Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-746 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-746 Sample Questions:

1. What is the default role on a Cisco mesh access point?
A. root access point
B. mesh access point
C. root bridge access point
D. workgroup bridge
Answer: B

2. Which AP combinations can support MAP or RAP roles in a mesh network using version 5.2?
A. AP1252, AP1510, AP1522, AP1524
B. AP1232, AP1522, AP1524, AP1242
C. AP1131, AP1522, AP1242, AP1524
D. AP1252, AP 1522, AP1524, AP1242
Answer: C

3. Where is Ethernet bridged traffic terminated in a mesh network?
A. WLC
B. WGB
C. MAP
D. RAP
Answer: D

4. Which two frequencies can be used for backhaul in a mesh solution using version 5.2? (Choose two.)
A. 2.4 GHz
B. 4.2 GHz
C. 4.9 GHz
D. 5.8 GHz
Answer: CD

5. What is the Cisco recommendation for maximum hop count and VLANs per sector in a mesh deployment?
A. 4 hops, 10 VLANs
B. 4 hops, 16 VLANs
C. 5 hops, 10 VLANs
D. 6 hops, 16 VLANs
Answer: B

6. What is the first step to initially establish a mesh network?
A. Configure the bridge group name.
B. Enter the MAC address of the mesh access point on the Cisco WLC.
C. Enable Ethernet bridging.
D. Enable VLAN tagging.
Answer: B

7. AWPP utilizes which three parameters to determine the optimal path? (Choose three.)
A. best parent selection
B. bridge group name
C. ease value
D. hop count
E. parent selection
F. signal-to-noise ratio
Answer: CDF

8. What is the radio role of an AP1410?
A. repeater
B. root bridge
C. root bridge with clients
D. workgroup bridge
Answer: B

9. Which radio role is available on the AP1310 but not on the AP1242?
A. install mode
B. non-root bridge
C. repeater
D. root bridge
Answer: A

10. The Cisco recommended best practice for RSSI-based device tracking states that the tracked devices must be reliably detected by a minimum of how many APs?
A. one
B. two
C. three
D. four
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved