Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-961 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-961 Sample Questions:

Q: 1 Which statement best describes the data center core layer?
A. connects to the campus aggregation layer
B. provides a resilient Layer 2 routed fabric
C. is typically merged with the campus core layer
D. load balances traffic between the core and aggregation layers
Answer: D

Q: 2 Which type of network in an HPC environment most requires low latency?
A. MPI
B. access
C. private
D. storage
Answer: A

Q: 3 Which type of HPC application requires low latency?
A. financial analytics
B. finite element analysis
C. digital image rendering
D. seismic and geophysical modeling
Answer: B

Q: 4 A very large blade-server deployment has high throughput requirements for both data and storage networks. Which access layer option would you recommend?
A. blade server Ethernet switch with Cisco SFS 3000 Series Multifabric Switch
B. blade server InfiniBand switch with Cisco SFS 3000 Series Multifabric Switch
C. blade server Ethernet switch that is connected to Cisco Catalyst 4948 top-of-rack switch
D. blade server Ethernet switch that is connected to Cisco Catalyst 6500 Series end-of-rack switch
Answer: B

Q: 5 Which of the following statements describes the data center core?
A. Layer 2 provides faster convergence than Layer 3.
B. Layer 2 STP path blocking should always be used.
C. Layer 2 domains should be limited to point-to-point.
D. Layer 2 should not be used in the core layer.
Answer: C

Q: 6 Which Cisco Catalyst 6500 Series line card is recommended for aggregation-to-core uplinks?
A. WS-X6724-SFP
B. WS-X6704-10GE
C. WS-X6516A-GBIC
D. WS-X6748-GE-TX
E. WS-X6548-GE-TX
Answer: B

Q: 7 How is FCIP traffic marked with DSCP values?
A. The Cisco MDS 9000 Series Multilayer Switch marks one DSCP value per FCIP tunnel.
B. The Cisco MDS 9000 Series Multilayer Switch marks two DSCP values per FCIP tunnel.
C. The aggregation layer Ethernet switch marks one DSCP value per FCIP tunnel.
D. The aggregation layer Ethernet switch marks two DSCP values per FCIP tunnel.
Answer: B

Q: 8 Which of the following attack types should be mitigated in the data center core layer?
A. port scans
B. IP spoofing
C. DDoS attacks
D. MAC address spoofing
Answer: C

Q: 9 Which statement is correct about the Cisco Catalyst 4948 Switch?
A. is nonblocking
B. performs only Layer 2 switching
C. has up to 48-Gbps wire-speed performance
D. balances lower cost with lower-performance access layer switching
Answer: A

Q: 10 Which statement describes an IDSM module operating in inline rather than promiscuous mode?
A. lower latency
B. higher latency
C. lower throughput
D. higher throughput
E. higher latency and lower throughput
F. lower latency and higher throughput
Answer: B

Q: 11 Which layer connects to the campus core in a large data center network?
A. data center core
B. data center access
C. data center service
D. data center aggregation
Answer: A

Q: 12 How many FWSM modules are needed to support 8 Gbps of throughput through an aggregation module?
A. one
B. two
C. four
D. eight
Answer: B

Q: 13 What advantage do 10-Gigabit Ethernet uplinks have over EtherChannels?
A. more reliable
B. higher bandwidth
C. faster convergence time
D. better load balancing of traffic
Answer: D

Q: 14 According to Cisco best practice, which service module should be placed in service switches within the aggregation layer?
A. NAM
B. CSM
C. IDSM
D. FWSM
Answer: B

Q: 15 What is the total bandwidth available to a Cisco Catalyst 6500 Series CEF720 line card?
A. 16 Gbps
B. 20 Gbps
C. 32 Gbps
D. 40 Gbps
E. 48 Gbps
Answer: D

Q: 16 Which Cisco Server Fabric Switch model provides up to 12 InfiniBand ports and up to 6 Ethernet ports?
A. SFS 3001
B. SFS 3012
C. SFS 7008P
D. SFS 7012D
Answer: A

Q: 17 Which three of the following service modules can be deployed in redundant pairs with active/active failover? (Choose three.)
A. ACE
B. CSM
C. NAM
D. IDSM
E. FWSM
F. SSLSM
Answer: A, D, E

Q: 18 What is the Cisco best-practice recommendation for the maximum number of HSRP instances per aggregation module?
A. 3
B. 30
C. 300
D. no recommended maximum
Answer: C

Q: 19 Which security technique would you use to protect servers from SYN-flooding DoS attacks?
A. uRPF
B. TCP intercept
C. TCP RPF check
D. drop and shutdown thresholds
Answer: B

Q: 20 Which data center network-architecture change is a result of the adoption of blade and 1-RU server technologies?
A. Layer 3 fault domains growing larger
B. Layer 2 fault domains growing larger
C. Layer 3 fault domains growing smaller
D. Layer 2 fault domains growing smaller
Answer: B

Q: 21 When hosts are noncompliant with security policies, which Cisco Catalyst 4948 Switch feature allows them to be isolated from the network?
A. NAC
B. private VLANs
C. IP Source Guard
D. unicast MAC filtering
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved