Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-577 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-577 Sample Questions:

1.EIRP is a measurement typically calculated in ______.
A: dBl
B: dBr
C: dBd
D: dBm
Answer: D

2.Which antenna provides the most flexibility at the central location of a point-to-multipoint bridging application?
A: isotropic antenna
B: 12 dBi omni-directional
C: 23 dBi grid dish antenna
D: 21 dBi parabolic dish antenna
Answer: B

3.When doing a survey in a hospital application, which three should you consider? (Choose three.)
A: pagers
B: fire doors
C: televisions
D: microwave ovens
E: radiology/x-ray areas
Answer: B, D, E

4.What is the maximum Ethernet run from the Cisco Aironet 1400 Series Bridge to the switch or router?
A: 10 km (maximum distance for single mode fiber)
B: 100 meters (maximum distance for Fast Ethernet)
C: 500 meters (Cisco Aironet 1400 Series uses a hybrid Ethernet/fiber interface.)
D: 200 meters (100 meters from Switch to Power Injector, then another 100 meters to Bridge Outdoor Unit (ODU)
Answer: D

5.What does the 802.11g protection mechanism do?
A: uses the CTS (clear to send) to manage the transmit power of all clients
B: reduces the data rate for 802.11g clients when 802.11b clients are in the same cell
C: reduces the transmit power of 802.11b clients when 802.11g clients are in the same cell
D: uses CTS (clear to send) to protect 802.11g clients from collisions with 802.11b clients
Answer: D

6.Why are diversity antennas used indoors?
A: They are smaller in size.
B: They are designed to handle multi-path.
C: They have lower transmit signal strength than standard antennas.
D: They have higher transmit signal strength than standard antennas.
Answer: B

7.Which specific antenna architecture is used to help eliminate RF null areas of coverage?
A: splitters
B: diversity
C: high gain omni
D: patch antennas
Answer: B

8.What is the purpose of the WPA 4-way handshake?
A: authenticates users
B: negotiates broadcast keys
C: derives WPA unicast keys
D: negotiates the encryption cipher types
Answer: C

9.Which statement is true about the Cisco Aironet 1400 Series Bridge?
A: It does not support wireless clients.
B: It supports wireless clients only on a root bridge per IEEE specification.
C: It supports wireless clients only on a non-root bridges with valid links to a root bridge.
D: It supports wireless clients on a root bridge when a wireless client MAC address is set to forward.
Answer: A

10.Which statement about non-overlapping channels is true?
A: Non-overlapping channels share the same frequencies to improve roaming.
B: Non-overlapping channels use different frequency bands to improve roaming.
C: Non-overlapping channels share the same frequencies but use different modulations to avoid interference.
D: Non-overlapping channels use the same frequency band but use non-shared frequencies to avoid interference.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved