Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-801 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-801 Sample Questions:

1.Given the following configuration:router bgp 6500redistribute staticip route 164.20.0.0 255.255.0.0 null 0Which statement is true?
A.It allows BGP to advertise the 164.20.0.0 /16 network.
B.It results in all traffic for all subnets of 172.16.0.0 being dropped at this router.
C.Cisco prefers that you use the aggregate­address command to distribute IGP routes into BGP.
D.Cisco prefers this method of distributing IGP routes into BGP over using the network command.
Answer: A

2.Which BGP attribute is used by BGP to prevent routing loops?
A.AS­path
B.next­hop
C.MED
D.weight
E.local preference
F.origin
Answer: A

3.When the BGP path selection process is being performed on a Cisco router, which BGP attribute
is used first when determining the best path?
A.local preference
B.MED
C.weight
D.origin
E.next­hop
F.AS­path
Answer: C

4.Which two are characteristics of the IS­IS protocol but not OSPF? (Choose two.)
A.provides for network scalability by allowing the network to be separated into areas
B.provides routing support for multiple network layer protocols
C.three layers of hierarchical routing
D.utilizes SPF algorithm
E.forms adjacencies with all neighbors
F.supports demand circuit routing
Answer: B, E

5.Which three characteristics apply to IS­IS but not to OSPF? (Choose three.)
A.encapsulates PDUs directly into a data­link frame
B.uses a DIS and a backup DIS to present the psuedo­node on the LAN
C.uses stubby areas to improve network scalability
D.uses a default IOS metric of 10 on each interface
E.runs PRC (Partial Route Calculations) to calculate IP reachability information
F.uses an on­demand circuit to reduce the hello and LSA flooding across switched WAN links, such as ISDN
Answer: A, D, E

6.What are two routing protocols defined by the OSI protocol suite at the network layer? (Choose two.)
A.End System­to­End System
B.Routing Information Protocol
C.Interior Gateway Routing Protocol
D.End System­to­Intermediate System
E.Intermediate System­to­Intermediate System
Answer: D, E

7.Which two statements are true concerning IPv6? (Choose two.)
A.Mobile IP is built into IPv6 by default.
B.The leading zeros in an address format are mandatory.
C.Like IPv4, IPv6 broadcasts are sent to all nodes on a LAN segment.
D.IPSec is mandatory and built into IPv6.
Answer: A, D

8.Which three types of OSPF route entries can be found in the routing table of an internal OSPF router within an OSPF NSSA area? (Choose three.)
A.O
B.O N2
C.O* N2
D.O E1
E.O E2
Answer: A, B, C

9.Which three statements are true regarding EIGRP? (Choose three.)
A.By default, EIGRP performs auto­summarization across classful network boundaries.
B.EIGRP uses an area hierarchy to increase network scalability.
C.To speed convergence, EIGRP attempts to maintain a successor and feasible successor path for each destination.
D.EIGRP uses hellos to establish neighbor relationships.
E.By default, EIGRP uses the Dijkstra algorithm to determine the best path to a destination network based on bandwidth and delay.
Answer: A, C, D

10.Which three statements are true concerning redistributed routes when a default metric is not configured? (Choose three)
A.RIP, IGRP, and EIGRP assign a default metric of 0 (infinity) to redistributed routes and will advertise these routes accordingly.
B.RIP, IGRP, and EIGRP assign a default metric of 0 (infinity) to redistributed routes and will only advertise these routes if a valid seed metric is configured.
C.IS­IS assigns a default metric of 0 to redistributed routes.
D.IS­IS assigns a default metric of 10 to redistributed routes.
E.OSPF assigns a default metric of 1 for routes from all protocols except BGP, which gets a metric of 20. F.OSPF assigns a default metric of 20 for routes from all protocols except BGP, which gets a metric of 1.
Answer: B, C, F

11.Which IS­IS NET represents a locally administered private address?
A.39.0040.0010.0c99.1112.00
B.45.0004.0000.0d35.4554.00
C.47.0010.0000.0a11.3564.00
D.49.0001.0000.0c12.3456.00
Answer: D

12.Which three statements about IS­IS are true? (Choose three.)
A.L1 routers have no knowledge about routes outside their area.
B.L1/L2 routers maintain a separate Level 1 link­state database and a Level 2 link­state database; they do not advertise L2 routes to L1 routers.
C.To route packets to another area, L1 routers must forward the packets to the L2 router of the destination area.
D.To route packets to another area, L1 routers must forward the packets to an L1/L2 router within their area.
E.L2 routers form adjacencies with L1 and L1/L2 neighbors.
Answer: A, B, D

13.Which three types of OSPF route entries can be found in the routing table of an internal OSPF router within an OSPF stubby area? (Choose three.)
A.O
B.O IA
C.O* IA
D.O E1
E.O E2
F.O N1
Answer: A, B, C

14.You have an address range of 172.16.20.192 to 172.16.20.223. Which two configuration commands are used in configuring the area 3 border router for network summarization? (Choose two.)
A.network 172.16.20.192 0.0.0.31 area 3
B.area 3 range 172.16.20.192 172.16.20.223
C.area 3 range 172.16.20.192 255.255.255.224
D.network 172.16.20.192 255.255.255.224 area 3
Answer: A, C

15.Which two types of routes will be advertised with the EIGRP configuration as shown? (Choose two.)router eigrp 100network 10.0.0.0eigrp stub
A.static
B.receive­only
C.summary
D.stub
E.connected
F.dynamic
Answer: C, E

16.Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.)
A.An IPv6 address is 128 bits long.
B.An IPv6 header is 20 bits long.
C.An IPv6 header contains the next header field.
D.An IPv6 header contains the protocol field. E.IPv6 routers send RA messages.
F.An IPv6 header contains the header checksum field.
Answer: A, C, E

17.Which address type does the IPv6 address FF05:0:0:0:0:0:0:2 specify?
A.unspecified
B.aggregable global unicast
C.link local
D.site local unicast
E.multicast
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved