Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-582 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-582 Sample Questions:

1.What is the performance impact of 802.11b client in cell coverage of an 802.11g AP?
A: forces the AP to load balance
B: reduces the throughput of 802.11g clients associated to that AP
C: slows the throughput of 802.11g clients to that of the fastest 802.11b client in the cell
D: forces the AP adhering to the 802.11g specification to turn off 802.11g data rates
Answer: B

2.What can an RF attenuator do?
A: remotely power the AP
B: add gain to the antenna
C: remotely manage the AP
D: simulate different lengths of cable
Answer: D

3.How can you send more data across the airwaves? (Choose two.)
A:utilize lower band frequencies
B:use more complex modulation
C:use better filtering on the receiver
D:use more frequency (wider bandwidth)
Answer: B, D

4.Which cipher is configured on the Cisco Aironet Access Point to enable WPA?
A: TKIP
B: CCKM
C: WEP 128
D: CKIP + CMIC
Answer: A

5.Cisco Aironet 1200 Series antenna extension cables are manufactured from _____.
A: LMR-400 and LMR-500
B: LMR-400 and LMR-600
C: LMR-300 and LMR-400
D: LMR-100 and LMR-400
Answer: B

6.What is the serial cable used to configure the Cisco Aironet 1200 Series Access Point?
A: DB-9 to DB-9 roll-over cable
B: DB-9 to RJ45 roll-over cable
C: DB-9 to DB-9 straight through cable
D: DB-9 to RJ45 straight through cable
Answer: B

7.What can be done to protect the wired LAN infrastructure from being damaged if there is a direct lightning strike on the antenna itself?
A: place a lightning arrestor in-line with the antenna cabling
B: ground the antenna cabling prior to it entering the building
C: place a link of fiber between the antenna cabling and the wireless bridge
D: place a link of fiber with transceivers on the data port of the wireless bridge
Answer: D

8.Which two steps are used to set up Fast Secure Roaming? (Choose two.)
A:configure the WDS options on the client
B:configure Fast Roaming parameters of the WLSE Server
C:enable APs on the subnet to allow CCKM authenticated key management for at least one SSID
D:configure the authentication server to authenticate the WDS AP and the APs that use the WDS AP
Answer: C, D

9.What is the benefit of spread spectrum technology OFDM modulation?
A: Range improves as data rates increases.
B: It makes 802.11g and 802.11a interoperable.
C: It requires less spectral bandwidth than CCK modulation.
D: It has better performance for multipath interference than CCK modulation.
Answer: D

10.The purpose of the 802.11g protection mechanism is to allow _____.
A: 802.11g clients to roam to 802.11b APs
B: 802.11b client cards to transmit at 802.11g data rates
C: the transmit power of an 802.11g AP to be set at 30 mW
D: 802.11b client cards to transmit in the same cell with 802.11g clients without collisions
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved