Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-811 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-811 Sample Questions:

1.Which three statements apply to access control of both bridged and routed traffic for VLANs? (Choose three.)
A. Router ACLs can be applied to the input and output directions of a VLAN interface.
B. Bridged ACLs can be applied to the input and output directions of a VLAN interface.
C. Only router ACLs can be applied to a VLAN interface.
D. VLAN maps can be applied to a VLAN interface.
E. VLAN maps and router ACLs can be used in combination.
Answer: A, D, E

2.Which switch command enables a trunking protocol that appends a four byte CRC to the packet?
A. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation dot1q
B. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation itef
C. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation fddi
D. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation isl
Answer: D

3.Which of the following technologies uses a Root Link Query BPDU?
A. BackboneFast
B. PortFast
C. UplinkFast
D. STP standard
Answer: A

4.Which three statements are correct with regard to the IEEE 802.1Q standard? (Choose three.)
A. the packet is encapsulated with a 26 byte header and a 4 byte FCS
B. the IEEE 802.1Q frame format adds a 4 byte field to a Ethernet frame
C. the IEEE 802.1Q frame retains the original MAC destination address
D. the IEEE 802.1Q frame uses multicast destination of 0x01-00-0c-00-00
E. protocol uses point-to-point connectivity
F. protocol uses point-to-multipoint connectivity
Answer: B, C, E

5.Which process plays a major role in the creation of the CEF adjacency table?
A. Address Resolution Protocol (ARP)
B. PDU header rewrite
C. NetFlow switching
D. hello packet exchange
Answer: A

6.What command will specify IEEE 802.1Q as the encapsulation method for a trunked port on a Cisco IOS switch?
A. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation dot1q
B. Switch(config-if)#switchport trunk encapsulation isl
C. Switch(config-if)#switchport encapsulation dot1q
D. Switch(config)#switchport 0/1 trunk encapsulation isl
Answer: A

7.How does VTP pruning enhance network bandwidth?
A. by restricting unicast traffic to across VTP domains
B. by reducing unnecessary flooding of traffic to inactive VLANs
C. by limiting the spreading of VLAN information
D. by disabling periodic VTP updates
Answer: B

8.What Cisco switch command will map VLANs 10 to 20 to MST instance 1?
A. Switch(config)#vlan 10-20 instance 1
B. Switch(config-mst)#vlan 10-20 instance 1
C. Switch(config)#instance 1 vlan 10-20
D. Switch(config-mst)#instance 1 vlan 10-20
Answer: D

9.In the hardware address 0000.0c07.ac0a what does 07.ac represent?
A. vendor code
B. HSRP group number
C. HSRP router number
D. HSRP well-known physical MAC address
E. HSRP well-known virtual MAC address
Answer: E

10.Which technology manages multicast traffic at Layer 2 by configuring Layer 2 LAN interfaces dynamically to forward multicast traffic only to those interfaces that want to receive it?
A. IGMP
B. IGMP snooping
C. PIM-DM
D. DVMRP
E. MOSPF
Answer: B

11.Which well-defined routing protocol would a network administrator configure on multicast routers when member routers are widely dispersed?
A. Distance Vector Multicast Routing Protocol (DVMRP)
B. Protocol Independent Multicast Dense Mode (PIM-DM)
C. Multicast Open Shortest Path First (MOSPF)
D. Protocol Independent Multicast Sparse Mode (PIM-SM)
E. Core-Based Trees (CBT)
Answer: D

12.Which statement describes Dynamic Trunking Protocol (DTP) mode 'desirable'?
A. The interface is put into permanent trunking mode and negotiates to convert the link into a trunk link.
B. The interface actively attempts to convert the link to a trunk link.
C. The interface is put into permanent trunking mode but prevented from generating DTP frames.
D. The interface is put into a passive mode, waiting to convert the link to a trunk link.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved