSE
B. Weighted Round-Robin (Cisco)
C. Weighted Random Early Detection (WRED)
D. CoS-based virtual lanes
Answer: D

Q: 14 Which service module configuration is recommended to automatically detect and block traffic from malicious hosts?
A. FWSM
B. IDSM that is deployed in IDS mode
C. IDSM that is deployed in IPS mode
D. FWSM that is coupled with the NAM
Answer: C

Q: 15 You work as the network administrator at XXYYinc.com. As much as you know, which logical topology is the most suitable one for deploying in the core layer?
A. Layer 3 looped square
B. Layer 3 BGP routing
C. Layer 3 EIGRP routing
D. Layer 2 looped triangle
Answer: C

Q: 16 You work as the network administrator at XXYYinc.com. And you are familiar with Cisco product, so as much as you know, which Cisco product is implemented for content routing purposes?
A. Cisco ACE GSS
B. Cisco ACE Module
C. Cisco ACE appliance
D. Cisco Catalyst 6500 Series Switches
Answer: A

Q: 17 You work as a systems administrator at XXYYinc.com. You deploy the network for the company by using the default VDC high availability options in the Cisco Nexus 7010 Switch, what will happen then?
A. The VDC is deleted, and no further action is performed.
B. If dual supervisors are in use, a supervisor switchover is forced.
C. The VDC is deleted and then re-created with the startup configuration.
D. If a single supervisor is in use, a graceful restart is forced.
Answer: B

Q: 18 You are a help desk trainee for XXYYinc.com. One of your customers use the Cisco SFS family of products to provide server-side InfiniBand integration, but as far as you know, which two Cisco products should be implemented to make up the solution? (Choose two.)
A. Fibre Channel Host Channel Adapters
B. InfiniBand switch modules
C. Fibre Channel switch modules
D. InfiniBand HCA card for IBM and Dell servers
Answer: B, D

Q: 19 You work as a systems administrator at XXYYinc.com. In order to realize to service multicast traffic in a data center environment, what three of following options are effective ways? (Choose three.)
A. deploying VRFs per address family
B. configuring service modules in transparent or bridged mode
C. configuring IGMP/PIM in the Cisco Catalyst 6500 Series FWSM
D. configuring IGMP/PIM in the MSFC on a Cisco Catalyst 6500 switch
Answer: B, C, D

Q: 20 Which problem can result from end-of-rack designs?
A. lower reliability
B. airflow restriction
C. more devices to manage
D. complex spanning-tree design
Answer: B

Q: 21 You are a help desk trainee for XXYYinc.com. As much as you know, which two benefits of a VSS environment decrease overhead at the distribution layer? (Choose two.)
A. reduced reliance on STP
B. reduced reliance on HSRP
C. reduced reliance on trunking protocols
D. reduced reliance on nonstop forwarding (NSF) with stateful switchover (SSO)
Answer: A, B

Q: 22 In following of ACL types, which of them permits role-based access control?
A. VLAN
B. router
C. reflexive
D. security group
Answer: C

Q: 23 You work as a Cisco engineer at XXYYinc.com. You are deploying the company network, it requires that FCoE extends the reach of Fibre Channel throughout the data center, so which action you need to perform to meet the requirement?
A. encapsulating Fiber Channel frames into Ethernet frames
B. allocating separate EtherChannels for LAN and SAN traffic
C. segregating Fiber Channel and Ethernet traffic at the data plane
D. multiplexing Fiber Channel and Ethernet on the same physical media
Answer: A

Q: 24 You are a help desk trainee for XXYYinc.com. One of your potential customers requires to protect the supervisor of a Cisco Nexus 7000 switch, so which two functions are performed by the CoPP feature performs? (Choose two.)
A. separates data plane packets from control plane packets
B. focuses on access and authentication attacks
C. drops packets with unknown sources
D. provides DoS protection independent from interface capabilities
Answer: A, D

Q: 25 Why would you recommend a Cisco Catalyst 6509 Switch instead of a Cisco Catalyst 6513 Switch in an aggregation module design?
A. A larger number of horizontally aligned slots are needed.
B. A larger number of 10-Gigabit Ethernet ports are needed.
C. A larger number of service modules are needed.
D. A larger number of single-channel line cards will be used.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved