Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-747 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-747 Sample Questions:

Q: 1
Which two issues may need to be considered when using DAS to support location-tracking services? (Choose two.)
A. Third-party antennas may reduce RF cell size but provide location accuracy.
B. Additional monitor-mode APs may be necessary to obtain desired location accuracy.
C. Wi-Fi RF channel selection is critical when using DAS if multiple wireless services are supported in the same antenna group.
D. Multiple connections are required into a common DAS for 802.11n support.
E. Linear DAS deployment can reduce your location accuracy.
Answer: B,E

Q: 2
Which issue may lead to inconsistent wireless client locations being reported by Cisco WCS v7.0?
A. Roaming between APs is controlled by different controllers.
B. A mix of APs is configured for monitor and local mode.
C. The wireless client does not transmit a probe request to all channels.
D. The wireless client is not compliant with Cisco Compatible Extensions.
E. The wireless client does not associate.
Answer: C

Q: 3
Which three options describe ways in which the Cisco Compatible Extensions S36 message is used in Cisco WLC v7.0? (Choose three.)
A. for WGB location
B. by Cisco WCS for calibration
C. for location tracking of wireless tags
D. only on 802.11b/g/n
E. on 802.11a/b/g/n
F. by Cisco Compatible Extensions v4 and above
G. by Cisco Compatible Extensions v2 and above
Answer: B,E,G

Q: 4
You have a customer interested in adding RFID tags to track the movement of containers of work in process in their manufacturing facility. Which type of RFID tags and which Wi-Fi band are most appropriate using their existing Cisco Unified Wireless Network based on v7.0? (Choose two.)
A. passive RFID tags
B. semipassive RFID tags
C. active RFID tags
D. 900 MHz
E. 2.4 GHz
F. 5 GHz
Answer: C,E

Q: 5
A calibration model has been created for a specific floor in Cisco WCS v7.0. Which two events are more likely to affect location accuracy and compel a new calibration? (Choose two.)
A. additional local mode APs installed
B. changes in office interior walls location and type
C. additional monitor mode APs installed
D. change in inventory type stocked in warehouse
E. compass direction change in omnidirectional antenna
Answer: B,D

Q: 6
What are the two message formats that a Cisco WCS v7.0 can use to send a context-aware tracking event notification to an external destination? (Choose two.)
A. XML
B. plaintext
C. XLS
D. PDF
E. JPEG
F. CSV
Answer: B,C

Q: 7
Which two descriptions are examples of how location services can be adjusted at the Cisco WLC v7.0? (Choose two.)
A. Disable RFID tag tracking if there are no tags in the respective locations of the controller APs.
B. Disable wireless client tracking if there are no requirements for the respective locations of the controller APs.
C. Increase RFID timeouts from defaults if tags are beaconing at 30 seconds.
D. Decrease RFID timeouts from defaults if tags are beaconing at 30 seconds.
Answer: A,D

Q: 8
If the wired infrastructure network latency becomes an issue, which adjustments can be made for collection of location information using Cisco WCS v7.0?
A. Adjust SNMP timers on Cisco WCS.
B. Adjust SNMP timers on the Cisco 3300 Series MSE.
C. Adjust SNMP timers on Cisco WLC.
D. Adjust LOCP timers on Cisco WLC.
E. Adjust LOCP timers on Cisco MSE.
F. Adjust NMSP timers on Cisco WLC.
G. Adjust NMSP timers on Cisco MSE.
Answer: F

Q: 9
Refer to the exhibit. To provide the best coverage for location-tracking services, where should the APs be located?
A. Deploy the APs down the center of the corridor with omnidirectional antennas to maximize location-tracking coverage.
B. Stagger the APs in the offices using directional antennas so that each AP has a view of the sector of the floor that it is responsible to cover.
C. Deploy the APs along the edge of the building with directional antennas pointing into the building to cover sectors of the floor.
D. Deploy the APs in a staggered formation with omnidirectional antennas so that they have a surrounding view with minimal obstruction.
E. Deploy the APs on the sides of steel or concrete interior columns with directional antennas to eliminate the columns from the coverage area.
Answer: D

Q: 10
The Cisco 3300 Series MSE v7.0 receives three RSSI measurements that are higher than -75 dBm for a given device and multiple measurements that are lower than -75 dBm. How does Cisco MSE perform the location calculation?
A. Cisco MSE uses all the RSSI values that are received.
B. Cisco MSE uses only the RSSI values that are higher than -75 dBm.
C. Cisco MSE uses the three RSSI values that are higher than -75 dBm and the best RSSI that is lower than -75 dBm.
D. Cisco MSE uses the three RSSI values that are higher than -75 dBm and the average of the RSSI values that are lower than -75 dBm.
E. Cisco MSE takes in all the RSSI values for a given device and averages all the values.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved