Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-681 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-681 Sample Questions:

1. The CiscoWorks Wireless LAN Solution Engine uses which protocol for radio management?
A. CCKM
B. LWAPP
C. SNMP
D. WLCCP
Answer: D

2. Which two key features are unique to the controller-based feature set? (Choose two.)
A. fast secure roaming
B. rogue access point detection
C. access point participation in RF management
D. access point registration via digital certificate
E. dynamic RF control without a dedicated management platform
Answer: DE

3. The Newton manufacturing company has three facilities that are located in Columbia, South Carolina. The corporate office is located in an 11-story building downtown. The R&D facility is located on the north side of the city approximately 4 miles (6.4 km) from the corporate office in a five-story building. The manufacturing facility is located approximately 6 miles (9.6 km) to the northwest of the corporate office. Line of sight exists from the downtown office to all facilities. Users at the manufacturing plant require network connectivity for file sharing and e-mail, while the users at the R&D facility require high-speed Internet access with the ability to send large CAD drawings to the corporate office and large machine control files to the manufacturing facility. Presently, the manufacturing facility is connected to the corporate office by a 64-kbps leased line, and the R&D facility is connected to both the corporate office and the manufacturing facility by a dedicated T1 line. The company plans to add a second line of development at the R&D facility within the next 60 days. The current T1 lines are at a constant 70-percent utilization rate. The current projected lead time for installation of additional lines is 90 days if the current cable plant will support it.
A wireless bridging solution would provide which three benefits to the customer? (Choose three.)
A. rapid deployment
B. immunity to weather
C. increased bandwidth
D. guaranteed bandwidth
E. increased security
F. lower total cost of ownership
Answer: ACF

4. In a mesh network, what is the recommended hop-count limit of a mesh access point from its associated root access point?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

5. How is a bridge group name used in a wireless mesh deployment?
A. It is used to retrieve the secret shared key.
B. It logically groups access points to avoid interference from neighboring mesh networks.
C. It is used as a password in communication preceding LWAPP.
D. It is used to join the outdoor mesh network with the controller mobility group.
Answer: B

6. The Cisco 3200 Series Mobile Access Router has integrated wireless support for which two FCC-approved frequency ranges? (Choose two.)
A. 900 to 928 MHz
B. 2.400 to 2.4835 GHz
C. 4.940 to 4.990 GHz
D. 5.150 to 5.250 GHz
E. 5.725 to 5.825 GHz
Answer: BC

7. Which three wireless intrusion-prevention signatures are part of the standard signature set provided by the Wireless LAN Controller? (Choose three.)
A. ad-hoc network detection
B. rogue network detection
C. rogue access point detection
D. deauth flood detection
E. fake access point detection
F. NetStumbler detection
Answer: DEF

8. A customer has a small remote site with 10 standalone access points. In which two of the following scenarios would it be appropriate to implement CiscoWorks WLSE Express? (Choose two.)
A. EAP-Cisco Wireless (Cisco LEAP) security is required and an external AAA server is available.
B. EAP-Cisco Wireless (Cisco LEAP) security is required and no external AAA server is available.
C. EAP-FAST security is required and no external AAA server is available.
D. EAP-FAST security is required and an AAA server is available.
E. MAC authentication is required and no external AAA server is available.
F. MAC authentication is required and an external AAA server is available.
Answer: BC

9. What is the Cisco-recommended limit of standalone access points to be managed by a CiscoWorks WLSE 1130-19 with RF management enabled?
A. 1000
B. 1500
C. 1800
D. 2500
Answer: C

10. What is the maximum number of access points that a high-end Cisco WCS server can support?
A. 500
B. 1000
C. 1500
D. 3000
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved