Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-631 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-631 Sample Questions:

1. You are installing a Cisco 4402 Series Wireless LAN Controller. Which type of interface should you use on the controller's distribution port?
A. 10/100 Mbps RJ45
B. 1000BASE-SX SFP
C. 10/100/1000 Mbps RJ45
D. 10000BASE-SX
Answer: B

2. Which of these statements is true about SSIDs configured in Cisco ADU?
A. SSIDs must be listed in the same order in the ADU as they are in the access point.
B. A maximum of three SSIDs may be configured.
C. SSIDs may have a maximum of 16 characters.
D. SSIDs are not case-sensitive.
Answer: B

3. How many RADIUS servers can be added to a controller and thereafter assigned to the authentication or accounting of individual WLAN IDs?
A. 14
B. 15
C. 16
D. 17
Answer: D

4. What is the maximum number of WLAN controllers that can join a single mobility group?
A. 12
B. 24
C. 36
D. 48
Answer: B

5. When configuring QoS on a wireless controller, the per-user, real-time bandwidth contract is enforced for which of the following protocols?
A. IP
B. IPX
C. UDP
D. TCP
Answer: C

6. Which three of these user groups are available on Cisco WCS version 4.0? (Choose three.)
A. Admin
B. Power Users
C. Administrators
D. Users Assistant
E. Network Operator
F. System Monitoring
Answer: ADF

7. Cisco WCS version 4.0 is supported on which operating system?
A. Solaris 10
B. Vista
C. Windows XP Pro
D. Windows 2000 SP4
E. Windows Server 2003
Answer: E

8. Which of the following commands on the wireless interface of a Cisco 3845 Integrated Services Router allows the SSID to broadcast?
A. router (config-ssid)# enable
B. router (config-ssid)# advertise
C. router (config-ssid)# broadcast
D. router (config-ssid)# guest-mode
Answer: D

9. When configuring a Cisco 3845 Integrated Services Router to support 802.11b and g clients, which of the following commands would be correct?
A. router (config-if)# speed basic-1.0 2.0 5.5 6.0 9.0 11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0
B. router (config-if)# speed 1.0 2.0 5.5 basic-6.0 9.0 11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0
C. router (config-if)# speed basic-1.0 2.0 5.5 basic-6.0 9.0 11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0
D. router (config-if)# speed 1.0 2.0 5.5 6.0 9.0 basic-11.0 12.0 basic-18.0 24.0 36.0 48.0 54.0
Answer: A

10. One of your customers has decided to deploy location-based services in addition to existing wireless services. The customer requires that the additional access points to be deployed in monitor-only mode. The most likely reason for this requirement is that the customer has which of these existing wireless devices?
A. 802.11b/g VoIP
B. Data Collection
C. 802.11b and g clients
D. RFID tags
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved