Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-586 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-586 Sample Questions:

1. Which three key features are unique to the Cisco wireless autonomous access points and WLSE management? (Choose three.)
A. rogue access point detection
B. fast secure roaming via CCKM
C. fast secure roaming via WPA2 PKC D. local authentication via access point
E. client participation in RF management
F. access point participation in RF management
Answer: B, D, E

2. A wireless using core feature set products uses which protocol for radio management?
A. CCKM
B. LWAPP
C. SNMP
D. WLCCP
Answer: D

3. The wireless core feature set uses which protocol to facilitate fast secure roaming?
A. CCKM
B. LWAPP
C. SNMP
D. WLCCP
Answer: A

4. The wireless advanced feature set uses which protocol for communication between the access point and the controller?
A. WLCCP
B. SNMP
C. LWAPP
D. CCKM
Answer: C

5. Which two key features are unique to the wireless advanced feature set using lightweight access points? (Choose two.)
A. fast secure roaming
B. rogue access point detection
C. access point participation in RF management
D. dynamic RF control without advanced management
E. access point registration via digital certificate
Answer: D, E

6. What is the Cisco recommended limit of access points to be managed by a WLSE 1130-19 with RF management enabled?
A. 100
B. 800
C. 1500
D. 1800
Answer: D

7. A customer is adding a new branch office with 60 access points and 120 users that requires WDS to support a wireless VoIP application on a single subnet. Additionally, the customer requires local authentication services to provide authentication capability in the event of a WAN failure. Which product will support the customer requirements?
A. Cisco 2811 Integrated Services Router
B. Cisco 2851 Integrated Services Router
C. Cisco 3845 Integrated Services Router
D. Cisco 3745 Multiservice Access Router
Answer: C

8. An integrated services router that is configured as a backup RADIUS server for wireless clients can support a maximum of how many user accounts?
A. 1 to 50
B. 400 to 500
C. 900 to 1000
D. none
Answer: C

9. A customer currently has a deployment of 66 access points on a collapsed backbone. The customer wants to add Cisco 7920 wireless IP phones without segmentation of the network. Additionally, the customer requires the phones to be able to roam while maintaining the call. To provide fast secure roaming, it is recommended that WDS be implemented on which device?
A. WLSE
B. access point
C. wireless LAN controller
D. integrated services router
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved