Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-731 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-731 Sample Questions:

1. Cisco Spectrum Expert addresses the problem of RF interference in wireless networks. With Cisco Spectrum Expert your business can detect, classify, locate, and mitigate sources of wireless interference to optimize network performance for mobility applications. When checking for RF coverage, which value does Cisco Spectrum Expert not support?
A. spectrum utilization
B. in-band radio frequency interference
C. client data rate
D. access point received-signal strength level
Answer: C

2. On the completion of the site installation, you need to test the mobility of the VoWLAN device walking the site on an active phone call.
Which Cisco WLC or Cisco WCS command can best determine roaming efficiency?
A. show client tsm 802.11a/b/g <client-mac> <AP mac>
B. show client roam-history <client-mac>
C. show client detail <client-mac>
D. show client ap-roam-history <client-mac>
Answer: B

3. Which of the following options will lead to the bad performance of wireless voice device?
A. absence of coverage holes
B. average signal strength that is greater than -67 dBi
C. uneven wireless coverage
D. cell overlap of 15 to 20 percent
Answer: C

4. The Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G supports a host of calling features and voice-quality enhancements, including: IEEE 802.11a, b, and g standards. During a Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G deployment, what will be required?
A. more access points than a data network
B. specific relative access point placement
C. fewer access points than a data network
D. less SNR than a data network
Answer: A

5. An antenna is a high-gain reflector antenna used for radio, television and data commmunications, and also for radiolocation (radar), on the UHF and SHF parts of the electromagnetic spectrum. This kind of antenna has the narrowest first Fresnel zone in both the horizontal and vertical planes. What is it?
A. patch
B. Yagi
C. sector
D. parabolic dish
Answer: D

6. An antenna (or aerial) is a transducer designed to transmit or receive electromagnetic waves. RF sources, such as klystrons, use an electron beam to excite a mode of an RF resonant cavity. Select two Cisco antennas to provide better isolation from RF sources located behind the antennas.
A. AIR-ANT5160V-R
B. AIR-ANT2465P-R
C. AIR-ANT1949
D. AIR-ANT3213
Answer: B, C

7. WLC is a device that assumes a central role in the CUWN. Cisco Wireless Control System (WCS) is the industry's leading platform for comprehensive lifecycle management of 802.11n and 802.11a/b/g enterprise-class wireless networks. You are the network technician of your company. Now you are tasked with designing a network which needs 100 access points with high channel bandwidth and disabled lower data rates. How to set the data rates on the Cisco WLC and Cisco WCS?
A. per WLAN and radio
B. per SSID
C. globally
D. per access point
Answer: C

8. Refer to the following items, which three will be included in the site survey documentation? (Choose three.)
A. photographs
B. floor plans
C. wired network layout
D. blueprints
Answer: A, B, D

9. According to the following statement, can you tell me which term is described?
It is the air return for an air conditioning system. In most buildings, the area above a drop ceiling or under a raised floor is used as the air return (source of air) for the air conditioning. Those drop ceiling and raised floors are also where wire is often installed. If wire and cable is installed in a drop ceiling or raised floor, it is out of sight. If that cable were burning, it would give off toxic fumes. These would be fed to the rest of the building by the air conditioner as a result people could be injured even though they are a long way from the fire.
A. DAS area
B. plenum area
C. extended area
D. RF special area
Answer: B

10. An access point (AP) is a specially configured node on a wireless local area network (WLAN). What is the number of access points supported by a Cisco 7600 Series Router with six installed Cisco Catalyst 6500 Series Wireless Services Modules?
A. 2400
B. 664
C. 300
D. 1800
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved