Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-611 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-611 Sample Questions:

1.What is a benefit of CEF switching?
A.CEF supports IP source prefix­based switching using the FIB.
B.CEF uses less memory than fast switching uses.
C.CEF is less CPU intensive than fast switching is.
D.CEF provides Netflow statistics with minimum CPU overhead.
E.CEF allows multiple data planes to share a common control plane.
Answer: C

2.What is a major drawback of using traditional IP routing over an ATM network when connecting multiple sites?
A.Each ATM switch in the path has to perform Layer 3 routing lookup.
B.ATM virtual circuits have to be established between the different sites.
C.There is high ATM management overhead between the ATM switch and the router at each site.
D.Each ATM switch has to be manually configured to participate in Layer 3 routing.
E.There is high PNNI overhead.
Answer: B

3.Which component of MPLS architecture is a simple label­based forwarding engine that is independent of the type of routing protocol or label exchange protocol?
A.control plane
B.data plane
C.routing plane
D.forwarding plane
Answer: B

4.When nonadjacent LDP neighbors are used for implementing an MPLS traffic engineering solution, how are the nonadjacent LDP neighbors discovered?
A.using multicast CR­LSP (constraint­based LSP)
B.using unicast CR­LSP (constraint­based LSP)
C.using multicast LDP hello messages
D.using unicast LDP hello messages
E.using multihop MP­IBGP
F.using multihop MP­EBGP
Answer: D

5.What best describes the following configuration example of allowas­in? router bgp 100 address­family ipv4 vrf CustomerAneighbor 195.12.4.5 remote­as 123 neighbor 195.12.4.5 activateneighbor 195.12.4.5 allowas­in 2
A.permits incoming BGP updates defined by access­list 2
B.permits incoming BGP updates defined by class­map 2
C.permit incoming BGP updates defined by route­map 2
D.permits incoming BGP updates with no more than two occurrences of AS 100 in the AS path
E.permits incoming BGP updates with no more than two occurrences of AS 123 in the AS path
Answer: D

6.When routes between MP­BGP and RIP are being redistributed, what does the option metric transparent do?
A.copies the BGP MED into the RIP hop count
B.copies the BGP local preference into the RIP hop count
C.copies the RIP hop count into the BGP local preference
D.copies the RIP hop count into the BGP MED
E.uses the default seed metric when redistributing from MP­BGP into RIP F.uses the default seed metric when redistributing from RIP into MP­BGP
Answer: A

7.What is the purpose of the global configuration command, ip dhcp relay information option vpn?
A.enables the DHCP relay agent to insert the VPN suboptions to the BOOTP request
B.enables the DHCP relay agent to convert the broadcast DHCP request to a unicast DHCP request to a shared DHCP server
C.enables the DHCP relay agent to perform VRF­aware NAT before forwarding the DHCP request to a shared DHCP server
D.enables ODAP (On­Demand Address Pool) on the DHCP relay agent
Answer: A

8.Using MPLS unicast IP forwarding, what will happen if an LSR receives an unlabeled incoming packet?
A.It will process switch the packet by doing a routing table lookup.
B.It will forward the packet using the LFIB.
C.It will forward the packet using the LIB.
D.It will forward the packet using the FIB. E.It will drop the packet immediately.
Answer: D

9.What is the difference in implementation between a managed CE services MPLS VPN and a central services MPLS VPN?
A.RD assignment
B.selective routes export
C.selective routes import
D.MP­BGP route redistribution filtering
E.CE­PE routing process
F.none
Answer: B

10.Which three statements are correct regarding Layer 2 overlay VPNs and peer­to­peer VPNs? (Choose three.)
A.Peer­to­peer VPNs require the establishment of virtual circuits to connect the different customer sites together.
B.Peer­to­peer VPNs require the service provider to participate in the customer routing, accepting customer routes, transporting them across the service provider backbone, and finally propagating them to other customer sites.
C.With peer­to­peer VPNs, the service provider is responsible for transport of Layer 2 frames between customer sites, and the customer takes responsibility for all higher layers.
D.The implementation of Layer 2 overlay VPNs is the traditional switched­WAN model, implemented with technologies like X.25, Frame Relay or ATM.
E.With Layer 2 overlay VPNs, the service provider is not aware of customer routing and has no information about customer routes.
F.It is simple to implement Layer 2 overlay VPNs because the Customer Edge (CE) router just needs a connection to the Service Provider's Provider Edge (PE) router.
Answer: B, D, E

11.What are three characteristics of overlay VPNs? (Choose three.)
A.Service provider infrastructure appears as point­to­point links to the customer routers.
B.Routing protocols run directly between the customer routers.
C.Implementing optimum routing between customer sites requires a partial mesh of virtual circuits.
D.Service provider PE routers use route filtering to isolate between different customers.
E.Service provider does not participate in customer routing.
Answer: A, B, E

12.With MPLS VPNs, if the CE­PE routing protocol is BGP, which statement below is true?
A.The different customer sites must use different autonomous system numbers.
B.Manual route redistribution between EBGP and MP­BGP is required.
C.The SOO extended BGP community can be used to prevent routing loops.
D.A BGP virtual sham­link is required between the customer site's CE routers to ensure optimal routing between the customer sites.
E.The customer's autonomous system number must match the MPLS VPN service provider's autonomous system number.
Answer: C

13.Which kind of link does a Layer 3 overlay VPN use?
A.emulated point­to­point
B.dedicated point­to­point
C.point­to­multipoint
D.permanent virtual circuits
Answer: A

14.BGP is used as the CE­PE routing protocol in an MPLS VPN. The customer routes are successfully propagated from the CE router to the ingress PE router, but they are not showing up on the egress PE router. What is the most likely cause of the problem?
A.There is a BGP­to­MPBGP redistribution error on the ingress PE router.
B.There is a MPBGP­to­BGP redistribution error on the egress PE router.
C.One of the P routers is performing route summarization, breaking the path between the ingress and the egress PE routers into two LSPs.
D.RTs attached to the CE routes exported by the ingress router are not matched by at least one of the import RTs on the egress PE router.
E.A route reflector is used to propagate the routes from the ingress PE router to the egress PE router, thus breaking the LSP.
Answer: D

15.When configuring Internet access using a separate MPLS VPN, which three statements are correct? (Choose three.)
A.The Internet backbone is separate from the MPLS VPN backbone.
B.Two dedicated physical or logical links between the PE and the CE routers are required.
C.An Internet gateway is connected as a CE router to the MPLS VPN backbone.
D.An Internet gateway shall insert full Internet routing into the Internet VPN to achieve optimal routing.
E.The customer's Internet access is enabled by combining the Internet VPN with the Customer VPN using overlapping VPN topology.
Answer: A, C, E

16.When configuring Internet access from a MPLS VPN using a separate subinterface, which two configurations are required on the PE router? (Choose two.)
A.Use the ip vrf forwarding command on the subinterface that is used for MPLS VPN access.
B.Use the ip vrf forwarding command on the subinterface that is used for Internet access.
C.The CE router is configured as a BGP neighbor in both the global BGP process and inside the VPN in the VRF.
D.The PE­to­CE VPN and Internet routing are configured using two separate address­family ipv4 vrf commands, one for VPN routing and one for Internet routing.
Answer: A, C

17.In the diagram, Internet access is through a dedicated subinterface implementation. Which of its routing tables will PE­2 use to forward packets from Site­2 to Site­1?
A.the global routing table
B.the VPNv4 routing table
C.the VRF A routing table
D.the VRF A FIB
E.the PE­IG routing table
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved