Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-737 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-737 Sample Questions:

Q: 1
Which statement describes the major difference between PEAP and EAP-FAST client authentication?
A. EAP-FAST requires a backend AAA server, and PEAP does not.
B. EAP-FAST is a Cisco-only proprietary protocol, whereas PEAP is an industry-standard protocol.
C. PEAP requires a server-side certificate, while EAP-FAST does not require certificates.
D. PEAP authentication protocol requires a client certificate, and EAP-FAST requires a secure password.
Answer: C

Q: 2
Which one best describes the EAP Identity Request frame when a wireless client is connecting to a Cisco WLC v7.0-based AP WLAN?
A. sourced from the Cisco ACS Server to the client
B. sourced from the client to the Cisco ACS Server
C. sourced from the WLC to the client
D. sourced from the client to the WLC
E. sourced from the AP to the client
F. sourced from the client to the AP
Answer: C

Q: 3
What are the four packet types that are used by EAP? (Choose four.)
A. EAP Type
B. EAP Request
C. EAP Identity
D. EAP Response
E. EAP Success
F. EAP Failure
G. EAP Authentication
Answer: B,D,E,F

Q: 4
When a supplicant and AAA server are configured to use PEAP, which mechanism is used by the client to authenticate the AAA server in Phase One?
A. PMK
B. shared secret keys
C. digital certificate
D. PAC
Answer: C

Q: 5
Which EAP types are supported by MAC 10.7 for authentication to a Cisco Unified Wireless Network?
A. LEAP and EAP-Fast only
B. EAP-TLS and PEAP only
C. LEAP, EAP-TLS, and PEAP only
D. LEAP, EAP-FAST, EAP-TLS, and PEAP
Answer: D

Q: 6
What are two of the benefits that the Cisco AnyConnect v3.0 provides to the administrator for client WLAN security configuration? (Choose two.)
A. Provides a reporting mechanism for rouge APs
B. Prevents a user from adding any WLANs
C. Hides the complexity of 802.1X and EAP configuration
D. Supports centralized or distributed client architectures
E. Provides concurrent wired and wireless connectivity
F. Allows users to modify but not delete admin-created profiles
Answer: C,D

Q: 7
When using the Standalone Profile Editor in the Cisco AnyConnect v3.0 to create a new NAM profile, which two statements describe the profile becoming active? (Choose two.)
A. selects the new profile from NAM
B. selects "Network Repair" from NAM
C. becomes active after a save of the profile name
D. ensures use of "configuration.xml" as the profile name
E. ensures use of "config.xml" as the profile name
F. ensures use of "nam.xml" as the profile name
Answer: B,D

Q: 8
Which two parameters can directly affect client roaming decisions? (Choose two.)
A. SNR
B. RSSI
C. MFP status
D. RF fingerprinting
E. RRM
Answer: A,B

Q: 9
Which three parameters can be communicated between a Cisco WLC v7.0 and Cisco Compatible Extensions v4-enabled client to improve a secure roaming connection? (Choose three.)
A. minimum SNR
B. transition time
C. scan threshold
D. hysteresis
E. PER
F. MIC errors
Answer: B,C,D

Q: 10
Which three Cisco WLC v7.0 CLI family of commands would be appropriate to troubleshoot a wireless client failure for connection to an AP? (Choose three.)
A. debug capwap
B. debug mac addr
C. debug ccxdiag
D. debug dhcp
E. debug ap
F. debug dtls
G. debug aaa
Answer: B,D,G


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved